Şimdi Ara

Amerikadan Iphone Getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle iyi aksamlar belki forumda vardır ama ben aradım bulamadım zamanım da kısıtlı o yuzden burdan hemen sormak ıstedım Amerıkandan Iphone getırtmeyı dusunuyorum 3GS 16gb olandan fıyatı 200 dolar bestbuy adlı siteden alacam herhalde. Sıze sormak ıstedıklerım burda garantı durumu nasıl oluyor bır de burdakı kartları (avea turksel vodafone) calıstırmasında bır sorun oluyor mu yanı kayıt olayı falan nasıl olacak. Benım aklıma ilk bunlar geldı baska sorunlar varsa eger ve hepsinın varsa cozumlerını acil bekliyorum şimdiden tesekkur ederım.

• 200 dolara kontrat karşılığı alınabilir anca..o da amerikada yaşayan bir tanıdığın varsa olabilir. yani 200 doları arkadaşıma vereyim o da bana iphone alsın getirsin olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

200 dolara kontrat karşılığı alınabilir anca..o da amerikada yaşayan bir tanıdığın varsa olabilir. yani 200 doları arkadaşıma vereyim o da bana iphone alsın getirsin olmaz..

bi yakının aracılığıyla getirteceksen bestbuy store larda kontratsız olarak iphone 3gs 16 gb tax dahil 650 civarı ama bestbuy ın online olarak kontratsız iphone satışı yok

şu an bestbuy daki iphone lar sanırım 3.1.3 sürümünde olması lazım.. onun da unlock u çıkmadı.. çok büyük ihtimalle 2 hafta sonra iphone 4g ile birlikte gelecek olan 4.0 sürümüyle birlikte onun da unlock u çıkacak

• ancak her bestbuy'da da kontratsız satılmıyor...bazılarında yok..200 dolarlık fiyat kontratlı fiyatıdır, onu kastetmiştim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

ancak her bestbuy'da da kontratsız satılmıyor...bazılarında yok..200 dolarlık fiyat kontratlı fiyatıdır, onu kastetmiştim ben

200 kontratlı fiyatıdır doğru bazı bestbuy larda satılmadığını ben de duymuştum ama stoklarında cihaz kalmadığı için olmuyor genelde bir de amerikalılar biraz salak olduğu için (bunu hakaret amacıyla söylemiyorum) bi mağazanın içinde herhangi bi cihazı sorduğun zaman bi çalışan var diyor diğeri yok diyor hatta o ne falan diyeni biliyorum her kafadan ayrı ses çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 25 Mayıs 2010; 12:26:45 >

• 650 derken dolar mı yoksa lira olarak mı 650
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabatron

650 derken dolar mı yoksa lira olarak mı 650

650 dolar normalde adam 599 dolar diyor fakat tax eklenince 650 dolar gibi bişey oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

650 dolar normalde adam 599 dolar diyor fakat tax eklenince 650 dolar gibi bişey oluyor

ama havaalanından çıkışta taxi geri alabiliyorsun bildigim kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

quote:

quote:

5000 dolarlık elektronik alışverişlerinde veriyorlar sanırım ben yaklaşık 2000 dolar tutarında birşeyler almıştım vermediler gelince öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: LeyLu

quote:

quote:

ben fişleri kaybettiğim için orasını bilmiyorum (gerçi sonradan bavulun en derin noktalarından buldum)

work and travel ya da öğrenci vizesi ile gittiysen alabiliyorsun diye biliyorum tax leri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 25 Mayıs 2010; 19:17:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.