amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel
tahas => amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (16.2.2006 23:38:43)
arkadaşlar bu yaz dışardan aracıma sony cd-mp3 çalar getirdim,fakat burada farkettim ki kanalları çift atlıyor(99.3-99.5-99.7...)Bunu düzeltmenin imkanı var mı?iyice inceledim ama öyle bir ayar seçeneğide yok,acaba bunu nereye götürebilirm istanbulda,birde maliyetli birşeymidir

Guest => amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (16.2.2006 23:50:37)
Değiştiremesin amerika frekanslarına göre ayarlı.

Malesef öyle kullanıcaksın. Amerikadan gelen bazı teyplerin radyoları bile çalışmadıgı oluyor burda.

dronebey => amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (16.2.2006 23:54:02)
ewt amerikadaki radyo istasyonları farkılı bizdekilere göre ya öle kullanacaksın yada bişi vardı sanki frenkansı düzeltici giti gidiyorda bi araştır istersen sanki orda görmüştüm

lokosit => amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (17.2.2006 00:38:31)
japonyadan gelen radyolarda da frekanslar farklı
bilginize

audilover => amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (17.2.2006 00:57:03)
bende getirdim amerikadan burda calismiyor oranin frekanslari ile burdakiler farkli sanirim tuneri degistirmek gerekiyor oda maliyetli bir sey degmez yani

Guest-25B1CCF06 => amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (17.2.2006 11:36:29)
amerikan radyolarinda frekans araligi 0.2 MHz ,avrupada ise 0.1 MHz oldugu icin amerika icin uretilen radyolar avrupada kullanildiginda bazi frekanslar alinmaz.Japonlarda ise frekans araligi da farklidir 88-108 degil 76-?? araligidir.(?? hatirlayamadim simdi)

lokosit => amerikadan getirdiğim cd çalar radyosunda çift frekans atlama sorunu (17.2.2006 12:05:13)
quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

amerikan radyolarinda frekans araligi 0.2 MHz ,avrupada ise 0.1 MHz oldugu icin amerika icin uretilen radyolar avrupada kullanildiginda bazi frekanslar alinmaz.Japonlarda ise frekans araligi da farklidir 88-108 degil 76-?? araligidir.(?? hatirlayamadim simdi)

doğru japonyada fm alt frekanslarda çalışıyor
arkadaş bi hevesle sansui marka güzl bi radyo teyp getirtmişti ama hüsran oldu

Sayfa: [1]