Bildirim
laptop tan çıkma hoparlörü harici hoparlör olarak kullanma....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güc ten kaynaklıdır 3.5 luk jacktan aldıgı güc yeterli gelmeyebilir _____________________________ -
tşkkürler..o zaman 3.5 jack yerine ne kulanmam lazım...
_____________________________ Elektrik-Elektronik Müh. -
yanlış anlamışsın, bahsedilen şey sesin, elektriksel karşılığı olan sinyalinin gücüdür. 3,5 jaklardan sadece kulalıklardaki hoparlörlere yetecek kadar güçlü bir sinyal çıkar. daha büyük jaklarda da bu değişmez. yüzey alanı daha geniş olduğundan, geçiş daha kolay olur. kulaklıktaki hoparlörler ise en güçsüz olanlarındandır. daha güçlü hoparlörler(laptobundakiler gibi) için sinyal bir anfi aracılığıyla güçlendirilmesi gerekir. _____________________________ Eğer bir şey öğrenemediysen, sınavın bir anlamı yoktur.(Kral Bumi, Avatar The Last Airbender)
[DH] Öğretmenler Odasi! -
anlıyorum..Peki devreye bir güç kaynağı gibi bişey koysam işe yararmı...bilgi için teşekkürler...
_____________________________ Elektrik-Elektronik Müh. -
hayır, sadece sinyali uygun bir anfi ile güçlendirmen gerekiyor. ama anfi için güç kaynağı gerekecektir. _____________________________ Eğer bir şey öğrenemediysen, sınavın bir anlamı yoktur.(Kral Bumi, Avatar The Last Airbender)
[DH] Öğretmenler Odasi! -
anlıyorum...o zaman ben bir seyyar anfi yapayım....
_____________________________ Elektrik-Elektronik Müh.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı