Şimdi Ara

AMERIKADAN ALDIGINIZ IPHONELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMERIKADAN ALDIGINIZ AMA TURKIYEDE HIC BIR YERDE BULAMADIGINIZ TAMIR,DEGISIM YAPMAK ISTEYEN LER ICIN YAKINDA TURKIYEDEN BANA YOLLUYORSUNUZ DEGISIMI ICIN APPLE STORE GOTURUYORUM NE VAR NE YOK OGRENIYORUM SIZE BILDIRIYORUM VE SIZE GERI YOLLUYORUM.

KISA BIR IPHONE 6 VIDEOSU KENDIM CEKTIM....

https://www.youtube.com/watch?v=mmgmpakHv1s

• gün geçmiyor ki biri daha "ayfooneler" yazmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

gün geçmiyor ki biri daha "ayfooneler" yazmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotcosmos

quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

gün geçmiyor ki biri daha "ayfooneler" yazmasın

ingilizce bi kelimeyi "ayfone" diye okuyana amerikada servis için göndericez..

wifi problemi diye göndeririz home tuşu değişir bu anlatıcaksa sorunu..
  • Arkadaşlar yabancı kelimelerin sonuna koyulan ekler turkce okunuşa göre koyulur. Yani konuyu acan arkadas dogru yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk@n -- 10 Ekim 2014; 16:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) cihazı sana yollayınca geri geleceginin garantisi var mı ?
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Baska secenegi olmayanlar icin bir olanak saglamis oluyorum guvenip guvenmemek gondericek kisiye kalmis hersey calip cirpmak icin yapilmiyor hayatta ne zaman biri elini uzatsa bir baska kisiye hemen dolandirmak hemen kandirmak anliyoruz malesef kurunun yaninda yasta yaniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'ye yolladığınız telefon burada bir güzel açılır, vergilendirilir, astarı yüzünü geçer, ya o yüksek parayı ödeyip alırız, ya da aynen geri Amerika'ya göndeririz. Yani sistem fail.

Ancak Store'dan değişim kararı çıkan telefon için Apple'a durumu anlatırsanız ve Apple'da tamam o zaman ben telefon sahibinin Apple hesabına telefonun fiyatını yatırayım, o kendi ülkesinden yenisini alsın derse ne ala.

(TR'den sorgusuz sualsiz NY Apple Store'a telefonunu kargo ile gönderip, daha sonra telefonla (veya online chat ile) bu durumu izah edip hesabına 650 dolar para yükletip o para ile ve üzerine de ekleyerek Apple Online Store Türkiye'den yeni cihaz alan olduğunu bildiğim için bunu yazdım)
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Turkiyeye yolladigim hic bir telefon acilmadi acilmazda tecrubeler ile sabit.. burdaki degisim ve tamir burdaki apple store gorevlilerinin verdigi cevaplar ile degisim isteyen kisilere bildiriyorum.ister degisir ister degistirmez ona kalmis.baska secenegi kalmamis biri icin secenek sunmak istedim haa kazancin ne bundan dersen 20 dolar emek ucretim.kargo 30 dolar toplam 50 dolar gondermeye degmeyen bir sey icin zaten kimse istemez ama degicek kisiler icin varsa tabi bir secenek sunuyorum.

• peki bu islem icin bir talebiniz var mı? yoksa tamamen insanlık adınamı yapıyorsunuz.. ne bileyim sonucta zaman harcıyacaksınız metro veya araba icin benzin gideriniz vs olacak..
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Evet elbetteki sehirde yasamadigim icin arac kullanicam ama 20 dolar bir ucret karssiliginda yapicam turkiyeye gonderim ucreti 30 dolar toplam 50 dolar bir ucret ile yardimci olabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.