Şimdi Ara

amerikadan aldığım iphone 4s lock Türkiyede çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • americandan bi arkadaşım bayrama gelirken iphone 4 s getirecek ama orda sadece lock versiyonunu bulabilmiş bn onu burda gevey tarzı bişeyle kullanabilirmiyim yoksa 4s lock lar daha kırılmadımı? acil bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler

• Daha birsey cikmadi diye biliyorum
  • simkilitli olduğu için kullanamazsınız. ipod özellikleri hariç ...
  • onlara gevey falan yok çıkacağıda meçhul
  • beyler ciddi misiniz ya
    iphone 4s için gevey kullanamıyor muyuz?
  • kullanamazsın zaten içinde ios5 yüklü olarak gelir 4s e ios5 yüklenince bb i ne oluyor bilmiyorum ama 4 e bile ios 5 yüklenince çalışmıyorsa gevey 4s de hayli hayli çalışmaz
  • kesin bilgi midir hocam bu, yani geveyle 4s çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurtdışından ipad almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hobametin

kullanamazsın zaten içinde ios5 yüklü olarak gelir 4s e ios5 yüklenince bb i ne oluyor bilmiyorum ama 4 e bile ios 5 yüklenince çalışmıyorsa gevey 4s de hayli hayli çalışmaz

selam.. bende ip4 var iOS 5 yuklu ve jailbreak li. gayet performansli calisiyor. hatta ilk update te bb yukseltmistim ve downgrade yaptim ve bb koruyarak tekrar yukselttim.. saygilar
  • böyle birşey bilmeden atıp tutup yanlış bilgi vermek hiç doğru birşey değil
    adam kullanıyormuş işte, bizde kullanabiliriz o zaman
    yokmu bu soruyu tam manasıyla yatnıtlıcak bri ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

böyle birşey bilmeden atıp tutup yanlış bilgi vermek hiç doğru birşey değil

baseband koruyarak ios5 e gecilmis o gevey ile kiriliyor
    4s alirsaniz baseband yuksek gelir ios5 yuklu olcagi icin oda kirilmiyor suan

yani suan iphone 4 cihazada ios5 kurarsaniz bb yukselterek oda calismaz

ben bu sekilde biliyorum yanlissa duzeltin
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

böyle birşey bilmeden atıp tutup yanlış bilgi vermek hiç doğru birşey değil

kardeşim verilen cevaplara inanmıyorsan niçin soru yöneltiyorsun? duymak istediğin cevap her zaman doğru cevap değildir.Konu hakkında bir bilgim yok, sadece beklediğin cevabı alamayınca tepki verme diye söylüyorum.
  • hakan.turan'a teşekkürler
  • keşke açıklama yapmasaydım kısa ve net söylüyorum gevey 4S de çalışmaaaaz (şimdilik) 3 vakte ne olur bilmiyorum Ben kahin değilim
  • basit ve net aciklama calismaz.calismasi 1 hafta sonra da olabilir 1 ay sonrada yada 1 yil sonrada.yani isin kisacasi birisi cikacak geveyi kiracak yada guncellicek yada unlock icin bir yol bulacak aksi takdirde ipod olarak iyi is gorur.turkiyede beklemek isteyen sim kilitsiz bir ip4 le takaslayabilirsin ustune biraz para ekleyip(kadikoyde carsi iletisim reklam gibi olmasin ben oradan aldim apple care plan ile birlikte kayitli sifir beyaz 4s 2500 lira) care planli oldugundan 2 sene garantisi var yani tr cihazdan en ufak bir farki yok
  • satip piyasdan free cihaz alabilirsin

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

satip piyasdan free cihaz alabilirsin

saygılar

kaça gider
  • Piyasa belli hocam alınışı belli 1500 sen aşağı gütmez

Saygılar
  • istanbulda tanıdığım bir telefoncu var ben iphone 4 aldım oradan ucuza ama tabi faturasız baya bir ucuza aldım şu an çatır çatır kullanıyorum.

onlar camlarına iphone 4s geldi diye yazmışlar demek çalıştırabiliyorlar istersen özel mesaj at sana nerede olduğu hakkında bilgi veririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.