Şimdi Ara

Amerikada 2000 dolar olan ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir?
  • indirim zamanını beklemen lazım
  • Burada o sistemi 1000 kişi alıyorsa orada 4000 kişi alır o yüzden. Aslında eşşeğin .....den dolayı da neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuK

Bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir?

en iyisi olması
  • quote:

Bose dünyanın en iyi ses sistemlerini yapar. Ve "Ses" konusunda gerçek bir markadır. İşte bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ObsesifKompulsif

quote:

Bose dünyanın en iyi ses sistemlerini yapar. Ve "Ses" konusunda gerçek bir markadır. İşte bu yüzden.

Evet aynen öyle, 2000 dolar iyi fiyat ama, 8200tl canımı sıkıyor alamıcam sırf bu yüzden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burada önemli olan soru şudur

Amerika 'da 2000 tl olan ürünü buraya getiren adam ne kadar vergi öder , ne kadar kazanır?

Sırtında taşısalar yine bu kadar pahalı olmamlı ama neyse memleket eyiye gideya sürünmeye devam sömürmeye devam
  • Herşey böyle nerdeyse alıştık artık
  • Eğer şansın, fırsatın, çevren varsa yurt dışından getirebiliyorsan onu araştır.. Türkiye'den alınmaz bu sistem.. Benim eski patronun evinde vardı bose ses sistemi.. Yok ya ben görmedim böyle bir ses sistemi.. Adamlar " Ses " üretiyo.. Film izlemiştik düşen damlanın yankısi atılan merminin sesi patlamaların Gerçekçiliği fln inanılmazdı... Insan daha önceden 100'lerce kez dinlediği bir şarkıyı birde o sistemlerde dinleyince oha diyip kalıyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 3 Ekim 2011; 3:58:54 >
  • Bu faizlerden kim sorumluysa yada devlet mi diyim ne diyim şerefsizlik hırsızlıktır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Eğer şansın, fırsatın, çevren varsa yurt dışından getirebiliyorsan onu araştır.. Türkiye'den alınmaz bu sistem.. Benim eski patronun evinde vardı bose ses sistemi.. Yok ya ben görmedim böyle bir ses sistemi.. Adamlar " Ses " üretiyo.. Film izlemiştik düşen damlanın yankısi atılan merminin sesi patlamaların Gerçekçiliği fln inanılmazdı... Insan daha önceden 100'lerce kez dinlediği bir şarkıyı birde o sistemlerde dinleyince oha diyip kalıyo..

Aynen öyle, ebayden getircem heralde artık, %20 vergisini verip.
  • konu
    Tüm forumlar » [Donanım / Hardware] » Ses Sistemleri » PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları
  • Sene 2005 bana amerıkadan bı arkadas bose getırıyodu 250 lıraya ben ozaman bılmıyordum cok buyuk marka oldugunu gıttım 100 lıraya baska marka almıstım gecen sene teknosada gordum 1200 lıraydı hala kafama vuruyorum elıme kadar geldı tuttum baktım bası kaldıramassınız aglıcam ya
  • kaç watt
  • Saçma sapan vergi sistemini icat edenlere Allah belaları iyice versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

kaç watt

Onu bilmiyorum ama, bundan bişey dinleyince, ben daha önce bişey duymamışım diyorsun, o derece.
  • Arkadaslar lüks tüketim vergisi %84 hala neyi tartışıyorsunuz
  • BANG&OLUFSEN
  • Bir diğer önemli nokta ise avrupa birliğinde olmamıza rağmen bazen hatta avrupalı bile sayılmamıza rağmen ürünlerin euro ile gelmesi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.