Bildirim
Amerika'dan Kargo Kaç Güne Gelir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10-15 iş günü.
kargo ücretsizmi?
Bana bi keresinde 3 günde gelmişti. -
arkadaşım devamlı amerikadan birşeyler getirten biri olarak eğer DHL, UPS gibi özel kargo firmalarından biriyle gelirse 3-4 günde gelir. 10-15 gün diyenlere inanma, i-parcel ile gelirse bile genelde 8-10 gün içinde geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauseg -- 1 Mart 2015; 14:30:24 > -
1 haftada gelir -
4 ila 6 hafta
Bu arada kimin albumunu aldın
quote:
Orijinalden alıntı: Kauseg
arkadaşım devamlı amerikadan birşeyler getirten biri olarak eğer DHL, UPS gibi özel kargo firmalarından biriyle gelirse 3-4 günde gelir. 10-15 gün diyenlere inanma, i-parcel ile gelirse bile genelde 8-10 gün içinde geliyor
11 iş gününde geldi ups ile ABD den gamer klavye almıştım.Yalan mı söylüyecez sanki adama bak
valla ben amazondan dhl ve ups ile bir sürü alışveriş yaptım hiçbiri de 4-5 günü geçmemiştir, amazon ile alakalı bir durum o zaman. -
Satıcıdan da olabilir.
Hayır hocam ücretli
Glock-18 ile alısveriş yaptım 1 haftada geldi usps bilmiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Against The Current Gravity EP'sini aldım
quote:
Orijinalden alıntı: Psychosocial12
Hayır hocam ücretli
amerikadan kalkıcak gemiyi takip etmen lazım her 2 haftada bir kargo için gemi kalktığını hatırlıyorum. -
Eğer albümü orjinal sirketinden aldıysan muhtemelen gemiye verirler gemininde gelme süresi dediğim gibi 4-6hafta uçakla gelirse daha erken gelebilir
Bense sipariş verecem ama okadar uzun süre bekleyemem
hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 1 Mart 2015; 17:55:09 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kauseg
hocam maliyeti ne olur. ben mesela saat pili almak istiyorum. Ebay üzerinden Amerikada buldum. paket olarak çok küçük bişey. Kargo bedeli ne olur tahmini? -
Hocam özel kargo şirketleri biraz maliyetlidir en az 35$ falan tutar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- helly hansen
- prozac ne zaman etki eder
- en yüksek göz numarası
- refleks geliştirme
- ignis 5 mg kullanıcı yorumları
- sodyum iyon batarya
- izafiyet teorisi nedir
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X