Şimdi Ara

Amerika avrupanın neresi çağdaş zeki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim ülke insanı bile daha çağdaştır kusura bakmayın ama toplumu o kadar cahil bir ülkeki amerika ve avrupa ülkeleri internette bakın videolara daha kendi ülkelerini tarihlerinden bir haberler dinlerinden bir haberler Türkiye hakkında hiç bir bilgileri yok elbette bilmek zorunda değillerde eh be cahil hiçmi merak etmezsin haritayı açıp bakmazsın cidden cahillikte amerika ve avrupa ülkeleri halkı kadar halk görmedim. Bakın bizi geçtim daha kendi ülkelerinin hangi kıtada olduğunu bilmiyorlar kendi tarihlerini dinlerini bilmiyorlar adam rahibe gösteriyo başı kapalı diye müslüman diyor boynunda haç olduğu halde. Dünyanın en zeki insanı ilk kore sonra Türkiyedir ulan bizin 8.sınıf çocuğu bile amerikadaki 30 yaş üstünün çoğundan zekidir. Çağdaşlık sevişmek içmek ahlaksızlık yapmaksa o çağdaşlık onlarda kalsın.

Bunu bizzat amerika ve bir çok avrupa ülkesine tatile giden ben gözümle gördüm hepsi cahil sevişmek içmek dışında bişey bilmiyorlar sorsanda çok zekiler çağdaşlar.

Edit :Atatürkçüyüm laik biriyim.

Ayrıca amerika avrupa bilimde gelişmişse tek sebebi bilime verdikleri önemdir ve asla kendi bilim insanını yetiştirmez parayı basar ülkesine getirir hani halkı ultra zeki olduğu için değil yani bakınız doktor mehmet öz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkentlifilozof -- 16 Kasım 2015; 18:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görgüsüz altı rez

bu arada okumayın bilkentlifilozof
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkentlifilozof

up

sa
  • uppp

• kana kırmızı rengini veren madde vişne suyu mesela.
  • Benim yaşadığım dünya düzdür, adam gibi adamdır. Ona yuvarlak diyen madamdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mezunlar olarak komple yalnızız :/
  • Sen nerde yasiyorsun bilmiyorum ama git soyle bi endustri mesleklerin onunden gec o zaman ulkenin gelismisligini anlarsin. Amerikalilardan bahsedeyim cok gezdin ya hani ordaki yerlesim planlamasini gormussundur ne kadar zekice planlanmis bir kentlersme. Sokaklarda elbet dolasmissindir zerre cop yoktur. Bahceler bakimlidir cunku yasalar geregi belli bir santimi gecmemek zorunda bunun denetlenmesi var. Orada insanlar bir birine saygi duyuyor burada herkes kendince zeki kisa yol ile kose olma derdinde. Sen hic bir ulke baskaninin cikip ne olacak canim gemi var gemicik var 500 bin yuro pesin verip kalanini taksitle aldim herkes yapabilir dedi cunku orada insana saygi var. Universitelere bak yapilan bilimsel arastirmalara bak labaratuarlara bak birde bizim tubitaka bak montajlari tespit etmek ve kuran esliginde buyuyen bitkilerin daha verinli oldugunu falan arastirir. Hindistan deyip dalga gectigin ulke uzaya roket firlatti arastirma yapiyorlar. Nasanin mars robotu projesi diyanet islerinin yillik butcesinin YARISI!!

• Okumayın Amerika ve Avrupa'yı izlediği 2-3 kıçı kırık videodan eleştiren kişi.

Sanki Türk Milleti kendi tarihini çok biliyor. Atatürk'e saygı duymayan , ne yaptığını bilmeyenler var ülkede. Ve ben Amerika Avrupa'da doğsaydım ben de büyük ihtimal Türkiye'nin yerini falan bilmeyecektim.

Ne ? Parayı basıp bilim insanı mı alıyorlarmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 16 Kasım 2015; 19:05:44 >

• Zina ediyorlar onlar. Türkiye de ediyor, çünkü batılılaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilkentlifilozof

bizim ülke insanı bile daha çağdaştır kusura bakmayın ama toplumu o kadar cahil bir ülkeki amerika ve avrupa ülkeleri internette bakın videolara daha kendi ülkelerini tarihlerinden bir haberler dinlerinden bir haberler Türkiye hakkında hiç bir bilgileri yok elbette bilmek zorunda değillerde eh be cahil hiçmi merak etmezsin haritayı açıp bakmazsın cidden cahillikte amerika ve avrupa ülkeleri halkı kadar halk görmedim. Bakın bizi geçtim daha kendi ülkelerinin hangi kıtada olduğunu bilmiyorlar kendi tarihlerini dinlerini bilmiyorlar adam rahibe gösteriyo başı kapalı diye müslüman diyor boynunda haç olduğu halde. Dünyanın en zeki insanı ilk kore sonra Türkiyedir ulan bizin 8.sınıf çocuğu bile amerikadaki 30 yaş üstünün çoğundan zekidir. Çağdaşlık sevişmek içmek ahlaksızlık yapmaksa o çağdaşlık onlarda kalsın.

Bunu bizzat amerika ve bir çok avrupa ülkesine tatile giden ben gözümle gördüm hepsi cahil sevişmek içmek dışında bişey bilmiyorlar sorsanda çok zekiler çağdaşlar.

Edit :Atatürkçüyüm laik biriyim.

Ayrıca amerika avrupa bilimde gelişmişse tek sebebi bilime verdikleri önemdir ve asla kendi bilim insanını yetiştirmez parayı basar ülkesine getirir hani halkı ultra zeki olduğu için değil yani bakınız doktor mehmet öz.

Ulan sana Uganda kültürünü sorsam bilecek misin ? Onlara göre biz Uganda gibi küçük bir ülkeyiz bizi merak etmeleri için hiçbir sebep yok. Ayrıca aç bir Vikipedi'yi bak Dr.OZ nerede eğitim görmüş ? Bir bak NASA'daki bilim insanları nerelerde eğitim görmüş sonra bakalım rahatça kurabilecek misin bu cümleyi ? "ve asla kendi bilim insanını yetiştirmez parayı basar ülkesine getirir" Ayrıca dediğinin bir kısmı kısmen doğru sayılır Amerika'da bir sürü farklı milletlerden de bilim insanı vardır (bknz:Aziz Sancar) bu bilim insanlarının milletlerinden ayrılıp başka bir ülkeye gitmesine beyin göçü denir genel olarak Türkiye'de yetişen bilim insanları da yatırım eksikliğinden dolayı Amerika'ya yada Avrupa ülkelerine giderler bu olaya da beyin göçü denir. Fakat bastım parayı aldım adamı gibi bir saçmalık söz konusu değil genel olarak.

• Evrim dediler bu yaptığımız devrim dediler ey aklına kedi işeyesi nefer bilmiyorlar ki herşey kader.
    gavurlara iyi manada özenin adamların teknolojilerine tabi hayranlık duyacaz fakat kim bir kavmi taklit ederse oda onlardandır ordaki iğrencliğe özenmiyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.