Şimdi Ara

Ameliyatla nasır aldıran varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayağımda çok ters bi nokta da tam yer temas noktasında bi nasır var . Nasır bandı kullandım işe yaramadı bu tür küçük operasyonlar yapılıyormuş bende olmaya karar verdim.
    Ancak bu konularda biraz korkağım ( kan man ameliyat ) bu ameliyatı olan varmı , kaç günde iyileşiyor , tamamen iyileşiyormu ?

• Benim sağ ayağımın baş parmağında vardı bi de onun yanındaki parmakta.Tam da yere basan yerler olduğundan zorluk yaratıyodu.Bikaç defa jiletle kanattım,zaten o bölgeyi hissetmiyosun acısını falan.Sonra kendiliğinden geçti,ama çok kanıyo bence hiç uğraşma git doktor yapsın işte
  • dostum benım ayaklarımın altında 2 cm çapında ayağın baskı alan yerlerinde
    solda toplam 6 sağda 3 tane vardı..

Böyle bir acı olamaz.. Sabah kalktığımda ayağımın altına basamazdım.

Nese doktora gittim özel hastaneye.. bana 1 karışım ilaç verdi birde siğiller için olan asit ilaç var ondan.
    2 hafta önce tamamen geçti toplamda 1 ay kullandım.

Nasırın sebebi yazın aldığım 20 liralık parmak arası terlik idi Doktor ayakkabı ve terlik alırken ortapedik olduğuna dikkat et dedi. Ayakta iken oluşan baskıyı almayınca o bölgelerde nasırlar oluşuyor.

Verdiği ilaçlar: VERRUTOL yatarken sürüyorum. 1 adette karışım var adı yok. verrutol'u sürmeden önce sıcak suda bu karışımı hazırlayıp 15 dk ayakları yumuşatıyordum sonra verrutol sürüyordum.

İyi bir cilt uzmanına gitmeni tavsiye ederim..

Geçmiş olsun eğer benimki gibiyse acayip zor bir illet..
    Has got a long long way to roam
    ________________________________________________DIZILERIM_________________________________________________
    Prison Break | Dexter | How I Met Your Mother | Spartacus Blood And Sand | The Big Bang Theory | House MD | The Walking Dead

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.