Arkadaşlar sizce ne yapmalıyım haziranın 2'sinde ameliat oldum temmuz sonuna kadar kalabilirmiş kolumu 360 derece döndüremiyorum ve havaya kaldıramıyorum nasıl vakit geçirmeliyim neler yapmalıyım sabahın 10dan bu saate kdr pc basında gecırdım inanın sıcakdan oturdugum koltk terledi ve ağırlıgı tasıyan yerin süngerinde yumusama oldu bu kkdr söylüorm size Sizce nasıl vakit geçirebilirim ??=?
Hangimiz 360 derece döndürebiliyoruz ki kolumuzu ?
quote:
Orjinalden alıntı: ZANOZAN
Hangimiz 360 derece döndürebiliyoruz ki kolumuzu ?
arkadaşım onu kasdetmedim yani omzumdan çeviremiyorm
Alışırsın yaff . Belli bir süre sonra çıkarılıyor bildiğim kadarıyla ya da zararı yoksa kalıyor öyle .
Benimde 2 kemiğim kırılmıştı 3 ay yatakta kımıldamadan yattım felen . Ancak doktorum iyi olduğu için ameliyata girmeden kaynatabilmiştik . Görünürde bir sorun yok ama kolum çok zayıf kırılma noktası hala sızlar. Yani daha iyi olur inşallah senin kolun.
Benimki cıkıcakmıs fakat işte ssu zaman nasıl gecıcek beterın beteri war benim omuz üstündeki köprücük kemiğim cıktı ve cıkarken kasları yıtmıs işte o yüzden platin taktılar
aynısı bana oldu .Bana çivi gibi paltin takmışlardı.Ucu dışardaydı platinlerin.3 ay kaldı öyle.Neler yaptım hatırlamıyorum.Kitap oku dizi ilze south park falan izle iyi gelir
Geçmiş olsun dostum Peki zorunlu ihtiyaçlarını nasıl gideriyorsun ?