Şimdi Ara

amd zen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016'da amd zen cikacak bilen bilir.Sistem toplayacaktim onu bekle dediler fiyati aşağı yukarı kaç tl olur ve i5 6600'dan daha performanslı olur mu onu alacaktımda arkadaslar zeni bekle dediler simdiden tessekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• XcV_XcX kullanıcısına yanıt
    Hayal ve utopya pesinde kosmayin. 1 yil sonra cikacak olan teknilojinin fiyatini bugunden kestirmek zor. Bildiginiz sistem varken daha cikmasina 1 yil olan test edilmemis ortada performans testi bile olmayan islemciye bel baglamak akil isi gelmiyor bana.

• 8 Çekirdekli zen fx ler 16 thread işleyecek i5 4 çekirdekli (ht varsa 8 izlekli) bir işlemciyi rahat geçmesi lazım,performans olarak skylake serisine yakın olacağı söyleniyor.
  • bekleyelim biri zaman makinesi icat etsin öğrenebiliriz ozaman
    Sonuçta hiç birimiz müneccim değiliz. Amd iyi birşeyler yapıcağız dedi bizde bekliyoruz zaten.Çıksın bendede i5 4460 var sıcaklık değerleri, tek çekirdek performansı ve diğer konularda i5 4460'dan iyi olursa fiyatıyla tabi ki geçebilirim ben de ama testlerini de beklemek gerek çıktığında hort diye atlarsak pat diye patlatır bizi.

Sistem toplıyacaksan kesinlikle bekle pascal serisi 4xx serisi zen mimarisi felan bunlar yeni şeyler. Zaten dolar yüksek alıp ne yapıcaksın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran1

Sonuçta hiç birimiz müneccim değiliz. Amd iyi birşeyler yapıcağız dedi bizde bekliyoruz zaten.Çıksın bendede i5 4460 var sıcaklık değerleri, tek çekirdek performansı ve diğer konularda i5 4460'dan iyi olursa fiyatıyla tabi ki geçebilirim ben de ama testlerini de beklemek gerek çıktığında hort diye atlarsak pat diye patlatır bizi.

Sistem toplıyacaksan kesinlikle bekle pascal serisi 4xx serisi zen mimarisi felan bunlar yeni şeyler. Zaten dolar yüksek alıp ne yapıcaksın ki?

Dolar yukselmeden toplayım demistim dahada yukselir herhalde simdi ne yapayım kafam allak bullak oldu

Geçmeyi Bırak Farka Boğar Tahminime Göre Kyblake ile Zen işlemci'ler Aynı Performansı Vericekmiş Diye Dedikodu'lar Var Bakalım Zaman'la Görücez Ama Bu Sefer içim'den Ses Diyor Ki Zen işlemci'ler 2016'ta King Olucak Diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X250, AM3+ Anakart
    3 hafta önce açıldı
    Amd Ryzen Master Sdk
    4 yıl önce açıldı
    Amd Ryzen 5 7500f
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    Dostum Kyblake'larla Zen işlemci'ler Performans Olarak Denk Geliyormuş Bir Kere intel Çok Eski'de AMD'nin Zen işlemci'leri Çok Yeni Onu'da Sen Düşün Performansı Çok Etki'ler Eski ve Yeni Jenerasyon Olarak. Hatta intel Korkudan Çekirdek Sayısını Yükseltmeye Başladı Zen işlemci'lere Karşı Buradan Belli Oluyor Zaten .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 15 Aralık 2015; 18:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Dostum Kyblake'larla Zen işlemci'ler Performans Olarak Denk Geliyormuş Bir Kere intel Çok Eski'de AMD'nin Zen işlemci'leri Çok Yeni Onu'da Sen Düşün Performansı Çok Etki'ler Eski ve Yeni Jenerasyon Olarak. Hatta intel Korkudan Çekirdek Sayısını Yükseltmeye Başladı Zen işlemci'lere Karşı Buradan Belli Oluyor Zaten .

Bu bilgileri nereden aldınız link var mı acaba ?
  • Yabanci Kaynaklar'dan Gordum Arastiriyorum Oralara'dan. Birde Kyblake ile Zen islemci'ler Ayni Yila Denk Geldigi icin AMD Ondan Uzatmis Olabilir . AMD 14 Nm Hat'larda Gecici Olarak Sorun Yasiyormus Yakinda Biter Bu Sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 15 Aralık 2015; 22:16:04 >
  • İnşallah Amd iyi bişeyler üretir de geri döner, ama hiç ümidim yok. Ekran kartında da çok şeyler vaat etmişlerdi ama amanaman bi fark olmadı.Yok 16 çekirdekliymiş 50 izlekliymiş bunlara bakıp şöyle iyi olur böyle olur diyemeyiz kaldı ki amd 9590 4.7ghz 8 çekirdekli o zaman etrafta işlemci sağ koymazdı. Bi çıksın da ona göre konuşalım şimdi farazi bilgilerle boş boş konuşuyoruz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: XcV_XcX

2016'da amd zen cikacak bilen bilir.Sistem toplayacaktim onu bekle dediler fiyati aşağı yukarı kaç tl olur ve i5 6600'dan daha performanslı olur mu onu alacaktımda arkadaslar zeni bekle dediler simdiden tessekkurler.

Zeni istediğin kadar bekleyebilirsin fakat AMD nin işlemci olarak bize ne sunacağını ne kadar performans vereceğini yada INTEL 'in hangi serileri ile performans yarıştıracağını, hatta yarıştırabileceğini bile bilmiyoruz. Ancak AMD nin son donemdeki fiyatlarına bakarsak o işlemciler ilk çıktıklarında Ucuz yada Uygun fiyatla çıkacak diyemiyorum. Çıktıktan bir süre sonra daha doğrusu istediği satış rakamlarına ulaşamayınca fiyatı düşecektir.

Yani bu durumda hem yeni AMD işlemcilerin çıkmasını bekleyecek ? Hemde ayrıca çıktıktan sonrada fiyatlarının düşmesini bekleyeceksin ? Bu pek mantıklı değil açıkçası. En güzeli performansı bilinen fiyatı ilk çıkış tarihlerine göre şu an daha uygun olan ürünlere INTEL' de yönelmek daha mantıklı olacaktır.

• ürün henüz piyasaya çıkmadan f/p yorumları tahminden öteye geçemez, ikinci sorunsa ürün çıkar ama ülkemize hemen gelir mi?
  • Jim Keller baş tasarımcısı olduğuna göre performans açısından devrim niteliğinde bir seri olacağı kesin gibi.. Çıkmasına bir seneden daha az bir zaman var bende sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.