Şimdi Ara

AMD yeni teknoloji demosu Mecha HK-2207'yi yayınladı, Nvidia görüşünü açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
11.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gün önce indirmiştim ve kurmamla silmem bir oldu.
  • nvidia demoları daha iyiydi
    ama @.45ACP'nınde dediği gibi oyunlarla uğraşsınlar
    nvidia veya amd çıkarsın kaliteli bir oyun sadece kendi kartları oynayabilecek şekilde demo yapacağına
  • Ben bir HD4850 kullanıcısı olarak söylüyorum: gerçekten Nvidia'nın simulasyonları yanında hikaye kalmış!
  • Patlama efektleri ne kadar kötü öyle ya(gerçi güzel yeri yok ama), milattan kalma Dune 2000 oyunu bile daha iyi patlamalara sahip.
  • aman amd bırak bunu sürücüye oyunlara odaklan
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Ben de anlamadım bu videonun neresi güzel ? Belki bunu ekran kartı üzerinden oynatılırken izleyince farkı fark ediliyordur. Şu hali harbiden saçma derecede kötü. Ati bunu böyle mi yapmış, inanmıyorum :)

kırmızı gözlüğü takınca demo güzelleşiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 21 Aralık 2010; 18:40:32 >
  • bu dx11 diyenin aklından şüphe ederim
  • amd hiç yakışmadı 2d oyun gibi olmuş berbat insan crysis gibi bir demo yapar.
  • Atari'deki grafikler gibi olmuş .:S
  • haberdekiler nvidia'nın değil igor stanek'in kendi kişisel görüşüdür..

http://twitter.com/#!/Igor_Stanek
  • qneen oyununda hissettim kendimi.. o ne efektti ama yaa.. alev çıkıyor ve alevin kolları da var.. bi duman çıkıyor dumanın dalları, renk değişimi beliriyor bi an, robot duvarı yıkıyor 4 tane büyük tuğla çıkıyor..
    ati yanlış sularda dolaşıyorsun.. nvidia physx ile uğraşıyor sen neler yapıyorsun..keşke 6000 serisine hiç bulaşmasaydı 5000 ile kalsaydı..
  • @Man From Atlantis

Hocam hayretler içerisinde okudum yorumunuzu. Bu DX8'den hallice görünen video mu gözlerinizin pasını aldı? :P Cidden böyleyse durum, epey bir pas varmış gerçekten. Ama müzik güzelmiş, o da benim kulaklarda aynı etkiyi yaptı mesela.
  • Mükemmel olmuş .. dermişim..

25. saniyeden sonra midem bulandı. bina öylemi patlat. AMD binaları legolardan yapıyor herhalde.

Bari teknoloji demosu diye sunmasın biz video yaptık bizim işimiz değil ama izleyin desin.
  • Acaba farklı bir noktayamı vurgulamak istemişler
  • müzigi ne acaba müzigini sevdim :D grafikte hayal kırıklıgının ötesi yoksa ses kartı falan mı yapacaklar!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

@Man From Atlantis

Hocam hayretler içerisinde okudum yorumunuzu. Bu DX8'den hallice görünen video mu gözlerinizin pasını aldı? :P Cidden böyleyse durum, epey bir pas varmış gerçekten. Ama müzik güzelmiş, o da benim kulaklarda aynı etkiyi yaptı mesela.

Tabi "iğleneme" sanatını düz yazıdan okumak zor.

or

It's hard to read sarcasm as the old timers say.
  • Vıdeodakı sarkının ısmı ne yaw baya hoşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

Vıdeodakı sarkının ısmı ne yaw baya hoşmuş

AMD- Fail theme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

quote:

Orijinalden alıntı: levanesa

Vıdeodakı sarkının ısmı ne yaw baya hoşmuş

AMD- Fail theme.

• 8 Mb S3 Trio ekran kartımla buna benzer bir oyun oynamıştım 2001 senesinde, hey gidi günler...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.