Şimdi Ara

AMD yeni teknoloji demosu Mecha HK-2207'yi yayınladı, Nvidia görüşünü açıkladı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
11.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: clarion

konu yavaş yavaş kilide gidiyor...Lütfen birbirimize karşı biraz daha ölçülü ve saygılı olalım

ve bu uyaridan sonra yazilan bir yorum

quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

Bir arkadaş 69xx serisi ekran kartı alacaktı, demoyu görünce korktu vazgeçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

kilitle hocam kilitle, hatta bir daha hiç donanım haberi yapılmasın bu bölümde.

ne de olsa çoğunluk anlamakta zorlanıyor, millet zaten arabesk ve duygusallık peşinde teknoloji değil.

bu bölümü de "Fatmagül'ün suçu ne" yapın olsun bitsin bu iş, herkes rahat etsin...

bi sen anlamakta zorlanmıyorsun birde amd ci kankaların. tartışmanın nerden çıktığını ve nasıl bu hale geldiğini çok iyi biliyorsun. ama işine geliyor böyle davranmak.

Haber bizi ilgilendirmiyordu ve öyle gibi yayınlandı. Biz grafikler kötü dedik siz geliştiriciler için dediniz. bende dedim ki tamam geliştiriciler içinde nvidia nın alien ı neden bu kadar kaliteli? kimse yanıt veremedi. sonra başladınız yok dinleyen yok vay okuyan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 25 Aralık 2010; 0:55:46 >

• bahsi geçen nVidia alien demosu bu ise:

http://www.nvidia.com/object/cool_stuff.html#/demos/2508

Bu developer demosu değil, gtx 580 kart lansmanındaki videoda son kullanıcılara gösterilen demo...
  • Enja benden quote yapmışsın ,AMD savunmuyorum aile şirketim değil her yıl bana Neol hediyesi E.Kartı göndermiyor. :D AMD Mecha HK-2207 videosu Olumsuz düşüncelerin belirtenlerin genelli NVIDIA kullanıcıları

Ocean Mist'den alıntıdır.
    quote:

Kilitlenmesi çok doğru olur clarion hocam, zira milletin, - dx 7 mi bu - bu nasıl demo, - iğrenç, -berbat, -beceriksizler vb kimseye faydası olmayan gereksiz laflardan başka bildiği birşey yok, engellenemiyorlar da, ne yazarsanız yazın, fikirler sabit, arkadaş eleştireceksen birkaç arkadaşın yaptığı gibi, olmamış, başarısız, vs der geçersin, bizim insanımızda ki bu hırs neden acaba, kavga etmek mi sıkıntınız....

Adam haber yapmış okuyun geçin ya, eğer yorumlarınız insanlara faydalı olacaksa, birşey katacaksa yazın, okuyalım, yok gereksiz saçma sapan, basma kalıp şeyler yazacaksanız rica ediyorum yazmayın artık, inanın demo'dan daha kötü olan birşey varsa oda yorumlar, demo'yu bende beğenmedim ama gelecek vaad eden gelişmeleri görmek beni sevindirdi...

İki çift laf etmeyi, yorum yapmayı bilmeyen adamın, çıkıp başkalarına kötü yapmışsın demesi de ilginç..Arkadaş bir şeyi kere yazarsın, iki kere yazarsın, ya 100 kere yaz , kötü, iğrenç, berbat, yahu 5 sayfa mı yazılır, nedir derdiniz...

Burada fanatiklik başlıyor işte, lütfen itiraz etmeyin psikolojik temeli olan birşeydir bu, harika bir demo yapılsaydı, burda yazanların %90' ı tek kelime etmezdi, helal olsun lan güzel yapmışlar demezlerdi ama olmadı ya, fırsat bu fırsat vuralım düşüncesi var, lütfen amd'yi koruyor savunuyor gibi düşüncelere girmeyin hiç birisi umrumda değil, ama eleştirinin de bir adabı var be, böyle eleştri, yorum olmaz...

Ayrıca kimse demo kart ilişkisini görüp kart almaz, kartların özellikleri, yapabildikleri dökümanlarla, testler ile zaten ortadadır, başarısız bir demo bir kartın da başarısız olduğunu göstermez..

Ben anlatmak istediğim tek şey, eleştirilerin seviyesiz olması, (adam gibi yorum yapanlar üstüne alınmasın rica ediyorum) eleştiri tanımına uymaması, umarım anlatabilmişimdir...

• quote:

konu yavaş yavaş kilide gidiyor...Lütfen birbirimize karşı biraz daha ölçülü ve saygılı olalım

sıfır teknik bilgisi ile yorum yapanlar... sadece konunun başından beri daha videoyu izlemeden yorum yapıp yok bilmem ne ne demiş yok bu ne derse bilmemneymiş tarzda yazan teknik bilgi vermeden detay vermeden hiçbir tecrübe yad abirşey katmadan her görüş bildirene saldıranlara ceza verin yada uyarın nikleri belli bu kişilerin bir elin parmaklarından daha az konuyu başdan sona okuyun kim kimlere sataşmaya çalışıyor herşey apaçık ortada yıllardır değişmedi değişmicekde gözüküyor konunun ne suçu var

+fx57 Haber Editörünün konusunuda kitlemek ayrı bir tez konusu olur...

• demoyu pc ye indirip calistirdim.

Demoda asıl gosterilmek istenen,robotun üzerindeki gölgelendirme,yansıma,ışıklandırma vs efektleri,ayrıca patlama sırasında nesnelerin gercekci bir şekilde dagıldını gostermişler(dx11 ile desteklenen fiziksel partikül sistemi),cevredeki nesnelerin(binalar vs) ve robotun poligonlari bilerek düşük tutulmus ,sanırım demonun performansını artırmak ve ilgiyi robotun üzerindeki efektlere çekmek için boyle yapmışlar.
    Tabi demodaki nesneler düşük cozunurlukte olunca dogal olarak bu işlerle ilgisi olmayan cogu son kullanıcıda amd nin rezil oldugunu düşünüyor,nvdia bilmemnesinin cıkıp da ahaha rezillere bak demesi tamamen son kullanıcıyı etkileme amacı taşıyor ama asıl kendini rezil etmiş(boyle bir yorum yaptıysa).Tabi bu demo ile ilgili son kullanıcıların ne düşündüğü amd nin zerre kadar umrunda olmaz
  • AMD ya da Nvidia sizleri birbirinize düşürmek T-Shirt yapsa yeterliydi aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 25 Aralık 2010; 8:53:46 >
  • Arkadaşlar yapmayın artık yeter ! Şu forumda her AMD & nVdia konusunda insanların birbirlerine takındıkları tavırlar artık midemi bulandırmaya başladı. Bu forumda adam akıllı seviyeli tartışmalar yapamayacak mıyız ? Yazılanlara bakın insanlar birbirlerine hakaret etmeye başladılar , yazık yani söyleyecek kelime bulamıyorum. Buradan da bu yazılanları görüp de hala kılını kıpırdatmayan forum yönetimini KINIYORUM , şikayet olmasını mı bekliyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

AMD ya da Nvidia sizleri birbirinize düşürmek T-Shirt yapsa yeterliydi aslında.

intel kabartmalı kanalizasyon kapağı geldi aklıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

sıfır teknik bilgisi ile yorum yapanlar... sadece konunun başından beri daha videoyu izlemeden yorum yapıp yok bilmem ne ne demiş yok bu ne derse bilmemneymiş tarzda yazan teknik bilgi vermeden detay vermeden hiçbir tecrübe yad abirşey katmadan her görüş bildirene saldıranlara ceza verin yada uyarın nikleri belli bu kişilerin bir elin parmaklarından daha az konuyu başdan sona okuyun kim kimlere sataşmaya çalışıyor herşey apaçık ortada yıllardır değişmedi değişmicekde gözüküyor konunun ne suçu var

+fx57 Haber Editörünün konusunuda kitlemek ayrı bir tez konusu olur...

Bu konudan şikayetten başka bir şey gelmiyor. Burada kimsenin konusu kilitlenemez diyebir şey yok, konuyu açan değil içeriği devam ettirenler yüzünden kilitlenecek konu

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.