Şimdi Ara

## AMD X2 3600+ Testleri ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

## AMD X2 3600+  Testleri ##

Bütün resimler Anandtech ten alıntıdır. Intel Core 2 Duo E6300 & E6400: Tremendous Value Through Overclocking

Görüldüğü gibi AMD nin şu anda x2 serisi ile intelin yeni çıkardığı core 2duo serisine karşı bir şansı olması zor , hele ki şu andaki fiyatlandırmasıyla . E6300 ve E6400 un overclock edilmiş hallerinin performansı da müthiş kendi extreme serisini bile zaman zaman sollayabiliyor bırakın x2 3600 ları. AMD bu sefer bayağı hazırlıksız yakalanmış durumda galiba 1995 ten beri AMD kullanırım hiç bu denli bariz fark oluşmamıştı.

• quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

250$'lık anakartla 75$'lık anakart arasında stabilite ve performans farkı yoktur. Sen aksini iddia edebilirsin. Bu konudaki görüşüm sabittir.

http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20050822/index.html

bu lafı dediğin için bana göre pc den anlıyor bile sayılmazsın , çoğu arkadaşta katılacaktır

ne demek ya , millet niye 250usd bayılıyor anakarta hiç düşündünmü?

pc alırken yapılabilecek en büyük hatadır dandik-ucuz anakart almak ,

orda 2 tane dandik testte gözükmeyen çok fark var....

voltaj dalgalanması kaliteli anakartlarda olmaz , ama gider dandik anakart alırsan , hem şebeke deki dalgalanmadan anakartın zarar görür hemde anakartın sağlıklı organize edemediği için bu diğer parçalarına da yansır.en ufak örnek

stabilite çok geniş kavram , anakartın bana göre bütün altyapısını kapsar...

al buna bakhttp://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998 60usd lik anakart diğer anakartlarla arasındaki performans farkı nasılmış?

performans dediğin şeyden önce kalite vardır ...

kısaca bir donanımın pahalı olmasının emin ol , çoğu zaman çok büyük yararı vardır....ama sen aradaki farkı anlayamıyorsun demekki...

sen her zaman 70usd lik mobo al hatta 50usd lik al , hatta kendin yap , 2-3ytl ye getir ve kesin 250usd lik moboyla kapışır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybera -- 19 Ağustos 2006; 2:13:25 >

• Amd 3800 x2 149 usd (Hatta 133 usd olan yerler bile var)
    Amd 3600 x2 130 usd

3600 100 usd, hatta sembolik olarak 99 usd olsaydı işte o zaman ortalık karışırdı.

Bence ne Intel'in ne de Amd'nin fiyat performans oranı yüksek ürün çıkarmak gibi bir niyeti yok.

Herkez pazar payını artırıp kar etme peşinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

250$'lık anakartla 75$'lık anakart arasında stabilite ve performans farkı yoktur. Sen aksini iddia edebilirsin. Bu konudaki görüşüm sabittir.

bu lafı dediğin için bana göre pc den anlıyor bile sayılmazsın , çoğu arkadaşta katılacaktır

ne demek ya , millet niye 250usd bayılıyor anakarta hiç düşündünmü?

pc alırken yapılabilecek en büyük hatadır dandik-ucuz anakart almak ,

orda 2 tane dandik testte gözükmeyen çok fark var....

voltaj dalgalanması kaliteli anakartlarda olmaz , ama gider dandik anakart alırsan , hem şebeke deki dalgalanmadan anakartın zarar görür hemde anakartın sağlıklı organize edemediği için bu diğer parçalarına da yansır.en ufak örnek

stabilite çok geniş kavram , anakartın bana göre bütün altyapısını kapsar...

al buna bak 60usd lik anakart diğer anakartlarla arasındaki performans farkı nasılmış?

performans dediğin şeyden önce kalite vardır ...

kısaca bir donanımın pahalı olmasının emin ol , çoğu zaman çok büyük yararı vardır....ama sen aradaki farkı anlayamıyorsun demekki...

sen her zaman 70usd lik mobo al hatta 50usd lik al , hatta kendin yap , 2-3ytl ye getir ve kesin 250usd lik moboyla kapışır...

maybera zaten acıklamıs saçmalamayın ne demek fark olmaz adam bı markasına mı domalıcak o kadar para misal epox un nforce4 chipsetli bazı anakartlarında voltaj dalgalanması cok olur şahsende kullandım ama DFI anakartlarda ise o oran cok düşüktür yada neden msı değil de DFI bıraz akıllı olun kımse anakartın gülyüzüne markasına o kadar para vermez

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: maybera:

5usd lik am2 nforce4 anakart ne ? intele seçtiğin bir gigabyte ds3 kadar kalitelimi? bu kadar stabil mi ? hayal kurmayın

Ayrıca, şu linke göz atarsan 75$lık kartla 250$lık kart arasında stabilite ve performans konusunda fark olmadığını görürsün.

abisi dalga mı geçiyorsun ? yoksa cidden böyle mi düşünüyorsun ?

o zaman piyasadan kaldıralım pahalı anakartları..

birde ne saçmalıyorsunuz , conroe anakartı 250usd diye , 250usd ye gigabyte dq6 alınıyor , kısaca en iyi conroe anakartı

siz en iyi anakartla en poktan amd anakartını karşılaştırmışsınız ? yanlış mıyım =?

conroe ankartları geç çıktı diye hemen intel e bok atmışsınız . gigabyte 945s serisi anakartlar çıktı ve oldukça ucuz ...daha demin baktım , birde haber editör,ümüzün yazısını okudum ... ve performansları oc kabiliyetleri yeterli seviyede...

bu durumda platform olarak karşılaştırmayı bırakın boşuna yormayın elinizi buraya saçma yazılar yazarken

cpu fiyatı olarak karşılaştırın , aradaki 50-60usd fark kesinlikle değer ....

%50 zar zor blkide o kdr bile oc olamayan amd cpu ve %100 oc olan hemde stok soğutma ve voltaj , ve artık ucuz gigabyte anakartlarla

daha ne denir bilmem

• quote:

Yav ALLAH aşkına söyleyin, Türkiyede satılan her 100 e6300'den kaçı hızaşırtılıyor. Kullanıcıların çoğu buradaki yorumları okuyarak işlemci alıyor. Siz direk e6300 fx62'yi o/c ile geçiyor diyosunuz. Adam o/c ne demek bilmiyor bile. Ama direk gidip e6300 alıyor. bu durumda da resmen kazık yemiş oluyor. Çünkü amd x2 4600 havada karada (hızaşırtmasız!) e6300'ü geçiyor. Üstelik bunun için 75$lık nforce4 anakart yetiyor. İntel'in hala alt seviyeyi düşündüğü yok. En ucuz e6300 210$ bu fiyata giriş seviyesi işlemci olmaz. Kaldıki bu işlemciden beklenen başarım için anakart, bellek, soğutma, güçkaynağı.... en pahalı olacakki hızaşırtma'a uygun olsun.

X2 4600+ 6300 ü geçiyor demişsin.tama dediğin olsun. o işlemci 285 usd, 6300 210 usd am2 için en ucuz 90 usd ye anakart buldum. bide 6300 ler için 110 usd ye anakrt buldum p5ld-vm o.c. yamıyacaz ya sonuçta çalıştırıyor.şimdi benim cebirim biraz zayıf galiba hangisi dah ucuz. anlayaamdım. ha bide olurmu 945g çipsetli bi anakrt nasıl conreoyu destekelr diyenelr için bi yazı koim buraya ingilizcesi olan çevirsin. alıntıdır.

quote:

August 10, 2006--Taipei, Taiwan--GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, a leading manufacturer of motherboards, graphics cards and other computing hardware solutions, today proudly unveiled the company’s 945 S-series of motherboards, further extending their comprehensive range of top-to-bottom solutions for Intel® Core™ 2 Duo processors.

Unleashing the exceptional performance and energy efficiency of the new generation of Intel® Core 2 Duo processors, the GA-945P-S3, GA-945PL-S3, GA-945G-S3 and GA-945GM-S2 give regular PC users the ability to Enjoy More!!
    More digital home entertainment
    More productive computing
    More of the latest games

Designed from the ground up to provide the most reliable and user-friendly computing experience possible, GIGABYTE 945 S-series motherboards feature a number of innovative technologies including Speed, Smart and Safe that provide maximum system performance and enhanced stability right out of the box.

GIGABYTE Speed* features deliver outstanding performance and over-clocking ability to the desktop platform. GIGABYTE Speed provides intelligent over-clocking with a wide range of frequency tuning for CPU/MEMORY/PCI-E bus speed and over-voltage with flexible voltage setting for CPU/ Memory/ PCI-E/Chipset. In addition, the GIGABYTE 945 S-series feature a complete range of performance tuning tools, such as C.I.A.2, R.G.B, and the EasyTune 5 over-clocking softwarefrom GIGABYTE.

GIGABYTE Smart features make hardware driver management much easier and user-friendly with GIGABYTE proprietary software including Xpress Install, Download Center, @BIOS, Q-Flash, Boot menu, and Smart Fan.

Safe is a key feature of the GIGABYTE 945 S-series motherboards with the following elements; excellent hardware design, reinforced BIOS protection through GIGABYTE Virtual Dual BIOS Technology and GIGABYTE BIOS Setting Recovery Technology. Unique system software such as Xpress Recovery 2, PC Health Monitor, HDD S.M.A.R.T., and C.O.M. further strengthen the stability and reliability of your PC!

*The GIGABYTE GA-945GM-S2 model only features GIGABYTE Smart and Safe technologies.

In addition to the 945 S-series, GIGABYTE also offers the Intel® 945GZ based motherboard GA-945GZME-RH with support for Intel® Core™ 2 Duo Processors.
    The GIGABYTE 945 S-series is available through normal GIGABYTE distribution channels. For additional information please visit the GIGABYTE website at:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Default.aspx

• bide görelim şu 4600 ü yahu hangisi daha iyimiş. kusura bakmayın 6300 ü bulamadım bi büyük abisi 6400 ü referasn alın bakalım. 6300 le 6400 arasında def. olarak neredeyse bi fark yok.sadece 200 mhz daha hızlı

bu arada lower is better ingilizcesi olmayanlar için söyliyelim düşük olan daha iyidir demek.

• ben saydım 16 tets yapılmış. 12 sinde 6400 4 ünde ise x2 4600 önde ha biz 6400 le kıyaslamıyoruz diyenler. 4600+ daha hızlı diyenler olabilir. 6400 conreo 260 usd x2 4600 ise 280 usd. sanırm artık fazla lakırdı etmenin manası yok. ha birde bu arada sabit fikirli başka arkadaş varsa söylesin. oynar başlık takılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 19 Ağustos 2006; 2:43:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAPTAN54

ben saydım 16 tets yapılmış. 12 sinde 6400 4 ünde ise x2 4600 önde ha biz 6400 le kıyaslamıyoruz diyenler. 4600+ daha hızlı diyenler olabilir. 6400 conreo 260 usd x2 4600 ise 280 usd. sanırm artık fazla lakırdı etmenin manası yok. ha birde bu arada sabit fikirli başka arkadaş varsa söylesin. oynar başlık takılır...

X2 4600+'nın fiyatı 228$ e6400 ise 240$, sana zahmet teknofiyatı bi ziyaret ediver abisi.
    Testlerse e6300'le x2 4600+'yı kıyaslamıştım ama sayende gördümki 6400 lede aman aman bi fark yokmuş. kusura bakmayın hepinize ayrı ayrı yanıt vermek isterdim ama heralde koltuktan kalkmamam gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 20 Ağustos 2006; 19:28:04 >

• Ayrıca klavyenize sağlık gece yarısı benim için az ter dökmemişsiniz.

Amma ve lakin ben tom amcanın testine güveniyorum.
    Arada stabilite ve performans farkı yoktur. Daha iyisini siz yapın madem. Ayrıca voltaj dalgalanması felan iyiymiş. Gelin konya hadime misafirim olun. gelirken voltaja dayanıklı anakartınızıda getirin, bakalım nekadar dayanacak.
    Zaten anakartların en önemli özelliğide bu. voltaja dayanıklı olması
    Güçkaynakları vede kesintisiz güçkaynağı süs amaçlı üretilmiş bilgisayar bileşenleri.

• Ben de az çok katılıyorum , çok düşük fiyatlı dandik anakartların dışındaki orta düzey dediklerimizle , öyle acaip pahallılarının arasında stabilite ve performans yönünden ahım şahım bir fark yoktur yüzde 2-3 ü geçmez , farkı yaratan üstündeki ekstra bileşenlerden kaynaklanıyor, tabi bir de chipsetlerinin kaç yaşında olduğu da olaya etki yapıyor, çünkü yeni bir chip çıkaran üretici haliyle bundan kar etmek ve yaptığı araştırma geliştirme çalışmalarının masrafını çıkarmak istiyor. Bu nedenle fiyatları yüksek olunca anakartın maliyetine yansıyor. Eğer üstündeki estra özellikleri kullanmayacaksanız rahatlıkla çok daha ucuz olanını tercih edebilirsiniz. Bu aynen otomobillerdeki donanım seviyelerine benziyor , eğer yağmur sensörünü ne bileyim katlanır yan aynası gerekli değil diyorsanız bir alttaki donanınımı secip gene aynı faydayı sağlayabilirsiniz.
    Eğer adamın 100 dolarlık anakartında stabilite sorunu varsa 150 -200 dolarlığında da olmayacağının garantisini nasıl veriyorsunuz. (Örnek: MSI)

• ya hep ha hiç mantığıyla haraket etmek doğru değildir...
    bazan 80 dolarlık bir board ile 180 dolarlık eşit olabileceği gibi ; 80 dolar olanın daha performanslı olduğunun örnekleri de gösterilebilir... ama çoğunlukla tersi geçerlidir.
    asus p5w ile asrock un aynı gurupta bir kartı aynı olmaz... bura önemli olan ödenen fiyat farkına değip değmeyeceğinin sorulmasıdır.. 85 dolar ödemek varken 225 dolar ödemeye değecek midir?
    bütçe sorunu yoksa, O/C gibi tweak seçeneklerinin seviyorsanız evet.. aksi halde hayır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 19 Ağustos 2006; 12:06:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı:Umit
    Ben de az çok katılıyorum , çok düşük fiyatlı dandik anakartların dışındaki orta düzey dediklerimizle , öyle acaip pahallılarının arasında stabilite ve performans yönünden ahım şahım bir fark yoktur yüzde 2-3 ü geçmez , farkı yaratan üstündeki ekstra bileşenlerden kaynaklanıyor, tabi bir de chipsetlerinin kaç yaşında olduğu da olaya etki yapıyor, çünkü yeni bir chip çıkaran üretici haliyle bundan kar etmek ve yaptığı araştırma geliştirme çalışmalarının masrafını çıkarmak istiyor. Bu nedenle fiyatları yüksek olunca anakartın maliyetine yansıyor. Eğer üstündeki estra özellikleri kullanmayacaksanız rahatlıkla çok daha ucuz olanını tercih edebilirsiniz. Bu aynen otomobillerdeki donanım seviyelerine benziyor , eğer yağmur sensörünü ne bileyim katlanır yan aynası gerekli değil diyorsanız bir alttaki donanınımı secip gene aynı faydayı sağlayabilirsiniz.
    Eğer adamın 100 dolarlık anakartında stabilite sorunu varsa 150 -200 dolarlığında da olmayacağının garantisini nasıl veriyorsunuz. (Örnek: MSI)

Hay klavyene sağlık ümit arkadaş. Benimde demek istediğim bu. Arada hiç bir fark yoktur demiyorum. Sadece performans ve stabilite farkı yoktur diyorum. Pahalı olanda 6 tane sata2 vardır, hızaşırtma için çokça seçenek sunmuştur vs....... Eğer sen 6 disk ile raid yapacaksan yada hızaşırma yapacaksan ve diğer bir çok özelliğini kullanacaksan sözümyok. İşte o zaman verdiğin parayı hakeder.

Ama bizi okuyan arkadaşlarımıza siz direk çıkıpta performans farkı vardır diye yazarsanız yanlış yönlendirmiş olursunuz.Daha windows kurmayı bilmeyen arkadaşlar bu anakartları alır. Eski sabit diskkinide bağlar ide yuvasına.Çünkü yenisini almaya para kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 19 Ağustos 2006; 11:08:10 >

• gidin kendinize başka eğlence arayın. ayrıca sakın ha bir daha conici falan demeye kalkma daha neyin ne olduğunu bilmiyosun hiç konuşma benim ağzımı açtırma hadi git işine kimin testine neye inanırsan inan. senin gibilerle uğraşacak vaktimiz yok... ayrıca sen git tonicilerin testine inan ben kendi yaptığım teste inanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 19 Ağustos 2006; 12:01:16 >
  • Valla her teste ınanmam ben sponsor firma basıyo parayı testte geçiyo öne her sitede değişik değişik ss le hele o 7300g test lerı nydı öle
  • yaw çok ilginç hızaşırma yapınca ne oluyor hocam başınız göğemi eriyor....yeni aldığın bir sisteme niye hız aşırma yaparsı tek cevabı var ego...

egonuzu böyle mi tatmin ediyorsunuz...sistemin eskimiş olsa ve sana yetersiz gelmeye başlasa anlarım hızaşırmanı...

testler falan hepsi ego tatmini....2.8 ghz den 3.6 çıkınca başka biyerleri uzamıyo insanların....boşuna uğraşmayın..boş işler bunlar...

son olarak hız felakettir

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHADOWLORD

quote:

Orjinalden alıntı: nodar

fx-62 in deviremediği bir 6300 ü encodingde x2 3600+ deviriyor.Herşey sil baştan bu ne şimdi..

O testte dikkat edersen 3600 o/c edilmiş default halinde geçerse o zaman kork , eğer E6300 o/c edilirse zaten akıllara zarar o test sütünlurı çöker

ben baska bişi demem gereken soylenmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Pis_Bilecikli

yaw çok ilginç hızaşırma yapınca ne oluyor hocam başınız göğemi eriyor....yeni aldığın bir sisteme niye hız aşırma yaparsı tek cevabı var ego...

egonuzu böyle mi tatmin ediyorsunuz...sistemin eskimiş olsa ve sana yetersiz gelmeye başlasa anlarım hızaşırmanı...

testler falan hepsi ego tatmini....2.8 ghz den 3.6 çıkınca başka biyerleri uzamıyo insanların....boşuna uğraşmayın..boş işler bunlar...

saygılar

arkadaşım ya inanamıyorum gerçekten , ya 1.8ghz yerine imkan varken 3.6ghz kullanmanın zararı mı var ?

ego ile ne alakası var , bu senin boş lafların resmen , ne demek ego , burda CONROE alarak edindiğimiz potansiyel bir kar söz konusu , değerlendirmek günah mı ?

maden in olsa işlemeyecekmisin yani ? ne dezavantajı olabilir ki ?

oc yapmasan boyun kısalmayacağı gibi , yaptığındada uzamaz doğal olarak , ama imkanın varsa değerlendireceksin ...

ben 2.5 yıl oc li cpu kullandım athlon 2500 1.8@2.3ghz , hiçbir dezavatajını görmedim . ve o sistem halen çalışıyor , alalı 5 yıl oldu ...

ve o zamanın p4 2.8 lerinden fazla performans almıştım yarı fiyatına

bu ego tatmini midir ? oyunlarda 10fps fazla alınca ego tatmini mi olur ?

saçmalıyorsunuz...bu arada muhatap olduğunuz kişiler forumun en bilgililerindendir , yıllardır burda insanlara yardım ederler , onları küçümsemeyin

eğer konuştukları bir konu varsa , kesinlikle doğrudur , bunun garantisini veririm , öyle 2 günde edinilecek bilgi değil bunlar

ben yıllarımı verdim , en az kişisel olarak 15 anakart-cpu incelemişimdir , ama bir kaptan abi gibi halen değilim ... daha öğrenicek çok şey var

öyle herşeyi tom gibi sitelerden öğrenemezsiniz , extreme işlere herşeye gidikten sonra ancak belli bir birikim olur , expert lik olur ...

overclock ta bilgisayarda bilinmesi gereken birşeydir ....

anakart konusunda birşey demiyeceğim zaman geçtikçe önemini anlarsınız . 100usd lik anakartla 250usd lik arasında , pc bilginiz arttıkça çok fark olduğunu anlarsınız . 4-5 yıl önce bende bir fark yok diye biliyordum , ama işin içine girdikçe farkı anladım . ve hiçbir zaman , bilgim olmadığı anda bile
    fark yoktur gibi bir laf etmedim

• 100% oc 266 olan fsb yi 533 yapmaktir, bu en kaliteli anakarti, rami ve sogutmayi gerektirdigi gibi yuksek miktarda sans da gerektirir. Bu seviyede oc ancak 200 dolar civari ve ustu anakartlarla mumkundur.

Conroe 6300 zaten standart olarak cogu AMD islemci ile basa cikabilecek kapasitede. Bu guce ihtiyaci olanlar icin ideal bir secenek. 350fsb ye kadar oc garanti gibi birsey. Ama bu guce ihtiyaci olmayanlar icin 150 dolarin altindaki AMD islemciler super. AMD kullanicilari ayni ozelliklere sahip anakartlara ortalama 50-80 dolar ucuza sahip olabiliyorlar, islemci den de bir o kadar tasarruf etseler ekran kartina 100-150 dolar daha fazla ayirabilirler. Sonucta oyun basarimlari daha yuksek olur.

Intel P4D leri daha cabuk terkedip ucuz bir 6200 cikarsa veya 6300u azicik ucuzlatsa bu sure icinde anakartlar da oturacagindan, pazar payini daha da arttirip son 5 yilin acisini daha cabuk cikarabilir. Yoksa giris seviyesinde (daha cok satan sistemler) AMD fiyat olarak cok avantajli.

• quote:

Orjinalden alıntı: Pis_Bilecikli

yaw çok ilginç hızaşırma yapınca ne oluyor hocam başınız göğemi eriyor....yeni aldığın bir sisteme niye hız aşırma yaparsı tek cevabı var ego...

saygılar

Katılıyorum. Geçen gün cuma namazından zor çıktım.Hertaraf sıcaktan kavruluyor.Camide 4 klima var.Zaten ne yazık cami haftada 1 gün oda 1 saatliğine doluyor.Ama klimalar haftada 1 saat bile açılmıyor. Çünkü emir geldi klimalar açılmayacak elektrik parasını ödeyemiyoruz diye.Bizi bu duruma getiren siyasilere yazıklar olsun katılıyorum ama onlar yanlış yapıyor diye bizde yanlış yapmamalıyız.Sonuçta boşa harcanan her kuruş milli servettir.
    Bende bilirim en pahalısı en iyisidir demeyi.Bende bilirim her sistem önerisi isteyene conreo e6600 al demeyi.O zaman sonunakadar savunduğum en iyi bilgisayar toplama bilgisayardır düşüncesi tamamen anlamını yitirir.
    Çünkü toplama bilgisayar ihtiyaca uygun toplanan bilgisayardır. Bu ve üyesi olduğum başka forumlarda bilgisayar önerisi isteyen herkese ihtiyacı olmayan alakasız önerilerde bulunuluyor. Bir kişi bilgisayara ayırdığım bütçem 2.5 milyar diyor hemen arkadaşlar bu parayı sonuna kadar kullanan önerilerde bulunuyor.Hiç soran yok arkadaş sen neyapacan 2,5 milyarlık bilgisayarı diye. Hatta kimisi filim izlerim,müzik dinlerim,çok az oyun oynarım diyor kendi kafasında da az çok belirlemiş amd 3500+ yeter diyor. Ama ne mümkün illa işlemciye 250$ vercen diye bastırıyorlar. Yahu 3500+ daha 3 ay önce 230$ +kdv değilmiydi?
    Hiç kimse hiçkimsenin düşüncesini kabul etmek zorunda değil.Burada bir fikir çatışması yaşaya biliriz.Zaten herkes aynı düşünce içinde olsaydı, aynı giyisiyi giyip, aynı yiyeceği yeseydi halimiz ne olurdu? O yüzden ortamı gerici sözler sarfetmeyelim.Bana küfür bile etmek isterseniz özel mesaj atabilirsiniz. Ancak burayı kirletmeye hakkınız yok.
    Unutmayın ki bilgi erdem demektir. Bilgi ile donanmış olan insan, kimseye yüksekten bakmaz, alçakgönüllü olur. Öyle hemen herşeye sinirlenmez.Kendine hakimdir.vs.... say say bitmez. Bu özellikleri barındırmayan birisine bilgilidir falanda demem.

Not:Herhangi bir art niyet taşımadığı halde. yukarıda conici ifadesine alınmış olan herkesten özürdilerim. Oradaki sözüde siliyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.