Şimdi Ara

AMD Vision Notebooklar Genel Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu amd vision laptoplar sanırım entegre grafik sebebiyle intele göre daha ucuza daha iyi performans veriyor.

-Trinity dediğiniz nedir, bu vision serisi,nin devamı mı? Ne zaman Türkiyeye gelir? Amd vision A10 nedir?

-Amazondaki AMD Vision A8 laptoplar 650 usd civarında, örneğin bu notebook fiyatına göre iyi gibi duruyor ne dersiniz?http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-P755D-S5172-15-6-Inch-Platinum/dp/B006IWK0RC/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1342270203&sr=1-3

Bu fiyata yakın cihaz bulamıyor muyuz Türkiyede arkadaşlar?

-Trinity beklemeye değer mi sizce?

Bu işlemcileri 15 senedir takip etmiyorum, artık bu satten sonra kafam da kaldırmaz. Güncel durumu takip eden arkadaşların tavsiyeleri çok kabule geçecektir, nerdeyse bütün notebook konuları yada sıcak fırsatları hep İntel i5 i7 şeklinde.

• son 15 dakikadır olayı çözdüm sanırım, A10 yeni gelecek amd işlemcileriymiş.

aşağıda hp 'nin ince tasarım notebook var, fiyat nasıl bu kadar ucuz olur yahu?

http://forum.notebookreview.com/hp-envy-hdx/672203-hp-envy-sleekbook-6z-1000-configurable-trinity-a10-4655m.html

A10 işlemcisi var.
  • AMD işlemciler intele göre daha ucuza daha iyi performans vermez. Sadece fiyat performans oranı intel işlemcilere göre çok daha iyidir.

HPnin ucuzluğuna gelirsek yurtdışı olduğu için öyle. Türkiye'ye gelicek olursa o fiyatların çok daha fazlası olur.
  • Benim gördüğüm AMD trinity, intel i5 muadiline göre işlemci gücünde %80 de kalıyor ama intel platformuna göre 2 kattan fazla grafik performansı sagliyor. Yeterli ram takviyesi ile eğer aynı anda 10 tane profesyonel video editing, encoding yapılmyorsa yada bilimsel programlarla sonlu eleman çözümleri veya render gibi çok işlemci gücü ve zaman isteyen işler yapılmıyorsa işlemcinin eksikliği fark edilmeyecektir.

Baktım A10 amd yutdışında da çıkmamış henüz sanırım. Acaba daha ne kadar bekleriz?

fiyat konusunda çok sıkıntı var hakkaten, amerikada 750 dolara 17 inch, harman kordon ses sistemli bluray li AMD A8 Toshiba laptop var. Biz de hala fiyat farkı olması, yıl olmuş 2012 . Biz bu sorunları 10 sene önce konuşurduk ama durum hala değişmemiş.
  • Benim dediğim işlemci gücü olaraktı .Grafikte tabikide tartışmasız amd çok daha iyidir. Ne zaman gelecek dersenizde bir bilgim yok malesef. Fiyatlarıda vergi olayı çok etkiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 14 Temmuz 2012; 17:24:28 >
  • Yeni çıkacak modelleri buradan takip edebiliriz, bekleme halinde Trinity işlemcilerin kayda değer bir güç tasarrufu gelişimi söz konusu. Pil ömrü önemli diyecek kişilerin dikkate alacağını düşünüyorum.
    http://forum.notebookreview.com/hardware-components-aftermarket-upgrades/676413-ultimate-amd-trinity-notebook-list.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 13 Eylül 2012; 12:00:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.