Şimdi Ara

Amd sorunu bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür bilgisayara 10 kez format attım bıktım artık w8.1 sürümü kullanıyordum bilgisayarı formatladıktan sonra radeonun sitesinden uygun olan ekran kartını indirmeye calısıyorum.Her defasında inerken bilgisayar donuyor ve kapanıyor.Kullandıgım isletim sisteminde sorun vardır dedim w10 formatı attım önce windows update ile her şeyi güncelledim radeonun driverı güncellenmemişti aygıt yöneticisnde temel bağdaştırıcı görüntü vs. yazıyordu sitesinden tekrar indirdim kurarken donuyor yine fare klavye her sey kilitleniyor güç düğmesinden kapatıp açmadan olmuyor.Ben napcam delirecem ya

EDİT:SORUNU EKRAN KARTINI FIRINLAYARAK ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM.YARDIMCI OLMAYA CALISAN HERKESE COK TESEKKÜR EDİYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curry30bangg -- 7 Aralık 2020; 19:23:13 >

• Her defasında inerken bilgisayar donuyor ve kapanıyor.
    sitesinden tekrar indirdim kurarken donuyor yine fare klavye her sey kilitleniyor güç düğmesinden kapatıp açmadan olmuyor.

İnerkenmi ? Kurarken mi?
  • Sistemin özellikleri nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaos_3492

Her defasında inerken bilgisayar donuyor ve kapanıyor.
    sitesinden tekrar indirdim kurarken donuyor yine fare klavye her sey kilitleniyor güç düğmesinden kapatıp açmadan olmuyor.

İnerkenmi ? Kurarken mi?

kurarken

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

Sistemin özellikleri nedir?

İntel core i7 36300qm 2.4 ghz 8 çekirdek 8gb ram Radeon HD7600M İntelHDGraphics 4000

• Bende de HD7600M var ama hiç bir problemim yok
  • HDD de sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soğutucu fanı çalışıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Soğutucu fanı çalışıyor mu acaba?

çalışıyor evet

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

HDD de sorun olabilir

bunu nerden ögrenebilirim..

• curry30bangg C kullanıcısına yanıt

Bence imkan varsa denemek için bir kişiden SSD alın bir de onda deneyin

• Donanımlardan biri arızalı muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Bence imkan varsa denemek için bir kişiden SSD alın bir de onda deneyin

maalesef alamam ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Donanımlardan biri arızalı muhtemelen.

Sorunu kesin olarak belirleyebilsem çözmek için çaba sarfedicem ama işte..

• https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete

windows kurulurken ağ bağlantısı kurma yani internete bağlanma. kurulduktan sonra yukardaki sürücüyü yükle. ve sürücü yüklemesi bitene kadar internete bağlanma. kurulum sırasında sistem kitleniyorsa ekran kartı kurmadan makine sorun çıkarmıyorsa amd amd ekran kartın bozulmuş olabilir. genelde sürücü yüklerken kilitlenme ekran kartı bozuk olduğunda olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 6 Aralık 2020; 13:32:38 >
  • Senin islemci 105 derec gibi bir degerde calisiyordu, oyle oyun falan oynuyordun. Acaba bozulmus olabilir mi ekrankarti vs... suan sicakliklari nasil sistemin? En son ne zaman termal macun degisimi ve bakim yapmistin?

• kunGFu kullanıcısına yanıt

105 derece meselesi yıllar önceydi hallettim onu hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanmaya devam ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete

windows kurulurken ağ bağlantısı kurma yani internete bağlanma. kurulduktan sonra yukardaki sürücüyü yükle. ve sürücü yüklemesi bitene kadar internete bağlanma. kurulum sırasında sistem kitleniyorsa ekran kartı kurmadan makine sorun çıkarmıyorsa amd amd ekran kartın bozulmuş olabilir. genelde sürücü yüklerken kilitlenme ekran kartı bozuk olduğunda olur.

Peki aynı sürücüyü bir de ağ bağlantısını kesip yüklemeyi denerim.Hiç umurum yok ama bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/download-incomplete

işe yaramadı

• curry30bangg C kullanıcısına yanıt
    HD 7x00M serisi için artık yeni grafik sürücüsü üretilmiyor(muş):

https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7610m

Buradan 15.7.1 WHQL sürücüsünü indirip deneyebilirsiniz.

i7-3630QM Intel dizüstü sistem sürücüleri için:

https://downloadcenter.intel.com/tr/product/71459

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.