|
Amd sorunu bıktım (2. sayfa)
1 Mobil
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D4896BA26
HD 7x00M serisi için artık yeni grafik sürücüsü üretilmiyor(muş):
https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/amd-radeon-hd-7000m-series/amd-radeon-hd-7610m
Buradan 15.7.1 WHQL sürücüsünü indirip deneyebilirsiniz.
i7-3630QM Intel dizüstü sistem sürücüleri için:
https://downloadcenter.intel.com/tr/product/71459zaten dogru olanı indiriyorum.Problem kurulmaması
Pardon, dikkat etmemişim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Windows sitesinden en son sürüm indirip kurun. Fakat internete baglanmayin. İlk önce chipset Driver kurun daha sonra Intel Driver daha sonra AMD olanı fakat bunları laptop üretici sinin sitesinden indir. Hiçbiri olmaz ise gpu agrizali olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78BWindows sitesinden en son sürüm indirip kurun. Fakat internete baglanmayin. İlk önce chipset Driver kurun daha sonra Intel Driver daha sonra AMD olanı fakat bunları laptop üretici sinin sitesinden indir. Hiçbiri olmaz ise gpu agrizali olabilir
zaten böyle yaptım :/
_____________________________ -
Sorunu ekran kartını fırınlayarak çözmüş bulunmaktayım.Yardımcı olmaya calısan herkese çok teşekkür ediyorum :) .
_____________________________ -
Tamam iste, yüksek sicakliklarda calisan kartlarda bu lehimlerin yapisi bozuluyor bir süre daha gidip saliyor kendini ondan sonra firinlama ( yerine fönleme yapilsa daha saglikliydi ) olsun, reballing olsun yapilarak kendine getiriliyor lakin o da sans isi biraz... reballig daha uzun ömürlü oluyor ama pahali, chipi komple cikartip yeni lehimleme yapiliyor. Gecmis olsun diyelim, tekrar ayni hatayi verirse reballing yapan yer bakin ve sicakliklara arada göz atin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki