|
Bildirim

1 Mobil
|
AMD hele ekran kartında 300W TDP ile RTX 4070 karşısına çıksın. 120W apu ile yapacağı şey 780M üstüne müthiş performans sıçraması yapsa gtx 1070 seviyesine bile çıkamaz. Akıl var mantık var böyle saçmalık mı olur!
|
|
Vay AMD.
|
|
ZİYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
Yalan
|
|
Burada haberi yapan arkadaşın başlık ve içerik yazısını yaparken eksik yazdığını belirteyim.
Orjinal metinde rakibi olarak "RTX 4070 & RTX 4060 Max-Q" diye belirtiyor. Buradaki Max-Q takısı takdir edersiniz masaüstü selefleri olarak değil laptopdaki versiyonlarına rakibi olarak hedeflediklerini belirtiyorlar. Masaüstü ve laptop versiyonları arasında ciddi bir fark mevcut olabiliyor. Şahsen bu tarz hedefleri beğendim laptopumda apu sistemiyle beraber daha mobilize cihazlara erişebiliriz. Ufak cihaz performansı düşük olur mantıgınıda kırarız. (Burada ana kasıt ufak cihazlara harici ekran kartı koyulmadan pazarlanması) |
|
Ps5Pro İle Gelecek Apu Bu Olabilir Yada Kırpılmış Versiyonu İlginç 4070 Ayarında Yada Eşit 1 Ps5Pro Bakalım Güzel Gelişme Apular İçin Bence Ciddi Sıçrama Olur.
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
RTX 3060TI ile aynı performanslı bir APU görmen hele hele bir de mobil tarafta bırak 8000'i 9000 serisinde bile imkansız benden söylemesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abartmışlar gerçeklik payı yok |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Nisan 2023; 11:16:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Nisan 2023; 23:11:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet bunu kim açıklayabilir. Adamlar laptop için olan yongalarda (küçücük!) masaüstü performansından biraz kısık bi şekilde sunabiliyorlar. Laptop olduğu için düşük güç tüketimi gerekli. Performans ve güç tüketimi kıyaslarsak bence lineer bir fark görmeyiz. Acaba çok daha iyi yarıiletken teknolojisi var da, masaüstü bileşen sektörü ayakta dursun diye kocaman kocaman yüksek güç tüketen çipler üretiyorlar? (Yarı-İletkenci değilim :))) |
|