Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.575
Cevap
96
Favori
476.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emrin olur, üsluba bak.
    Ben yardımcı olmak için çoook emin olduğum bir şeyi söyledim.
    Bahsettiğin işlemci bir kere 4 core. Bf5 e 5700xt ile girerse sağlam bottleneck yer. Ben 6 Core ile bottleneck yiyorum birazda o işlemci mi yemeyecek.
    Youtube videolara evet bir yol gösteriyor ama her zaman net en doğruyu gösterecek diye bir şey yok.
    çok gpu isteyen bir oyunda bottleneck olmayadabilir bu arada.
    Bunları söyleyip alacak insanlara yardımcı olmayalım mı şimdi.
  • Rx5700 referans stok voltaj ve gördüğünüz fan ayarı ile 25dk kadar 2560x1440 çözünürlükte, ultra ayarlarda Star Wars Battlefront 2 oynadım sıcaklıklar gördüğünüz gibi. Daha uzun süre de oynadım sıcaklıklar farketmedi pek. Fan 1700-1800rpm civarında takıldı görece sessizdi.
    AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-988E2D6DD

Bu mesaj silindi.
    Bakacağım yazılımsal sorunları bir çözseler süper olacakta bakalım bekliyoruz umutla
  • Win 10'da olan güç yönetimlerini deniyorumda en stabil olan kendi yüksek performans seçeneği amd'nin güç yönetimi ve diğerleri GPU kullanım oranını düşürüyor.
  • m2DeX_Tr M kullanıcısına yanıt
    Yardım etme dedik mi. Hayır. Peki ben 6700k sahibiyim ve ben bir sıkıntı görmedim verdiği link verdiğim video aynı sonuçlar aldım. Bu senin tek oyunda 6700k yetersizdir cevabına yanıt. 6700k yeterli 5700xt için. Ve daha iyi araştırıldığında i3 sistemler bile fazlasıyla oyun için gerekli fps vermektedirler. Murat Gamsız ve Levent Pekcan ın videolarına bakarak göre bilirsin. İsmi ise teknoseyir. Herkese kolay geldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu masaüstünde 144Hz sorununu çözen var mı? Kart sürekli yükte çalışıyor.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    readon üzerinde özel çözünürlük kısmında cvt azaltılmış tıklama olan seçiliyken veya cru ile lcd standart seçerek yeni çözünürlük oluşturun düzeliyor genelde. ama her monitörde stabil çalışmıyor, uzun sürede herhangi bir zararı var mı bilmiyorum. benim monitörde görüntüyü komple bozuyordu kaldırdım direk
    Bir görüntü atarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Buyrun hocam.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlayamadım. Radeon kısmında özel çözünürlük kısmını buldum daha sonra ne yapacağım?
    yeni oluştur - zamanlama standartı kısmında cvt azaltılmış tıklama olanı seç oluştur de. bu işlemi yapmadan önce masaüstünün hertz değiştirme yerini arkada açık bırak 120ye geri alman gerekiyor sorun yaşarsan. 120ye almadan o profili silemiyorsun çünkü

bende böyle oluyordu dediğim ayarı yapınca, ama konuda bu şekilde çözenler var.

• boştayken 60 dereceleri bulması normal mi kartın arkadaşlar ? 55*60 arası geziyor. 60 oluyor fan çalışıp 50ye düşürüyor ve aynı döngü.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim şu an yaptım yırtılma falan yok. Sıcaklıkta 25 derece falan düştü.
    Edit hocam oyunda takılmalar oluyordu anlık donuyordu kaldırdım maalesef. Bu sorun adamı deli eder vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 9 Ocak 2020; 21:47:12 >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Hocam monitör 144 Hz mi?
    bende tekrar deneyeyim dedim 144 yerine 142hz denedim yukarıdaki sorun olmadı ama 5dk içerisinde masaüstünde siyah ekran geldi durup dururken kaldırdım yine. ben cru program ile yapıyorum, orada mhz var onu monitörün default değerine gelecek şekilde ayarlarsak sorun olmaz belki yarın uğraşırım olmazsa.

default 575mhzken lcd standart ile 605mhz oluyor, 137 fps e alırsam anca 575mhz civarına geliyor. uğraşmak isterseniz cru ile deneyin. lcd standart seçmeniz lazım eklerken, sonra görüntü bağdaştırıcı kısmından yeni oluşturdunuz hz ayarını seçin

cru link ;https://www.monitortests.com/download/cru/cru-1.4.2.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 9 Ocak 2020; 22:13:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Hocam monitör 144 Hz mi?
    Evet abi 144. 120 görünüyor gerçi bilgisayarın görüntü ayarlarında falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xgny58x

Buyrun hocam.
    Durum bende de aynı. Burda yükte çalıştığını nerden anlıyorsunuz ki voltajdan mı?

• Eser. kullanıcısına yanıt
    Vram ayarının altında clock speed 1750 mhz yazıyor. Boşta 100-200 civarı olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

yeni oluştur - zamanlama standartı kısmında cvt azaltılmış tıklama olanı seç oluştur de. bu işlemi yapmadan önce masaüstünün hertz değiştirme yerini arkada açık bırak 120ye geri alman gerekiyor sorun yaşarsan. 120ye almadan o profili silemiyorsun çünkü

bende böyle oluyordu dediğim ayarı yapınca, ama konuda bu şekilde çözenler var.

Oluştur diyip bitiriyor muyuz işlemi? Bende herhangi bi değişiklik olmadı çünkü

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.