< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 1 Mart 2025; 00:04:39 > |
AMD Radeon RX 9070 XT ve RX 9070 tanıtıldı: RDNA 4 ile yeni nesil performans (3. sayfa)

-
-
o dediğin kart 999 dolardan bu kart 599 dolardan geldi aradaki fark o. Bu nesilde amd üst segment kart üretmeyeceğini söyledi. Nvidianın bu kadar çuvallayacağını bilse iptal etmezdi üst segment kartlarını amd müthiş bir nesil savaşı izlerdik.
-
eğer videoda bahsettikleri kadar iyiyse. fsr 4.0 ve frame generation özelliği ile dedikleri gibi oyunlarda 3x fps alıyorlar ve görüntü de native seviyesine yakın kalabiliyorsa ve fiyat olarakta tr fiyatı bakımından 5070 ti'nin 10 bin altına gelebilirse rahatlıkla söyleyebiliriz ki rx 9070xt = namı diğer 5070 ti tokatlayıcı.
nvidia olur da gelecek seride 70 ve 70tiler haricinde 80 serisine de sadece yapay zeka odaklı performans artışına gidip saf güç anlamında bir şeyler eklemezse, amd fsr'yi ve frame generationu dlss'ye aşırı şekilde yaklaştırıp gelecek serilerde de saf gücü de arttırarak en tepe model harici diğer tüm kartlarda nvidia'yı tamamen tokatlayabilir.
benchmarklar çıktıktan sonra belli olacak çoğu şey ama amd elinde kalan son kurşunu sonunda nvdianın hayati bir bölgesine doğru sıkmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 1 Mart 2025; 0:17:21 > -
RT Performansı en az 4070TIS-4080 Seviyesinde
Güç kablosu sorunu yok
FSR4 Gayet güzel gözüküyor
AI Çekirdekleri ve donanım kısmı da iyileştirilmiş
E daha ne olsun ki?
Al kullan direkt. İnsanlar ne bekliyor alttarafı oyun oynayacağız.
Bu fiyat biraz daha revize edilir muhtemelen bi kaç ay sonra.
Bi 50 dolara daha aşağı çekerler diye düşünüyorum.
-
RX 9060XT bekliyorum ben sadece csgo lol valorant apex dota 2 hearthstone falan oynuyorum.
-
Bundan İyisi Can Sağlıgı.
-
Tek eksiği VRAM gibi gözüküyor şu anda. FSR4'ü de düşününce ben her türlü 9070 XT'den yana kullanırdım tercihimi.
-
Herkes aynı görselleri yapıştırıp duruyor, Mesut, Erdi falan da aynısını yapmış.
Abi Türkçesini editleyin şunun böyle olmaz!! Bu yaptığınız herkes yapar!ü
Yok şunla şu kadar bunla bu kadar..
-
Psu’da 2x8 pin girişi var. Bu kartlar 3x8 nasıl halledebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke bir de sahada iyi olsa, gönlüm hep sende ama ....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Oyun için bence de 9070 XT ama saf kas gücü gerekiyorsa Render almak gibi 7900XTX daha mantıklı olacaktır tabii fiyatlarda önemli millet 21bin lira olan kartlara 40 bin - 50 bin lira olsa iyi kafasına girmiş ben kafayı yicem mesela 35bin liradan fazla olmamalı. 1000 dolarlık kartı şuanda 37bin liraya satıyorlar arkadaşlar kafayı mı yediniz?
-
Arkadaşlar bu gerçek mi?
Büyük ihtimalle değildir, ama artık Türkiye'de herşey mümkün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkaloff -- 3 Mart 2025; 16:5:45 > -
newegg de an itibariyle 1400 dolardan aşağı gözükmüyor 7900xtx hocam.
-
Değil. 27-35 arası fiyat bekliyorum.
-
Test amaçlı ve almaya çalışmasın kimse diye o fiyatlara koymuşlardır. 30k'yı geçmemeli bence fiyatları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armo_ -- 3 Mart 2025; 18:10:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.novabilgisayar.com/Ekran-Karti.asp?EKRAN-KARTI-GPU=RX-9070-XT
Bu fiyatlara alışşak mı şimdiden
-
niye alışalım, ekran kartı kıtlığı mı yaşıyoruz? hepimizin kurulu sistemi var zaten. 9070 xt 30 binden fazla olamaz, olursa satılmaz.
-
bu doğruysa çıldırmışlar 599 dolarlık kartı 1200 dolardan satan ahlaksız hırsızlar olursa eğer toplu şikayet etmek gerekiyor. Bu fiyat amd'ye ambargo koyulsa bile olması mümkün değil onu geçtim amd'ye zarar vermek isteseler ancak bu kadar zarar verebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stenoz -- 3 Mart 2025; 21:33:55 > -
9070 XT'nin fiyatı 7900XT civarılarında olmazsa soygun var demektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X