Şimdi Ara

AMD Radeon RX 9070 XT ve RX 9070 tanıtıldı: RDNA 4 ile yeni nesil performans (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart güzel ama amd dataları black ops ve far cry gibi nvidiada bozuk oyunlarla baya bükmüş, o kadar bozukki bunlarda rx 7900xtx bile rtx 4090 dan daha iyi fps alıyor. 9070xt muhtemelen %10 daha yavaş 5070ti den ve yeni hiçbir teknoloji yok malesef nvidianın fiyatları normale inene kadar alınır sonrası zor

• Nvidia 5000 serisi kart çıkarmaya devam etsin çünkü o kadar aşırı performans ev kullanıcıları için çok fazla ve gereksiz.
    AMD 9000 serisi kartlar ile güzel bir ivme yakalayacak gibi görünüyor.

• Alpayan01 A kullanıcısına yanıt

Hic bir yeni teknoloji yok mu ?

İnsaf yahu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gördüğüm en gerçekçi yorum. 5070ti'yi geçemediği için zaten %23 daha ucuz. Totalde %15 civarı geridir 5070ti ye göre.. RT'de %2 geride buda ayrı bi başarı şayet gerçek oyunlarda da böyleyse.. 5070' i 9070xt geçiyor doğal olarak ondan pahalı. 9070'de benzer performans var 5070'e göre vram fazla olduğu için fiyatı değişmemiş. Bu piyasada 9070'i hazır sistem toplayanlar yada x fiyata sitem topladım diye sosyal medya kullanıcıları yayınlar çoğu herkes 5070ti bulmayanlar veya fiyatı düşmemiş şeklinde beklemek istemeyenler en azından daha ucuz yakın performans diye alırlar. Benim gibi 6xxxx serisi kullananlarda 4k'ya geçiş için 9070 XT alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 28 Şubat 2025; 19:56:4 >
  • Şirketlerin fiyat politikalarını bilmeyenler 9070 için pahalı demiş.9070 in 9070xt ye bu kadar yakın fıyatta satısa cıkmasının sebebı 9070xt yı sattırmaktır.Amd bunu zaten biliyor ve bılerek bu fıyatlandırmayı yapıyor.Kullanıcıların 50dolar fazla odeyerek daha ıyısıne sahıp olmasını ıstıyor zaten amacları 9070xt sattırmak.

• 355 watt tuketen 7900XTX 2 sene sonra 305 watta duserek gelmis diye yorumladim. Hayal kirikligi

• sething kullanıcısına yanıt
    Kullanımınıza katkı sağlayacak yeni ne tür bir teknoloji gördünüz ben sadece geliştirilen özellikler gördüm kaçırdığım birşey varsa bileyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bi bitmediniz .teknoloji yok ,yuzde 2 daha hizli olduğu için git 5070ti ye 1500 dolar ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 28 Şubat 2025; 20:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı uygun neden hayal kırıklığı olsun

• nvidia 100 dolara sattığı kartları 400e satıyor, tarihte hiç bir teknoloji şirketi böyle bir karlılık sağlayamadı, üst segmentte karlılık daha da artıyor, zaten hisselerinden şirket değeri arşa çıktı. rekabet şart

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Hele bir benchmark testleri gelsin, oyunlarda nasıl performans veriyor ona bakalım. NVIDIA tarafında parasını versen bile bulamıyorsun kartları. Aşırı kıtlık var o tarafta. Benim ilgimi çekti bu kartlar ve hele XT'li modelin fiyatı güzel. Ona ikame olan RTX 5070 Ti'nin tavsiye fiyatı 750 dolar ve piyasaya yok o fiyata. 1000 dolara falan satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 28 Şubat 2025; 21:00:44 >
  • bulduren kullanıcısına yanıt
  • EnergyHill kullanıcısına yanıt
    O da en ucuz fiyat. Diğer modeller daha pahalı. Şaka gibi

• 150 dolar daha ucuza 5070 Ti performansı bana göre olumlu adımdır.

• Arkadaşlar 24 gb vram li 7900 xtx mi bu mu. Bilen biri cevaplayabilir mi..

• rx 9090 çıkmsı lazım bence en üst seviye kartı 9070xt olarak kalırsa benim gibi birçok kullanıcı gider nvidia alır. inş, rx9090 çıkar.

• erniko34 E kullanıcısına yanıt

diyelim ki satıcıyım, sana ne?

hatta 9070xt 60 lira olsun.

• shruikan kullanıcısına yanıt
    evet milletin takdirine birakilan bir yorumcu okuyunuz.

• Monitör 4k değilse(Aslında 4k'da da olur ama 16 gb vrami geçtiği iddia edilen oyunlar var?) ve rx 9070 xt denilen satış fiyatına yakın çıkarsa 9070 xt daha iyi olur.

• rx 9090 xtx haberi lazım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.