< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anuminas1994 -- 9 Mart 2025; 12:58:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (92. sayfa)

-
-
Hayır. PCI-E 4 ile kullansanız da performans sorunu yaşamazsınız, PCI-E 3 ile de kullansanız sorun yaşamazsınz. PCI-E 5 ile PCI-E 3 arasında, gerçek hayattaki performans kaybı yaklaşık %1 kadar.
Burada ilgilenebileceğiniz bir inceleme var:
gamersnexus.net
NVIDIA RTX 5090 PCIe 5.0 vs. 4.0 vs. 3.0 x16 Scaling Benchmarks | GamersNexushttps://gamersnexus.net/gpus/nvidia-rtx-5090-pcie-50-vs-40-vs-30-x16-scaling-benchmarksAlttaki grafik üstteki linkteki incelemeden. RTX 5090 FE kartı PCI-E 3, 4, 5 modlarında çalıştırıp test etmişler, Resident Evil 4 oyunundaki FPS sonuçları. Neredeyse fark yok.
-
Teşekürler hocam 2 fps maks kayıp var oda hiçbişey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asrock kart alan var mı?
Kaç yıl garantili oluyor? Garanti uzatma vs var mı?
Gigabyte 3 yıl garantili sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sapphire nitro modeli tr de yok sanırım. Olan bir site var mı bldiğiniz ?
-
şu anda yok galiba ben incehesaptan satın aldım bekliyorum, 12 marta kadar kargoya verilecek diyorlar
-
Teşekkür ederim. Stoğa gelince haber ver kısmından artık yeni stoğu bekliycem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu ana kadarda tebilon,incehesap,sinerji açtı nitro+ için stoğu bilginiz olsun
-
Hb den aldığım Sapphire Rx 9070 Xt Pulse modeli kargoya verilmiş arkadaşlar. Salı günü teslim edilecek gözüküyor.
Umarım alırlar ama markalar açıkcası pek CW'yi sallamıyor, bir de malesef bir sonrakinin bunu yapmayacağının garantisi yok, 6900XT Red devil ile ben de kötü bi CW tecrübesi yaşamıştım.
-
Benim asus'ta değişiklik yok 27 mart hala.
Burasıda ön sipariş demiş, demek ki asus stokta yok
gaming.gen.tr
ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartıhttps://www.gaming.gen.tr/urun/599588/asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/?ref=akakce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kernel Panic -- 9 Mart 2025; 13:43:1 > -
14 gün cayma hakkım var her türlü almak zorundalar. En kötü hakem heyeti ile uğraşırız. CW sesi çekemem maalesef.
Hb'den Asus Prime alan bir arkadaş daha vardı. Onda da 27 mart gosteriyormuş hocam teslimat için. Pesin fiyatına taksitle Nitro+ bulsam onu alacaktım ben. Bulamayinca direkt Pulse modelini sipariş ettim.
gigabyte 3+1 4 yıl
-
gaming gen tr den klavye aldım 9 gündür iade bekliyor aman uzak durun
-
güç tüketiminden dolayı 9070 e yöneldim, onda da fiyatlar garip, vatanda Pulse 27 bin ken Pure modeli 30 bin.
bu farka değer mi kafam karıştı, zaten o fiyata çıkınca xt modelleri de radara giriyor,
-
cw nin kötüsüde cidden çekilmiyor.Umarım sorun yaratmazlarki öyle bir ihtimal yok zaten.2 hafta direk iade hakkınız mevcut.
-
Aynen öyle hocam, umarım ya.
Ne zaman yeni bir stok gelecek acaba ?
Güç tüketimini neden dert ettiniz ki? GPU Core Clock kısarsınız olur biter. Radeon driverları agresif şekilde boostluyor. RX 7000 de böyleydi, 6000 de aynı şekilde. Çözüm basit. 9070 20 bin civarlarına düşmeden ALINMAZ.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X