Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.667
Cevap
154
Favori
230.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güç tüketimine pek takılmayın.Anlamsız bir şekilde defult voltaj abanmışlar xt modelinde.Ufak bir uv ayarı ile 100-120w civarı düşürüyorsunuz güç tüketimini.9070 de düşecektir muhakkak ama onda çok daha az pay vardır.

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Kutusu açılan ürünleri alıyorlar mı hocam? vatan almıyoruz diyordu.

• muhtemelen bu ay sonuna kadar stok olmaz ay sonu tekrar bir stok dalgası gelir sonra yine 1 ay olmaz doğru düzgün

ben kendi kendime hepsiburadaya gelirse alırım diyorum ama yakalayabileceğime zerre inancım yok en iyisini HBde çıkar çıkmaz xt alanlar yapmış

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Kutu içeriği eksiksiz ise sorun yaratamazlar.

• 600w psu nedeniyle düz 9070 alayım diye düşünüyorum. Psu için 5k, xt için 3-5k yani toplamda 10k fazla harcamaya değer mi? Genelde cs2 ve path of exile 2 oynuyorum. Başka oyun oynadığım çok söylenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt

böyle bir şey olma ihtimali var mı sizce?

o fiyatlara 7800 xt ve 7700 xt ler satılıyor.

• pisst0n kullanıcısına yanıt

Kullanılmış ürünü sana yeni diye satsalar nasıl hissedersin? Açılmış, kullanılmış ürünü iade almamaları gerekir. Kullanılmış ürünü ben olsam iade almam. Gerçi onlar yolunu bulmuş. Kullanılmış ürünü iade alırlar, çünkü bu ürünleri sattıkları sistemlerde kullanıyorlar. O yüzden ben bu gibi yerlerden sistem almam. Üç beş kuruş daha pahalı olsa da bütün parçaları tek tek satın alırım. Kafam rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 9 Mart 2025; 14:18:18 >
  • fz18 F kullanıcısına yanıt
    O zaman tercih belli. XT alınır geçilir. Düz 9070 ölü doğdu bu fiyatlarla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam.

asrock için bilgi bulamadım. sanırım garanti uzatma yok onlarda.

bu arada gigabyte da aorus.com üzerinden kayıt ediliyormuş, gaming serisi için de uzatma varsa iyi.

• muko0 kullanıcısına yanıt

Videoya baktım da cidden baya yüksek CW sesi, umarım uğraştırmaz incehesap

• Selamlar arkadaşalar ben de bugün Gigabyte modelini mağazadan satın alarak aranıza katıldım Şansıma 1 adet koymuşlar stoğa aldıktan sonra net sitesine baktım stok yok görünüyordu. En ucuz 5070ti dan %25 daha uyguna almış oldum aradaki farka iyi bir işlemci alacağım. Umarım uzun süre üzmez bu kart beni.

• muko0 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    @muko0 PowerColor Red Devil 9070XT hocam, undervolt daha önce hiç yapmadım nasıl yapılır bilmiyorum.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread)der8auer ENyoutube
    Check out the Seasonic PX 2200 PSU: https://seasonic.com/atx3-prime-px-2200/ --------------------------------------------------------- Music / Credits: Outro: 1998 Beats - Strange Things --------------------------------------------------------- Paid content in this video: - Seasonic Spot Samples used in this video: - XFX 9070XT, PowerColor 9070XT Red Devil der8auer Advertisement Policy: https://der8auer.com/advertisement-policy/ der8auer Sample Policy: https://der8auer.com/sample-policy/ --------------------------------------------------------- Timestamps: 0:00 Intro 1:02 Seasonic (Advertising) 1:39 9070 XT clock rates 2:14 PowerColor Radeon RX 9070 XT Red Devil 3:48 The Red Devil in operation 4:32 Volume and coil whine 5:12 OC & Silent BIOS 6:45 No OC clock rates? 7:12 Manual settings in GPU-TWEAK III 9:00 Undervolting for more performance? 10:06 Stability issues 10:33 Undervolting & RAM OC 11:04 Benchmarks in comparison 11:43 Something is wrong 13:07 Cooler & PCB 14:50 Summary/Conclusion 16:48 Outro
    https://www.youtube.com/watch?v=BtQ8jF3I0Zw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 9 Mart 2025; 14:26:32 >
  • ruaF1912 R kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam ya bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erimo E kullanıcısına yanıt

Merhabalar hocam, nereden ve ne kadara aldınız? Ben de bugün fırsat bulabilirsem Vatan’a gidip soracağım gelecek mi diye

• uft1919 U kullanıcısına yanıt

Merhaba İtopya Acıbadem Mağazadan aldım 32.000 tek çekim. Yanlız çok farklı fiyat çekiyorlar farklı sitelerde 36ya satıyorlar

• sukrullex kullanıcısına yanıt

Testlere bakınca 22 bine 7800 xt yerine 5 bin daha verip 9070 almak son derece mantıklı ve karlı.

Performans olarak ortalama %40 civarında fazlası var

• fz18 F kullanıcısına yanıt

Dostum eski nesil ile neden kıyaslıyorsun? Stokları daha az onların. 9070 XT ile kıyaslarsan arada cok fiyat farkı yok yani MSRP 50 dolar fark var sence 9070 alınır mı? Akıl var mantık var. 9070 XT her türlü daha f/p. 9070 22 bin civarı olsun alırsın ama şu an mantıksız.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread)

Al bak Cost Per Frame, biraz bakın şunlara lütfen..

Bu forum yanlış satın alımlarımızı "justify" etme yeri değil. Doğrusunu paylaşıyoruz. Yine de sen bilirsin. AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) 

İşlemci ne düşünüyorsunuz hocam?

• Jakkoba kullanıcısına yanıt

Ryzen 7 9700x düşünüyorum ama anakartta kararsızım Buradaki arkadaşların fiyat performans önerileri olursa ona göre karar veririm.

9800x3d daha iyi olmazmıydı sizin için

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.