Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
5 sn
6.756
Cevap
162
Favori
297.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş

Sağolasın daha iyisi sana nasip olsun. Pulse alacağıma biraz daha verir bunu alırım dedim.

sis 6326 8mb pci, noname 32mb riva tnt2 m64, 16mb 3dfx voodoo 3 3500, 16mb noname geforce2 mx400 128 bit, 64mb voodoo 5 5500 pci, 128mb his Ati Radeon 8500 LE, 128mb leadtek ti4400,128mb sapphire radeon 9800 pro@xt, 128mb galaxy 6600gt agp, 512mb palit geforce 8800gt, 512mb Palit Radeon HD 3850, 512 mb powercolor ATI Radeon HD 4870, 512mb XFX 8800GTS Alpha Dog Edition, 2gb Powercolor 7870 ghz editon,512mb Palit gts 250, 4gb Sapphire r9 290x, 2gb Zotac 750ti, 2gb msi gtx 950 o.c, 8gb gigabyte g1 gtx 1070, 2gb asus rx 460 dual, 8gb msi r9 390 gaming, 8gb sapphire pulse vega56, 12gb sapphire pulse 6700XT, 16gb Powercolor Reaper Rx 9070
  • aborjini A kullanıcısına yanıt

Kesinlikle power limit düşürmeyin sadece uv yapın power limit 0 kalabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uv - 70 yaptım bu yeterli olur mu yoksa Power Limit mi ayarlamak lazım?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • ebenama kullanıcısına yanıt

MSI MAG psu değiştirirsem yine MSI serisi alırım diye düşünüyorum

@SuperMert hocam bırakın şimdi 805 dolardan kapmışsınız nitro plus'u. xt olmadı diye üzülüyorsanız kutunun üzerinde OC ibaresini göreceksiniz 2.7ghz base ama hiç ayarsız 3090mhz'ye kadar boostluyor. ben de buradan 863 dolara almıştım yani avrupa'da da ucuz değil iyi gene bulmuşsunuz bulamayan da olmuş avrupa'da. ilk mesaja eklememişim ekledim. buradan da göstereyim kartın ön yüz kutusunu oc ibaresi için. almadan önce nette ben böyle bir ibare görmemiştim acaba oc olanı olmayanı mı var yani saçma olurdu nitro plus deyip bir de oc oc değil diye ayırırlarsa.

@Hojikiminiru Control 2k son ayarda 4080super bile 45 fps alıyor 7900xtx için 30 fps normal çünkü malum RT özürlü ama epic ise kod girin ayarlardan -dx11 şeklinde. Dx11'de muhtemelen geçer 4080s'yi 9070 düz!!! stok bile geçti. üstelik dx12 ya da dx11 4000 serisinde smooth motion olmadığı için katlayalım fps'yi mevzusu da yok ama 7000 9000'de AFMF2.1 var açabilirsiniz RT default 3 de seçip. baya oynanabilir hale gelecektir.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 18 Mart 2025; 10:11:12 >

https://ibb.co/JFcsQyQL

• Israrla stok gelmiyor karta Amd sıvamaya devam ediyor bizim satıcılar da fiyatın cılkını çıkartıyor

Alıntı

metni:
    Öğlen bakmıştım güzel değerler elde edilmiş 9070 nitro+ hakkını vermiş :)

bak sana özel yazıyorum.AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 18 Mart 2025; 10:20:36 >

https://ibb.co/JFcsQyQL

• benim nitro 9070 xt nin coil whine i kendi kendine kayboldu. bir anda kayboldu o kadar mutlu oldum ki anlatamam

https://www.youtube.com/watch?si=gm4ucNXXMhwDQD-E&v=mKsV27L2CYI&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• filozof07 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam sağ tarafımdan kasanın olduğu yerden bir dızırtı gelmeye başladı ulem dedim durduk yere cw mi çıktı bende derken meyerse mutfaktan buzdolabının sesi geliyormuş. Paranoyak olucaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 9070XT Nitro, yakışıklı bi kart, malzeme kalitesi ortalamanın bir tık üstü ön ve yan taraf plastik daha iyi olabilirdi, CW olarak kötü fazla ses yapıyor, clock boost ve cw için uniqine heaven yapabildim. -70 offset, + 10 PL şeklinde böyle, stabilitesi garanti değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 18 Mart 2025; 15:8:58 >

• Dün şans eseri stok kontrolü yaparken hb uzerinde denk geldiğim ve hemen sipariş gectigim Rx 9070xt bugün elime ulaştı. Kutunun bir köşesinde parçalanma vardı ancak kart çok daha içeride olduğundan bir problem teşkil etmiyor ve güvenlik bantları üzerindeydi iade kartmi acaba diye düşünüyordum değil muhtemelen. Kartin isciligini bu şekilde ust düzey beklemiyordum evga kartlardaki premium hissiyat var. Stok kontrolü yapın ara ara belki tekrar girerler.

• cournaleous kullanıcısına yanıt

iyi günlerde kullanın. gerçekten çok güzel kart. geçen hafta bulunduğum şehirdeki vatan mağazasına 1 adet gelmişti. benden önce bi arkadaş davranınca ben de pure almıştım ama sonradan arkadaş fikrini değiştirdi ve pure'u iade edip nitro'yu alabildim.

güç çıkışının önden verilmeyip bu şekilde gizlenebiliyor olması umarım daha çok yaygınlaşır.

• cyraxus kullanıcısına yanıt

NE kadara aldınız hocam reaper modelini.

İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
  • eskiden ne güzel kartı değiştirine saf gücüyle bir kıyaslama yapardın bakardın fps değerine kolayca. şimdi yok fsr açık yok dlss kapalı, yok bilmem ne yapay zeka fps si işler çorba olmuş. bu arada inceleme iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan4292 -- 18 Mart 2025; 13:10:5 >

Taksitlerde çok yüksek vade farkı yok

Kazık

quote:

İlgiyle destek olmak isterim. Bu şekilde bir durum ile karşılaştığınız için özür dilerim. 😔 Paketiniz operasyonel bir karışıklık sebebiyle farklı bir dağıtım aracımıza ulaşmıştır. Karışıklık kısa sürede fark edilerek doğru dağıtım birimine yönlendirilmesi yapılmıştır. Paketiniz şubemizde işlemleri yapılarak hızlıca dağıtıma çıkartılacaktır. Memnuniyetiniz için paketinizi en kısa sürede teslim etmeye özen göstereceğiz.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.