Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.965
Cevap
102
Favori
187.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hemen her parça sil baştan gibi görünüyor hocam. Komple satıp güzel bi toplama yapmak daha mantıklı bence.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Hocam biraz öyle, ama yeni sistem dediğim zamanda komple değiştireceğim için ister istemez, kasa+aio cooler+ssd ve anakart masrafları da ekleniyor olacak. Hem açıkçası giriş seviyesi anakartları pek sevmiyorum, hem de kasa içi görsel uyumda istediğim için, yine fiyatlar artıyor.

AM4'te ilk toplarken, Kırmızı+Siyah ağırlık görselli bir sistem toplayıp, daha sonrasında kasa ve parça değişimleriyle Beyaz+Siyah tonlarına geçmiştim. Kasaya baktığımda hem o görselliği görmek istiyorum, hem de şuan piyasada daha iyi hava akışı ve güzel görselliğe sahip kasalar varken onu da değiştiriyor olurum. Hadi M2 ve aio'yu değiştirmeyim desem, hazır sistem olarak satamam. Kasa'yı dağiştirmeyim desem, şuan kullandığım kasa(Corsair 465X) aio'yu yukarıya monte etmek için ram seçimi çok önemli. AM5 ile DDR5'te de o sorunu yaşayacağım, o yüzden değiştirirken kasayı da değiştirmem gerek.

Ama yine de, 8800 XT 220W gelecek deniliyor, 5700x3d ile beraber psu kurtarır gibi geliyor bir yandan da

• Vatov kullanıcısına yanıt

8800 Xt 280 watt gelecek, planınızı ona göre yapmanızı öneririm.

• Vatov kullanıcısına yanıt
    Ya da şöyle yapın hocam. İşlemci + psu + gpu satış fiyatı + bütçenizi hesaplayın.

Dediğiniz doğru aslında 2-3 parça için komple sistem de ağır yük.

Mesela ben de şu an AM5 düşünmüştüm ama baktığımda her parça kendi içinde en kalitelisi. AM5 geçsem anakart düşük seviye almam lazım gibi eksiklikler oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.