Şimdi Ara

AMD Radeon RX 7000 Serisi [ANA KONU] | [FSR3-TSMC5N-PCIE4] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.167
Cevap
95
Favori
205.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Övmek değil Asus dersine iyi çalışmış bu seride. :) Çok para harcadım gözüyle bakmamak gerek. Bazen bazı markalar bazı ürünlerde diğerlerinden daha kötü olabiliyor uygun fiyata aldım derken sıkıntı olabiliyor kimi zaman.

AMD RYZEN 9 9950X | Gainward GeForce RTX™ 5070Ti Phoenix | ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO | ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB | G.SKILL TridentZ5 NEO RGB 2X24GB 6400Mhz CL32 RAM | Asus ROG Strix SCOPE | Asus ROG STRIX Impact III | XPG SX8200PRO 2x2TB nVME | XPG SX8100 3x2TB nVME | Seagate Barracuda 2x5TB HDD | Corsair RM1000X Shift 80+ Gold | Asus ProArt PA602 Case
  • Ordinary Story kullanıcısına yanıt

Evet bende de 72-73 civarında dolanıyor kart. Isınma namına bişey yok sıvı soğutma gibi çalışıyor resmen.

AMD RYZEN 9 9950X | Gainward GeForce RTX™ 5070Ti Phoenix | ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO | ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB | G.SKILL TridentZ5 NEO RGB 2X24GB 6400Mhz CL32 RAM | Asus ROG Strix SCOPE | Asus ROG STRIX Impact III | XPG SX8200PRO 2x2TB nVME | XPG SX8100 3x2TB nVME | Seagate Barracuda 2x5TB HDD | Corsair RM1000X Shift 80+ Gold | Asus ProArt PA602 Case
  • Orodruin kullanıcısına yanıt

Bende de öyle :). Ama ben 1080P'de kullandığım için ve kartımın az daha serin çalışmasını istediğim için (ısı takıntılıyım galiba) undervolt yapıyorum. Zaten gayet iyiyken daha da iyi ve serin hale geliyor ısı değerleri.

Sabredin hocam aceleniz ne. Altı üstü bir kart 😁😅. Şaka bir yana daha ucuza ve oyun hediyeli denk getirebilirseniz tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

8gb kart vram yetersiz gelebilir diyorlar birde işlemcim pcı 3.0 olduğu için 4060ti performans kısacak biraz Sapphire Pulse alınır mı? Wattman hatası var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • hEro_ kullanıcısına yanıt

2 satten fazladır Epic Store, Steam ve Donanımhaber Forum sayfalarında geziniyorum, epeyce bir sekme açıyorum. Arada Whatsapp uygulamasını da açtım epeyce kullandım sekmeler açıkken. Aynı şekilde PDF düzenleme vs. de yaptım. Kasam Corsair 4000X. Kasada 5 fan takılı 1 tane de işlemcinin sıvı soğutucusunda takılı. Sıvı soğutucudaki %50'de, diğer 5 fan ise %25'te çalışıyor. Oyun harici kullanım ayarım bu şekilde. Ekran kartı fan hızım da %32'de. Ekran kartında minik bir de undervolt sözkonusu.

Üstteki kullanım ve fan hızlarıyla sonuç: Ekran kartı sıcaklığım 26 derecede, Hotspot da 32 derecede sabit :).

Bugünlük reklamlarımızın sonuna geldik :). İyi geceler.

O yüzden ince eleyip sık dokuyup Asus modelini aldım. Soğutması çok başarılı.

• Ölme eşeğim ölme...

videocardz.com
    AMD FSR3 and Intel XeSS are coming to Starfield early next year - VideoCardz.com
    https://videocardz.com/newz/amd-fsr3-and-intel-xess-are-coming-to-starfield-early-next-year

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Amd bugün FSR 3 teknolojisini açık kaynak kodlu hale getirdi ve github'da yayınlamaya başladı. Bu da vector motion destekli oyunlarda FSR 3'ün dışarıdan mod olarak hazırlanabilmesine imkân tanıyor. Oyun yapımcıları FSR 3'e geçişte artık istedikleri kadar yavaş kalabilirler. Örneğin Starfield'e FSR 3 resmi destekten önce mod olarak gelirse hiç şaşırmam.

Ne grafik var, ne oyunu oynatacak bir keyifli kısmı. Bu firmanın bu 1.dünya savaşından kalma duran oyun motorundan komple kurtulması lazım.

@cryptdlg

O halde demek ki AMD Radeon da bizzat farkında ki bunun kendi exclusive partner’ı olduğu oyuna dahi FSR 3 için çaba göstermiyor.

Tabii bunun (tam olarak) ne zaman farkına vardılar onu da irdelemek gerekebilir. Oyun çıkmadan önce desek o zaman neden EP oluyorsun? Çıktıktan sonra desek zaten tam bir muamma, yani neresinden tutsak elimizde kalıyor.

İlginç işler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 15 Aralık 2023; 17:40:43 >

|♦|7/24/365 STABLE|♦|
    |♦|RS incelemeleri ve paylaşımları|♦|
    |♦|ROG STRIX RTX 3090 O24G GUNDAM|♦|
  • Sapphire Radeon RX 7700 XT Pulse

2k için ne dersiniz? Overclock ile %17 artış yakalamış techpowerup incelemesinde. Fiyatıda şu anda 14k seviyesinde.

Overclock olayı cidden enteresanmış, 7800xt'ye yaklaşıyor, fakat her kart bu kadar şanslı olurmu orası süpriz.

Öte yandan aslında bu kart bildiğin 16 GB rx 6800, 6800xt gibi kartlara rakip olmuş, bunların ikinci el fiyatları çok düştü, temiz bulunabilirse.

Aslında yüzde 17-18 oc ile 4070in ensesinde diye düşünüyorum ben bu kartı ki techpowerupda aynı şeyi söylemiş. Eğer amd fsr 3 olayını geciktirmeseydi cidden iyi satardı bu kart.

• 7800XT için TUF öneren herkese teşekkürler. Core-Hotspot boşta 30-36 ve fan kapalı, kart yükte 55-77 olurken RPM 1250 civarında dolaşıyor. Default değerler, undervolt vs yok. Kasa eski HAF912 hava soğutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 16 Aralık 2023; 13:15:43 >

Boşuna mı reklamını yaptık o kadar :). TUF anlatılmaz yaşanır  .

Hocam 2 hafta değil 2 gün bile beklemeden açtınız kutuyu sanırım :). Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 16 Aralık 2023; 13:21:21 >

Kargoyu teslim aldıktan sonra açmam 3 dakika sürdü. Sizin yüzünüzden :)

Cık cık cık bu kadar da sabırsız olunmaz ki ya, alt tarafı bir kart yani ne dir ki  .

Oyun kodu alma şansınız var mı öğrendiniz mi hocam?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.