En iyisini almışsınız zaten hocam sıkıntı yok ![]() @Shovel Knight Neden ki siz hangisi olduğunu düşünüyordunuz ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 18 Aralık 2022; 14:26:44 > |
AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (662. sayfa)

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]
(En Son Oy Tarihi: 14.4.2025)
-
-
tabloda asus daha iyi değil mi anlamadım daha birde msi var oda muhtemelen daha iyidir
he o sıvı soğutma herhalde LC i sonradan gördüm ama yinede en iyi demem hepsine kötü derim
ben 6750xt i 67 derecede zor zapt ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 18 Aralık 2022; 14:35:55 > -
2-3 ay önce hazır sistem olarak aldım incehesaptan,coilwhine var,inceye sordum yollayın bakalım dedi kartsız kalacağım için yollamadım,asusda diyor çok aşırı olmadığı sürece değişim yapmıyoruz diye,öyle kullanıyorum,sesi az oldugundan çok rahatsız etmiyor,ama şu peek anında oyunu kapatması aşırı sinir bozucu.
İşlemci: Ryzen 5-5600--- Anakart: Asus MK B450M--- Ekran Kartı:Asus Rog Strix 6750XT OC ---RAM: Corsair Vengeance RGB 3600Mhz 2x8GB--- Güç Kaynağı: Gigabyte 750w 80+Gold--Kasa: Gamepower Warcry--Soğutucu: AMD Wraith Prism--SSD M2:Adata Xpg S40G 256GB SSD2:JamesDonkey 1TB M2Ssd--HDD: WD 1TB 7200RPM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 18 Aralık 2022; 14:39:38 >
-
Hocam mesajımı okursanız hava soğutma diye belirttiğimi görürsünüz tablodaki LC versiyonu
Msi'ın bu tablo verileri 1-2 değer daha iyi olsa da verimlilik kısmında dengeleniyor yoksa bütün kartlar çok iyi zaten
Edit: Hocam kasada sorun olmasın ben 67yi hiç geçmedim kasadan ses de gelmiyor hiç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 18 Aralık 2022; 14:42:44 > -
kasa lian li lancool 2 mesh ve birde ekran kartının altında 2 ekstra fan çalışıyor daha ne olacak
-
Sizin kart merc'dü değil mi, o kart tam bittiği noktadan paralel olacak şekilde sağ tarafa hava üflüyor eğer orda intake fan varsa benim kasada sıcaklıklar 3 derece yükseliyor öndeki o hizaya gelen fanı ters çeviriyorum yan kapak vs açık siz de ön arka fan yan kapak durumu nasıl
-
dual serisi asus kart vardı hazır sistemde,eğer rog almasaydım dual asus gelecekti,ekstra 1000 küsür lira verip rog aldım,kaliteli olsun,3 fanlı olsun diye sonuç ortada :D
zaten eğer bu kartı satarsam,şu çökme-kapanma olayını çözersem satmam,bir daha amd ekran kartı alanı öpsünler :) 2070 super vardı bundan önce,bir kere bile böyle saçma olaylar yaşamadım,ne coilwhine,ne siyah ekran,nede böyle çökme kapanma..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 18 Aralık 2022; 15:17:49 > -
bu iş çok garip, ne temiz kurulum yapıyorum ne de ddu kullanıyorum her seferinde stabil, bu amd kartlar her şeyden etkileniyor sanırım
-
denemediğim hiçbirşey kalmadı,bi ara msi afterburner açık olunca kapanıyordu,oda bi anda işlevsiz kaldı şuan yine kapanıyor oyun,firmadan fazla kullanıcılar uğraşıyor problemlerle :D
-
Amd için sıkıntı oluşturmaz mı peki bu ? nvidia diyor
-
Hayır sıkıntı olmaz sadece Nvidia sayfasında yayınlanan linki paylaştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-6da yine alt tabdaki oyunu kapadı -11e düşürdüm şuan görünürde birşey yok eğer yine yaparsa sizin dediğinizi uygulayacağım.
22.5.1 full hali kurulu şuan,onu düzmü kaldırayım yoksa ddu ilemi ? mpo dediğiniz hangisi hocam cahilim bu tip oc-undervolt yapma işlerinde :D
-
Power supply olağan şüpheli gibi duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu powerı ben 3 ekran kartında kullandım ama hepsi nvidiaydı,1050ti-2060-2070 super-6750xt olarak sıralama.. şüpheli olmasının sebebi neyden kaynaklı hocam ?
-
PSU destekliyorsa 8 pinleri PSU'dan çıkan ayrı kablolardan takmayı deneyebilir misiniz? Bunu tabi ki halihazırda yapmadığınızı varsayalım söylüyorum.
Ikinci olarak power limit'i dusurebildiginiz kadar düşürüp 1100 MV voltajla sorun yaşadığınız senaryoyu tekrarlarsaniz power delivery sorunu olup olmadığını anlarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rx 480 ve Vega 56 ile bekzer problemler yaşadığım icin ilk aklima gelen PSU oldu.
Güç kaynağınız 80 + gold lakin modelini bilmediğim için hangi TIer grubunda yer alıyor yani yapı ve malzeme kalitesi nedir bilmiyorum, mümkünse modelini öğrenip siz de kontrol edebilirsiniz, bu listelerin oldigu birden fazla kaynak var.
Gigabyte markasının psu ları genelde çok başarılı değil bu bilinen gerçek, umarım sizin modeliniz iy8leri arasındadır.
Genelde AMD kartlar özellikle PSU karanlığına karşı çok duyarlı.
Kapanma, wattman hatalarının kaynağı genelde giriş seviyesi kalitesi düşük psu lar.
Ayrıca malum psu lar zaman içinde verimlilik kaybı yaşıyor, anladığım kadari ile siz de bir süredir bu güç kaymağını kullanıyorsunuz, sizin donanımında verim kaybi yaşamış olma olasılığı var.
Tüm bunları alt alta koyunca psu olağan şüpheli haline geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratBayrakçı -- 18 Aralık 2022; 18:44:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mpo dediğimiz şu linkteki disable.reg olanı indirip kayıt defterine ekleyin çalıştırarak
Sizin sorun -11'de düzeliyorsa güç problemi gibi duruyor. Yine de mpoyu kapatın siz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X