Şimdi Ara

Amd Radeon Relive Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ekran kartı Msi Rx 460 2Gb'dır.Şİmdik sorumuza gelelim.Amd Radeon Relive aslında güzel bir video çekme programı ama bazı oyunlarda oyunu algılamıyor anca masaüstü video çekmeyi açıncaAmd Radeon Relive Sorunu ? oluyor ondada videonun kalitesi çok düşük gibi oluyor yani oyundaki yazılar çok kötü gözüküyor.Bunun sorunu nedir benim ekran kartım mı yoksa yazılım damı sıkıntı var?(Sorun yaşadığım oyunlar Ets2,Minecraft,Lfs,Lol...)

Bu arada Radeon Relive Ayarlarım
    Amd Radeon Relive Sorunu ?

• ses bit hızını 96 yapın düzelebilir. olmadı görüntü bit hızını arttırın ama fazla disk harcar. Bendeki RX550 çoğu oyunda benchmarkta relive kaydediyor ama görüntü bit hızını çok az veya çok fazla yaparsam donmalar oluyor ve ses bit hızını 90 küsür yapmazsam hiç çalışmıyor.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Bütün ayarları sonu alıyorum ginede bazı oyunları dandik çekiyor.Mesela Minecraft çok kötü çekiyor ama Gta V güzel çekiyor ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmett68

Bütün ayarları sonu alıyorum ginede bazı oyunları dandik çekiyor.Mesela Minecraft çok kötü çekiyor ama Gta V güzel çekiyor ??

son sürücüler biraz dandik ondandır. Whql çıksın düzelir.
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Whql nedir biraz açıklarmısın.Birde ne zaman çıkar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmett68

Whql nedir biraz açıklarmısın.Birde ne zaman çıkar ?

microsoftta para verilerek uyumluluğu sağlanarak yayınlanan windows testlerini geçmiş bir sürücü demek

amerikanın bir zamanlar osmanlıya verdiği vergi gibi. vermese de kimse ses çıkarmaz yani. beta der geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Nisan 2017; 23:11:25 >
  • arkadaşlar bana bi yardım edin amd software güncelledim bu yazıyo ama etkin yani ve bi kaç oyunda 200üzeri fps almama rağmen küçük küçük takılmalar var ve bunlar beni çıldırtacak seviyeye geldi bakıyorum ölçümlere dar boğaz falanda yok rx580 ekran kartım var r5 2600x işlemcim var 16gb ram var cs de falan anlık tkaılmalar oluyo bi yardım edin Amd Radeon Relive Sorunu ?Amd Radeon Relive Sorunu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Nvidia SLI Problemi
    10 yıl önce açıldı
    Amd ReLive ses sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.