Şimdi Ara

AMD Radeon R2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayar alacağım fakat özellikler yetersiz. Ekran kartı boyutunu bulamıyorum. HP ile iletişime geçtim "Bu ekran kartı bilgisayarın anakartı ile birleşiktir ve ekstra olarak bir gb alanı yoktur. İşlemci ve ram ile bütünleşik çalışmaktadır. Bu yüzden bilgisayarda uygulanabilecek grafik programları veya uygulamaları yüksek performansta çalışmaz. " denildi. Tam anlayamadım. Biraz da siz yardım eder misiniz?

Bilgisayar bu :
    http://support.hp.com/tr-tr/document/c05193591

• butce nedir ikinci elmi sifirmi alma taraftarisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı'dır. Başkenti Ankara'dır.
    MADDE 4: Anayasa'nın 1'inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2'nci maddesindeki Cumhuriyet'in nitelikleri ve üçüncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Sıfır alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.