|
Üstadım selamünaleyküm hayırlı akşamlar dört gün rötarlı yazdım hakkınızı helal edin ne zamandır da aklımdaydınız ben şimdi fırsat bulabildim öncelikle sorununuzun çözüldüğünde ben çok sevindim Ben size aynı ekran kartını kullanan bir arkadaşınız olarak şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum bazen oyunlardan kaynaklı bizim bilerek ya da bilmeyerek açtığımız ekran kartı denetim masasındaki bazı özellikler bazı oyunlarda desteklenmiyor böyle bir sıkıntı yaşadığınız vakitte amdcleanup uygulamasıyla ekran kartının sürücüsünü internetinizi tamamen devredışı bırakarak kaldırın bilgisayarı yeniden başlasın güncel olan ekran kartı sürücüsünü kurarken size seçenek sunuluyor ya nasıl bir kurulum yapayım diye driver only yani sadece sürücü olarak kurulu yapın bu şekilde her şey stabil varsayılan ayarda ekstra bir özellik falan katmadan ham haliyle en güzel şekilde sürücüyü kurar Sonrasında gerçek oyun testini yapabilmeniz için multiplayer moduna değil oyunun hikaye moduna girip evvela deneyin çünkü bazen yaşadığımız sıkıntılar sistemimiz çok iyi olsa daha iyi o anki oyuncu sunucularından kaynaklı bizim altyapımızın kötü ya da on yetersiz olmasından kaynaklı yani donanımsal değil tamamen internetle alakalı olan sıkıntılardan dolayı takılmalar kasılmalar mevcut oluyor ben bunu çünkü Türksat televizyon kablosuyla çağdışı internette yaşadım en fazla iki ay dayanabildim 3000 TL taahhütünü verdim haram zıkkım ettim kurtuldum şu anda Türk net kullanıyorum kafam rahat sonrasında gerçek oyun testini yapabilmeniz için multiplayer moduna değil oyunun hikaye moduna girip evvela deneyin çünkü bazen yaşadığımız sıkıntılar sistemimiz çok iyi olsa daha iyi o anki oyuncu sunucularından kaynaklı bizim altyapımızın kötü ya da o an yetersiz olmasından kaynaklı yani donanımsal değil tamamen internetle alakalı olan sıkıntılardan dolayı takılmalar kasılmalar mevcut oluyor ben bunu çünkü türksat televizyon kablosuyla çağdışı internette yaşadım en fazla iki ay dayanabildim 3000 TL taahhütünü verdim haram zıkkım ettim kurtuldum şu anda Türk net kullanıyorum kafam rahat Çevrimdışı olarak girin oyunlarınızı hikaye modunda test edin baktığınızda her şey çok güzel bir sıkıntı yok online oyunlara da girdiğiniz zaman hocam ben bunu sizin için sırf geçen günlerde Battlefield beşe girdim bütün grafik ayarlarını medium orta yaptım future frame renderng off şekilde Ve çok akıcı şekilde yüksek değerler de fpslerde oynadım sonra benim aklıma bir şey geldi orada grafik ayarlarında da seçerken düşük gecikme grafik ayarlarında bakarsınız Battlefield beşte hepsi orta ayarlarda FIFA oyunlarında ultra ayarda multiplayer oynuyordum ve yüksek değerler almama rağmen gecikme yaşıyordum Battlefield beşteki bu durum aklıma geldi bütün ayarları orta yaptım FIFA da onlinee girdim herhangi bir gecikme takılma olmadan çok rahat şekilde keyifle rekabet edebiliyorum bunuda paylaşmak istedim yani sistemler ne kadar yüksek olsa da bazı oyunlarda online oynarken ultra ayarda değilde orta ayarlarda oynamak en az gecikmeyi sunabiliyor bunuda paylaşmak istedim Hayırlı akşamlar dilerim saygılarımla < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt