Bildirim
AMD Radeon Oyun Hediyesi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burnout53
Arkadaşlar bugün Sapphire in R9 280 modelini aldım. İnternette dolaşırken hediye oyun kampanyasını gördüm. Bu kampanyanın süresi bitti mi bilgisi olan var mı?
bitti diye biliyorum ben -
Merhaba,
Geçen hafta aldığım R9280 için Vatan bilgisayara gönderdiğim oyun kodu talebim iki gün içerisinde cevaplandı ve kod gönderildi, AMD aktivasyonu sonunda Steam hesabıma Civilization Beyon Earth oyunu eklendi.
Sanırım Vatan çalışanları yanlışlık ile R9290 için olan kodu bana ilettileri çünkü belirtilen oyun R9290 kampanyasında geçerli, üstelik 3 oyun için kampanya vardı, şimdi diğer oyunların peşine düşeceğim bakalım ne olacak. -
sonu. itibari ile kampanya devam ediyor, ürünü aldığınız yerden kodu isteyin ve AMD nin sayfasından kayıt ettirin. -
hocam bu konu aslında forumda açık seçik anlatılıyor bir başlık altında keza bende oradan faydalandım lakin yine de Vatan Bilgisayar' gönderdiğim maili buradan paylaşayım sizinle, onlar aktivasyon kodunu gönderdikleri takdirde devamını eminim getirirsiniz.
kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com
Bu mail adresine aşağıdaki maili gönderin:
İlgilinin dikkatine,
....... Vatan Bilgisayar mağazasından satın almış olduğum Sapphire R9280 DUALX marka model ekran kartı için AMD firmasının sağladığı üç adet hediye oyun kampanyası kodunu tarafıma bildirmeniz için gerekli bilgiler şu şekildedir ;
FATURA CARİSİ : .......
FATURA NUMARASI : .......
E POSTA ADRESİ : .......
Telefon : .......
Ürün Seri Numarası : ........
Oyun kodlarını tarafıma iletmenizi ve konu ile alakalı geri dönüşlerinizi rica ederim.
İyi çalışmalar.
Saygılarımla,
........
Bu epostaya iki gün sonra dönüş yaparak oyun kodunu ve aktivasyon işleminin nasıl yapılacağını anlatan bir pdf dosyasını gönderdiler.
Muhtemelen size de dönüş yapacaklardır.
Umarım faydalı olur.
-
Hocam inanın o kadar yardımcı oldunuzki anlatamam. Hemen mail göndericem
Bu arada oyunları kendileri mi veriyor yoksa seçme imkanımız oluyor mu? -
ben diğer üç oyunun kodunu göndermeleri için mail atmıştım sabah, akşama doğru yanıt geldi, maalesef o üçlü kampanyanın zamanı 31 Ocak' da dolmuş.
Yani şu an sadece Civilization Beyonde Earth alabiliyoruz seçme şansımız yok.
Civ serisini şu ana kadar hiç oynamamakla beraber kıymetli bir hediye, değeri 170 TL Staem' de. -
Şu an itibariyle Civilization Beyonde Earth alma şansımız bile yok sanırım. Vatan'a mail attım ama amd'nin herhangi bir kodu yoktur diyorlar. -
kampanya bitmiş olabilir hocam. -
Şuan dirt rally kampanyası var.Hem konuyu uplamış olayım hemde bugün mail attım gelen sonucu burdan iletirim.
http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/amd-ekran-karti-rally/ -
Teşekkürler, beklemedeyim umarım verirler -
Bugün vatandan mail geldi hocam.Free dirt rally'i kaptım. -
Bende bugün maile bakayım dedim hemen yollamışlar sağolsun . Çok iyi oldu -
R9 3xx serisi için bir kampanya yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LanceVance
R9 3xx serisi için bir kampanya yok mu?
Hocam kampanya r9 serisilerinde geçerli zaten dirt rally alabilirsiniz.
http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/amd-ekran-karti-rally/
Edit:Alt tarafta R9 2xx yazıyormuş dikkat etmedim.Ama şansınızı deneyin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 21 Temmuz 2015; 20:38:41 > -
Aşağıda 2xx serisi için yazıyor fakat şansınızı deneyin . -
R9 380 icin gta 5 hediyesi olcaktı. Bilgisi olan varmı nerden bakabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X