Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mantıklı.Bende çizgi ile görüştüm gönderin dediler.Sonra şimdi bir iyade söz konusu olsa vatan problem çıkartır diye vatana verip o şekilde gönderdim.12-13 gün oldu.Dün aradım çizgiyi test aşamasında dediler.Bu hafta içi netleşirmiş.Bekliyoruz da senin dediğin gibi bu tip durumlar sıkıcı.İlk aldığımda da sorun olmuştu gönderdik biosu yenilemişler aynen geri gönderdiler.1 ay öyle gitti şimdide en az 20 gün eeee alırken o kadar parayı neden verdik bilemiyorum
    Bende gözüme matrix i kestirmiştim değerleri çok sağlam ve iyi fiyat diye ama senin durumdan sonra kararsız kaldım.Hatta zamanla CF yapacaktım...
  • İlla çizgi istiyorsanız Powercolor'da olur dostlar :)
  • 7970 matrix için yayınlanan biosu yükledim ekran kartı fan hızını arttırmadan daha serin çalışmaya başladı sanki bide 4 saattir hiç hata vermeden çalışıyor acaba deneyip farklılık gören varmı ? bide matrix in imzası yokta acaba rica etsem imza yapabilirmisiniz ?
  • Herhalde Vga bios konusunda en dandik şirket powercolor'dur :))) Ulan hala cıkmadı hd7970 vortex II nin gunce biosu
  • Merhaba. Çoklu ekran kullanımı için ekran kartı almayı düşünüyorum. Sıcak baktığım kartlardan biride HD7970 vapor-X 6gb. Bu kartın performansı nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bu nasıl klüptür bir ekleyemediniz gitti benden sonra da eklenmek isteyenler vardı onlarda eklenmemiş sanırım bu klüp tırt'tan görüntü olarak var sadece...
  • dernek maddi yetersizliklerden dolayı kepenk kapatmış
  • Benide ekleyebilirsiniz;

Asus HD 7970 DCU II Top

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

arkadaş bu nasıl klüptür bir ekleyemediniz gitti benden sonra da eklenmek isteyenler vardı onlarda eklenmemiş sanırım bu klüp tırt'tan görüntü olarak var sadece...

İnternetimi kapattığımdan dolayı konuyu güncelleyemiyorum. Durum bu kasa basit. Celallenecek bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

arkadaş bu nasıl klüptür bir ekleyemediniz gitti benden sonra da eklenmek isteyenler vardı onlarda eklenmemiş sanırım bu klüp tırt'tan görüntü olarak var sadece...

İnternetimi kapattığımdan dolayı konuyu güncelleyemiyorum. Durum bu kasa basit. Celallenecek bir durum yok.

neyse ne yapalım canımız sağolsun...
  • Merhaba Arkadaşlar

Yardımınıza ihtiyacım var.

Powercolor 7970 vortex ii kullanıyorum. Bilgisayarı açtığımda ekran kartı yüzde yüz çalışıyor. Her açmamda aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp tekrar etkinleştiriyorum. Driver 12.1 de böyle bir sorun yoktu. 12.1 den sonraki bütün driverları denedim hepsinde aynı sorun var. Şuan 13.2 var ve halen devam ediyor... Dün evde değildim. Kardeşim bilgisayarı kullanmış. Eve geldiğimde ekran kartı son hızda çalışıyordu. (5 saatden daha uzun bir süre çalışmış ) Fanda yüzde yüz çalışıyordu. Kapattım bilgisayarı... Bugün öğlenden beri pc nin başındayım. 5 defa ekran gitti ve monitörde kablo bağlantısını kontrol ediniz yazdı... Böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım.

MONİTÖR Philips 273ELH
    İŞLEMCİ AMD
    ANAKART ASUS
  • quote:

Orijinalden alıntı: necoopanik

Merhaba Arkadaşlar

Powercolor 7970 vortex ii kullanıyorum. Bilgisayarı açtığımda ekran kartı yüzde yüz çalışıyor. Her açmamda aygıt yöneticisinden devre dışı bırakıp tekrar etkinleştiriyorum. Driver 12.1 de böyle bir sorun yoktu. 12.1 den sonraki bütün driverları denedim hepsinde aynı sorun var. Şuan 13.2 var ve halen devam ediyor... Dün evde değildim. Kardeşim bilgisayarı kullanmış. Eve geldiğimde ekran kartı son hızda çalışıyordu. (5 saatden daha uzun bir süre çalışmış ) Fanda yüzde yüz çalışıyordu. Kapattım bilgisayarı... Bugün öğlenden beri pc nin başındayım. 5 defa ekran gitti ve monitörde kablo bağlantısını kontrol ediniz yazdı... Böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım.

MONİTÖR Philips 273ELH
    İŞLEMCİ AMD
    ANAKART ASUS

bence hiç uğraşmayın 12.11 veya sorunsuz olan önceki bir drivera dönmeyi deneyin olmuyorsa garantiye yollayın.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar

MONİTÖR Philips 273ELH
    İŞLEMCİ AMD
    ANAKART ASUS

arkada calısan herhangıbır yabancı program varmı veya farkettınmı?

gpuz den veya msı afterburnerdan gpu kullanımına baktınızmı?

tahmınım vırus gıbı gelıyor.bu tıp cpu kullanımını artıran vırusler mevcut.donanımsal degıl yazılımsal buyuk ıhtımalle.donanımsal olsa bu tıp bır sorun vermesı cok garıp gelıyor.

• quote:

Merhaba Arkadaşlar

MONİTÖR Philips 273ELH
    İŞLEMCİ AMD
    ANAKART ASUS

format atıp 13.1 kurun düzelecektir çok büyük ihtimal

• Garantiye vermeyi düşünüyorum fakat süre sıkıntısı var. Bir aydan aşağı gelmez..
  • Formatın bir çözüm olacağını pek zannetmiyorum ama denemekte yarar var.
  • Virüs olayına dikkat ediyorum. Zannetmiyorum virüs falan yoktur. Driver dan dolayı olduğunu düşünüyorum. gpuz bakmadım.
  • Bende hd7950 pcs+ kullanıyorum
  • Hocam ben 7850/7870 kullanıcıları topluluğuna katılmak istiyorum ama konuyu açan arkadaş uzaklaştırılma cezası almış, beni kardeş kart olarak gruba alır mısınız? 7870 hawk 1200 MHz ----->yaklaşık referans 7950 gücündedir. Gruba katarsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 24 Şubat 2013; 10:30:56 >
  • Beni de eklerseniz sevinirim, Powercolor Hd7970 Vortex II 13.2 beta 5 ile maksimum 1225mhz oluyor. Biraz takoz çıktı gpu.

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.