Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhnkkc

Kartta dual bios özelliği var. Bu sayede 2 farklı biosla 2 farklı ayarla kullanabilirsiniz kartı. Biosun biri oc ayarda olur diğeri normal ayarda (yedek) olur gibi.

yani kardeşim bizim ne işimize yarar farkli hız ayarı falan yapabılyozmu 925 den daha hızlı yani
  • Evet yapabilirsin. Stabil çekirdek ve ram hızını elde edene kadar yükseltebilirsin. Ama dikkatli olman lazım yoksa kartı yakabilirsin. Kart için oc rehberi bulabilirsin internetten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel soru olmuş.. Bende Msı R7970 Lightning var ve şu an kullanmıyorum gittim Evga nın GTX 980 aldım cidden daha iyi. Şahsen ben almam bir daha..:):) Crossfire yapmayı düşünüyordum karttan kalmamıştı. Bende Nvidia'ya geçtim artık.
  • bu ekran kartı ile stabil calışcak bır amd işlemci onerisi varmı acaba bende suan işlemci olrak Amd Phenom II X6 1055t 2.8 Ghz var bunla dar bogaz olurmu ekran kartı oyunlarda
  • HD7950'mi yoksa 7970'mi bu ekran kartları için en az FX6300 işlemcisi olmalı amd tarafından benim tavsiyem FX8320 olur elindeki işlemci darboğaz yapabilir fakat oyunları akıcı bir şekilde oynarsın diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

HD7950'mi yoksa 7970'mi bu ekran kartları için en az FX6300 işlemcisi olmalı amd tarafından benim tavsiyem FX8320 olur elindeki işlemci darboğaz yapabilir fakat oyunları akıcı bir şekilde oynarsın diye düşünüyorum.

ekran kartım 7950 kardeşim işlemcim eskı biraz abime vercem bunu da kendime yenı sıstem alcm amd onun için sordum cok tesekkurler
  • Bende HD7950 kullanıyorum işlemcim FX6300 ama bütçen müsait ise FX8320 almanı öneririm.
  • quote:

Bende HD7950 kullanıyorum işlemcim FX6300 ama bütçen müsait ise FX8320 almanı öneririm.

teşekkur ederim kardeşim yeni sistemde alcam bu işlemciyi
  • Sistemi toplarken haberdar et yardımım dokunursa yazarım yine.
  • quote:

Sistemi toplarken haberdar et yardımım dokunursa yazarım yine.

tamam kardeşim cok sag ol
  • Selamlar bende sapphire hd 7950 boost var fc4 ultra 1080p de 80 82 derecelere çıkıyor sizce bu normal midir? Kartta hiç oc yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoch32 S kullanıcısına yanıt
    Normal bence kasanın hava akışı'da etki eder.
  • quote:

Normal bence kasanın hava akışı'da etki eder.

Kasam pek büyük değil zaten hocam kartı ufak bi çekiç modifikasyonuyla sığdırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoch32 S kullanıcısına yanıt
    Normal o zaman.
  • benide ekleee asus hd7950-dc2t-3gd5-v2 kullanıyorum
  • Konu güncellenemeyecek
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.