Şimdi Ara

AMD Radeon™ HD 7900 Serisi Kullanıcıları Kulübü 142 üye (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.216
Cevap
14
Favori
60.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde var diye demiyorum ama bence 7870 LE (Tahiti LE) sahibi kullanıcılar da bu külübe sayılabilirler...ismi 7870 olabilir ama herşeyi 7900 serisi ile eş aslında bu ekran kartlarının nitekim 7870 lerle CF olmuyor ama 7900 lerle oluyor
  • Bu kartlardan en az ısınan, stabil ve en az ses çıkaran model hangisi arkaşlar. Powercolor PCS+ 7970 düşünüyorum ama 88xx serisi gelecek diye stres oldum

MSI Radeon HD 7970 Lightning 3 GB
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/HD_7970_Lightning/

VTX3D HD 7970 X-Edition 3 GB
    http://www.techpowerup.com/reviews/VTX3D/Radeon_HD_7970_X-Edition/

AMD Radeon HD 7970 GHz Edition 3 GB
    http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7970_GHz_Edition/

Gigabyte HD 7970 Super OC 3 GB
    http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/HD_7970_SOC/

Sapphire HD 7970 Toxic 6 GB
    http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_7970_Toxic_6_GB/

ASUS HD 7970 Matrix Platinum 3 GB
    http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/HD_7970_Matrix/

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerI

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdulkrm

hacı kartı güncellemeyimi unuttun yoksa 12.11 dahamı iyi ? bendede xfx radeon hd 7950 var 13.1 driverini yükledim :(

13.1 yükleme sorunlu bir driver 13.2 beta 5 çıkmış onu yükle

Beta 5 nasil?

bende kart yok deneyemiyorum dostum @cobi denesin yeni kartın şerefine

bu akşam vakit bulabilirsem denerim.
    ama şu an makinede bf3 , mw3 birde sf x tekken harici oyun yüklü değil :((

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

quote:

quote:

hacı kartı güncellemeyimi unuttun yoksa 12.11 dahamı iyi ? bendede xfx radeon hd 7950 var 13.1 driverini yükledim :(

Beta 5 nasil?

dvd leyip gönderim istersen

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beta 5 nasil?

dvd leyip gönderim istersen

yok yaw bir ton oyun vardı hybrid diske geçinde vakit bulupta eski haline getiremedim.
    yanlız bayağı birşey vaad etmişler bunlarıu bf3 performansını düşürmeden yapabiliyorlarsa gayet iyiymiş.

Crysis 3 multi-player Beta: Improves CrossFire scaling by up to 40%
    .Far Cry 3: Improves performance up to 10% at 2560x1600 with 8xAA
    .new 3D Mark release: Adds CrossFire profile support for the new 3D Mark release under Windows 8

.Improves performance in the Crysis 3 Multi-Player Beta by up to 50% when 4x and 8x MSAA are enabled.
    .Improves performance up to 15% in high MSAA cases for the Crysis 3 beta release
    .Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, and Guild Wars 2
    .Improves single GPU performance up to 50% for DmC Devil May Cry
    .Improves CrossFire performance up to 10% for Crysis 2
    .Resolves Texture flickering seen in DirectX9.0c applications.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 6 Şubat 2013; 17:51:13 >

• quote:

yok yaw bir ton oyun vardı hybrid diske geçinde vakit bulupta eski haline getiremedim.
    yanlız bayağı birşey vaad etmişler bunlarıu bf3 performansını düşürmeden yapabiliyorlarsa gayet iyiymiş.

amd bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bir driver çıkarıyor kartları uçuruyor diğer driverda verdiğini geri alıyor

eskiden commadore 64 lere yaptığımız kafa ayarı gibi amd driverlarınıda ayar vermek gerekiyor

• Yarışmaya katılıyorum beyler. Yardıma gelin. kaan0101 senin yardımına bayağı ihtiyacım var.

http://forum.donanimhaber.com/m_71346419/tm.htm
  • quote:

quote:

amd bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyor bir driver çıkarıyor kartları uçuruyor diğer driverda verdiğini geri alıyor

eskiden commadore 64 lere yaptığımız kafa ayarı gibi amd driverlarınıda ayar vermek gerekiyor

hocam senin işlemci kaç voltla gördü 4.5 i ?

• 1.285 birazcık takoz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.285 birazcık takoz

1.3 verdim ben gene banamısın demedi. mavi ekran veriyor. benimki daha da takoz. 4.5 göremiycem muhtemelen.
  • quote:

quote:

1.285 birazcık takoz

1.3 verdim ben gene banamısın demedi. mavi ekran veriyor. benimki daha da takoz. 4.5 göremiycem muhtemelen.

fazlaymış ben şuan 4.2 de 1.192 ile çalıştırıyorum yeter bench almayacaksan 4.2 de kullan
  • quote:

quote:

quote:

1.285 birazcık takoz

fazlaymış ben şuan 4.2 de 1.192 ile çalıştırıyorum yeter bench almayacaksan 4.2 de kullan

4.2 ghz voltajı auto yaptım öyle kullanıyorum zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.285 birazcık takoz

auto yapma değerini kendin bul öyle daha sağlıklı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.285 birazcık takoz

auto yapma değerini kendin bul öyle daha sağlıklı

vaktim olmadı uğraşcak yoksa halledicem.

• Arkadaşlar iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    Vatanda 7950 PCS var stoklara 1 hafta falan oldu geleli fakat ben 1 aydır Sapphire 7950 Dual-X bekliyordum. Aralarında bir fark varmı soğutma ve ses açısından veya malzeme kalitesi yada performans açısından ?

Ve Vatan'Da "PCS+" olarak bir çeşit 7950 daha var 30-40 TL daha pahalı PCS'den."+" simgesi neyin farkını belirtiyor ?

Şimdiden teşekkürler, 7950'ye zıplamak istiyorum bir an önce yoksa aklıma Nvidia'ya kayacak, sabır sabır nereye kadar bir Sapphire 7950 getirmedi Vatan.O kadarda mesaj attım, ısrar ettim. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta1907

Arkadaşlar iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
    Vatanda 7950 PCS var stoklara 1 hafta falan oldu geleli fakat ben 1 aydır Sapphire 7950 Dual-X bekliyordum. Aralarında bir fark varmı soğutma ve ses açısından veya malzeme kalitesi yada performans açısından ?

Ve Vatan'Da "PCS+" olarak bir çeşit 7950 daha var 30-40 TL daha pahalı PCS'den."+" simgesi neyin farkını belirtiyor ?

Şimdiden teşekkürler, 7950'ye zıplamak istiyorum bir an önce yoksa aklıma Nvidia'ya kayacak, sabır sabır nereye kadar bir Sapphire 7950 getirmedi Vatan.O kadarda mesaj attım, ısrar ettim. :))

saphire deile powercolor veya asus almaya bak garantisi dağ gibi çizgi elektronik pcs veya + bunlar hikaye pastanın çilegi

• quote:

Orijinalden alıntı: senol2985

quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta1907

Arkadaşlar iki sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

saphire deile powercolor veya asus almaya bak garantisi dağ gibi çizgi elektronik pcs veya + bunlar hikaye pastanın çilegi

Sağol dostum, 7870 PCS+ EZ siparişi geçicem yarın Vatan'a :)

• merhaba arkadaşlar malum vatanda hafta sonu indrimi var bende yeni bir sistem toplayacagım. toplayacagım sistem intel i5 işlemci msi zh77a-g43 anakart corsair 8gb ram dual kit psu olarakta seasonic 620w 80+ düşünüyorum.

aslında bir tane kart begemiştim ama vatanda hafta sonu indirimi olunca kafamı karıştırdı.ilk karar verdigim kart sapphire 7950 vapor nerdeyse 800 tl

http://www.exa.com.tr/sapphire/ekran_kartlari/sapphire_vaporx-334-19267.html

vatanda gorup almak istedigim iki kart ise

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax7950-3gbd5-2dhpp-hd7950-pcs+-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62147

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11196-16-20g-hd7950-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63628

evet stokta yok yazıyor ama topkapı subesinde var gözüküyor olmadı yarın gidip sorarım zaten. bu iki karttan hangisini almayalım tavsiyeleriniz nelerdir :)

• @vordach

hangisi ucuzsa onu al shapphire lerin oc kapasitesi biraz daha iyi oluyor
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.