Bildirim
## AMD Phenom Logolarını Resmen Duyurdu ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gerçekten harika logo. -
çok güzel olmamakla birlikte kötü de değil hani, benden geçer notu aldı -
Aslında Phenom'u yansıtan bir şeyler daha güzel olabilirdi, daha karakteristik bir şeyler mesela, bu biraz klişe olmuş ama yine de güzel. -
bencede çok yavan olmuş -
güzel olmuş güzel -
Bencede Güzel omuş Işınlanma gibi bi bişeyi anlatmaya çalışıyo logo galiba Phenomlarla ışınlanacaz -
Çok güzel,4 ü iyi saklamışlar içine. -
Logoda 64 sayısının yeri değiştirilmiş. -
Mavinin turkuaz dönük bu tonu en sevdiğim renktir. Dikdortgen içine alınması biraz basitleştirmiş. -
Bence mükemmel bir logo. Hatta şimdiye kadarki en iyi işlemci logosu -
o 64 ne -
quote:
Orjinalden alıntı: oldkhn
o 64 ne
64 Bit -
Bence logosu yerine şöyle Süper pi benchi verselerdi daha iyi olurdu..Logo neki .... -
Evet Hani 64 eklentisi önemsizdi artık.64 biti ilk biz yaptık hatırlatalım manasında herhalde.Bu arada AMD yavaş yavaş geliyor önce logosu yakında kutusu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Black-Box
Bence logosu yerine şöyle Süper pi benchi verselerdi daha iyi olurdu..Logo neki ....
Sonuna kadar katılıyorum.... -
Yeni dünyada pazarlama o işlemcinin pencmarkından ne kadar puan aldığından daha önemli durumda amd güzel logolar hazırlamış Cor2duo logolarından daha güzel duruyor bence Amd bazı şeyler şimdi yoluna koymaya başladı -
artık gelsede bi görsek fiyatlar kırılsa bi , off AMD yap bi güzellik intel fiyat düşürsün bende bi core 2 alayım bıktım pentium d'den -
Ben beğenmedim logoyu.
Performansı yüksek, fiyatı düşük olur İnşallah. -
logo guzelde kuculdukce anlamını yıtırır detayları algılayamayız
Benzer içerikler
- noctua nt-h2
- i5 mi i7 mi
- ryzen 5 5500 vs 5600
- tray işlemci nedir
- amd fx 8350
- apu sistem nedir
- tpm 2.0
- intel 15. nesil
- hx işlemci nedir
- mediatek dimensity 9300+
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X