Bildirim
AMD Phenom II x6 1100t fiyat
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: nakoto321
Başlıkta belirttiğim gibi elimde bu islemciden var satıp anakart işlemci yapmayı düşünüyorum sizce bu işlemci ne kadar eder
ne eder ne etmez diye fikir yürütmeyeceğim ama, artık amd phenom 2 ler 4-5 yıldır üretilmiyor.
buna göre sıfır işlemcilerin muadilleri kadar paraya satmayı düşünmeyin.
sonuçta garantisi kalmamış ve eski teknoloji bir işlemci.
düzgün bir rakam düşünürseniz, satışınız hızlanır,
kendi açınızından iyi olur ve dürüst bir alışveriş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail_Yaman -- 30 Mayıs 2016; 1:51:22 >_____________________________ -
200 Tl civarı olabilir. X4 ler 150 Tl'ye satılıyor. Yine de ikinci el kısmındaki fiyatları bir göz gezdirip fiyat belirleyin. _____________________________ AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB & G633 & G710 & F710 Wireless Controller
-
Bana önerebileceğiniz bir anakart ve işlemci varmıdır yeni nesil oyunları oynayabileceğim ? _____________________________ -
Ekran kartınız nedir? Öyle kötü bir işlemci de değildir kendileri. _____________________________ -
R7 250 2GB 128 bit gddr3 _____________________________ -
Muhtemelen ekran kartından dolayı oyunlardan istediğiniz tadı alamıyorsunuz. Şimdi anakart işlemci ram değiştirmek için para harcamaktansa o işlemciye göre bi ekran kartı alsanız (max r9 -270-280 yada gtx 960 geçmeyecek şekilde bi tercih yapabilirsiniz) daha iyi olur. Yok bende para çok sıkıntı yok diyorsanız i7 işlemci anakart ekran kartı önerebilirim ama yüklü miktarlar tutar. Bu sıkıntıyı bende yaşadım oyunlarda medium ayarları geçemiyordum gta 5 çıktıktan sonra iyice kafam bozuldu. Bir tek ekran kartını değiştirip kurtulabilir miyim dedim r9 390 aldım görüntü süper oldu ama bu sefer oynanabilirlik olmadı işlemci darboğaz yaptı derken işlemci, anakart, ram .Bu kadarına gerek var mı bilmiyorum ama siz bir tek ekran kartını değiştirseniz dahi farkı hissedersiniz. _____________________________ -
Asus M4A89GTD PRO usb3.0 anakartim var uyarmı dediğiniz ekran kartlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Anakartınız uyumlu 1100T iyi bir işlemci güç tüketimi dışında kimseyi üzmez.
R9 270-280,GTX960 gibi kartları geçmedikçe sorunsuz oyun oynarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80 -
Bir sıkıntı olmaz ama psu dandik, 300w bişeyse onu da değiştirmeniz gerekebilir. O da minimum 200 tl daha ek masraf çıkar ona göre hesaplayıp alabilirsiniz en iyi tercih o olur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: FeDeX_114
Bir sıkıntı olmaz ama psu dandik, 300w bişeyse onu da değiştirmeniz gerekebilir. O da minimum 200 tl daha ek masraf çıkar ona göre hesaplayıp alabilirsiniz en iyi tercih o olur.
600W Xigmatek calibre sıkıntı çıkarmaz bence :D_____________________________ -
quote:
Başlıkta belirttiğim gibi elimde bu islemciden var satıp anakart işlemci yapmayı düşünüyorum sizce bu işlemci ne kadar eder
satiyor musun hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Xigmatek'in PSU'lari Cok Dandik Gidin Adam Gibi PSU Alin High Power Cok Saglam PSU Uretiyor.
Dandik olsa bile 450w gercek verir. Nvidia gtx960 rahat kaldirir. Hatta 970 bile sikinti cikarmaz bence. Arkadas bosuna para harcamasin bence. Kalite her zaman iyidir tabi.
Dostum Bende Xigmatik Vardi PSU Patladi Kardesimiz Sorun Yasamasin Diye Soyledim Benim Yasadigini Yasamasin Diye Dedim Bende High Power Hic Oyle Birsey Olmadi.
Haklisin High power Ocz Seasonic bunlar cok kaliteli
Diger psularda yanma sorunu olabiliyir hatta tum sistemi bile yakabilir dikat etmek lazim.
Dostum High Power Patlamaya Karsi Cok dayanikli Benim Kullandigim Xigmatek Bronze Plus Sertifikasi Var Oteki Eski PSU 500 Watt'di Yani High Power Yesil Sertifikasi Vardi Hatta 750 Watt Olsaydi Xigmatek Almazdim High Power'dan Cok Memnumdum Simdi PSU Alsam High Power 750 Smart LED Alirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 25 Haziran 2016; 1:03:08 >
quote:
Bana önerebileceğiniz bir anakart ve işlemci varmıdır yeni nesil oyunları oynayabileceğim ?
butce varsa i5 in altina dusmeyin. Yeni nesil oyunlar islemciye cok abaniyor malesef. Ekran kartini da ciktigi zaman gtx 1060 veya rx 480 dusunebilirsiniz. Dah ust ekran karti dusunuyorsaniz 1070 gibi. O zaman islemciyi i7 alin. Iyi gunler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoAyhan -- 29 Haziran 2016; 4:03:38 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Malesef i3 6100 bile oyunlarda bunu katliyor. Tavsiyem yeni skylake islemcilerine yonelmeniz. Oyunlarda 280x ile bile darbogaz yazarsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler