Şimdi Ara

amd phenom ii x6 1090t işlemci sorunu bilgili arkadaşlar lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    M5A78L-M LX anakart
    KINGSTON 4GB (2x2GB) KIT DDR3 1333MHz CL9 Ram
    amd 6950 ekran kartı
    550 W power supply
    500 gb hdd
    yaklaşık 1 ay önce bu sistemi satın aldım ilk başlarda sistemi sorunsuz olarak kullandım sonra sistem açılmamaya başladı aldığım yerdeki teknik eleman anakart seçiminin yanlış olduğunu işlemcinin 125 tdp anakartın 95 tdp olduğunu söyledi 2 ürünüde garantye gönderdi ürünler geldi bende işlemcinin tdp değerine uygun olması için farkını ödeyerek asusun M5A78L LE modelini aldım (asus un sitesinden tdp uyumluluğunu kontrol ettim ) ama bu anakarta takınca işlemciyi sürekli reset atıyor açılmıyor ama eski garantiden gelen (M5A78L-M LX) 95 tdp li anakartta çalışıyor .işlemcinin diğer anakartta çalışmama sebebi ne olabilir yada eski 95 tdp li anakartta kullanırsam herhangibir sorun olurmu anlayan arkadaşlar var ise yardımcı olur ve fikirlerini yazarlarsa sevinirim teşekkürler

• iki anakartta en ucuz olanlarından. 760G chipset nedir abi Ben 2 yıl önce 790 aldım. Anakarta önem vermemenin acısını çıkarıyorsunuz.

Ayrıca Gigabyte alsaydınız iyiydi.

Şimdi yapacağınız tek şey geri verebiliyorsanız verin yoksa gene garantiye gönderin.
  • girip cevap verdiğin için teşekkür ederim ama alakasız bi şekilde anakartı kötülemen vede gigabyte reklamı yapma yerine sorunuma yardımcı olsan daha makbule geçerdi o ürün o modeli destekliyor olarak gözükdüğü için vede bütçem ona yettiği için seçtim teşekkürler
  • Anakart İşlemci Uyumsuz Yeni Anakart Almalısınız

DELL G15 5515 Ryzen Edition
    AMD RYZEN 5 5600H - RTX 3050 4 GB - 24 GB 3200 MHz RAM
  • yeni anakartına bios update yaptırmayı deneyebilirsin belki bios versiyonu ile ilgili bi sıkıntı vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zaferizm

yeni anakartına bios update yaptırmayı deneyebilirsin belki bios versiyonu ile ilgili bi sıkıntı vardır

aynı işlemciyi kullanıyorum anakartım Asus bios yaptıktan sonra çalışmıştı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.