Şimdi Ara

AMD çekirdek açma ve oc için yardım rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ANAKARTIMIN BİOSUNDA 4 CORE ACTİVATED DİYOR AMA WİNDOWS AÇILINCA BAŞLAY MENÜSÜ FİLAN YAMULUYOR. PROGRAMLARIN BAZILARI YANIT VERMİYOR. ASLINDA 3 ÇEKİRDEK AÇIK İKEN STABİL ÇALIŞIYOR. AMA ACABA 4 ÇKİRDEKTEN ÜMİDİ KESMELİ MİYİM? YOKSA VOLTAJ FİLAN OYNAYIP STABİLLEŞTİRMEM MÜMKÜN OLUR MU?

ANAKART: ASUS M4A89GTD PRO / USB3
    İŞLEMCİ: AMD PHENOM II 555 BE
    RAM ler MUSKHIN 4GB KIT (2 X 2GB) PC3-12800 DDR3-1600 4GB Dual Channel [Redline]
    ekran kartı onboard ati 4290
    psu:750 watt

CPU-4 çekirdek stabil olmadı 3 çekirdekler sonuçlar:

Bu da Turbo EVO programı ile yapılabilen ayarlar. Burada neyi ne yapmalıyım?

• İŞte CPU voltage 1.5 e çıkarınca birazcık stabilite sağlandı ve CPU-Z çalıştı. 4 çekirdekle sonuçlar burada:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 11 Temmuz 2010; 18:48:23 >
  • resimler devam

• 3.resim

• ve 4.capture

• ve son

• 4.çekirdek belki sağlam değil. bence voltaj artırarak filan stabil saglanmaz çekirdek bozuk olduktan sonra. voltaj artırma akımı azaltmak içindir. çünkü direncten daha az ısı oluşacak ve işlemcinin daha az ısınacaktır sonuç olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paylaşım için sağol guzel değerlendirme .. fakat turbo v ile zaten stabilite yakalamak zor oluyor en guzelı herzaman bios tan el ile ayarlamaktır.. çunku işletim sistemi açıkken yapılan ayarlarda belli bir sınırı geçemiyorsunuz ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.