Şimdi Ara

AMD Phenom II x4 mü İNTEL i3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık oyun oynamak için bilgisayar topluyorum hangisi daha performanslıdır ?

Herkes i3 diyor ama i3 çift, x4 4 çekirdek.

Siz hangisini tavsiye edersiniz?Neden?

NOT:Bütçem bu iki işlemci kadar daha üst bir şey tavsiye etmeyin ama daha ucuz tavsiye edebilirsiniz

Teşekkür ederim

"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
    Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!"
    -Neil deGrasse TYSON

• amd tercih ederseniz aynı fiyata aldığınız anakartın bileşenleri ve cf,sli bakımından özellikleri ,ileri uyumluluğu daha tatminkar olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 22 Temmuz 2012; 23:29:01 >
    Tamron Di LD 90mm F2.8 Macro || Tamron 70-300 Di LD Macro || Sigma 28mm F1.8 EX Asp. MACRO
    Helios 77M-4 50mm F1.8 || Porst MC 135mm F1.8
  • i3 540 testlerde %90 oranında tokatlıyor x4 965 i(yapılan test sayısının oranı bu,performans farkı değil)

kaldıki yüzde 55 e varan oc performansıda cabası,en az 4.3 ghz de günlük stabil olraak kullanabilirsiinz

tabi siz hangi modeli kastediyorsunuz bilemem,ben bendeki işlemci adına konuştum

demem o ki i3 alın,çekirdeğe falan da aldanmayın

ek olarak ht desteği var i3 ün,dört çekirdekmiş gibi görünüp işlem yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 22 Temmuz 2012; 23:39:00 >
    Intel Pentium III 450 Mhz - Abit BH6 Anakart - 512, SDRAM, PC133 - Nvidia GeForce2 MX 400 - Western Digital AC26400 6.4 GB - AOpen HX45 Kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL CORE İ3 VS AMD A10
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.