Şimdi Ara

AMD Phenom ii x4 965 için gpu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Güncel oyunlarla alakam yok. Dota, cs, bazen wow oynuyorum. 2 ekran kartı arasında kaldım. İşlemcime hangisi daha uygun olur? (Sorun çıkartmayacağını düşündüğünüz başka üst model varsa yazın lütfen)

GTX 750 Tİ
    RX 460

İşl. :AMD Phenom ii x4 965 (Daha önce hiç overclock yapmadım. Şu an max 3400 görüyorum.)
    Ram : 8gb (ddr3, 1333 mhz)
    Anakart: Asus M4A88TD-V EVO/USB3
    PSU: 700w
    HDD: 1tb
    CPU fan: CM 212 hyper evo

• Rx 460 560 modelleri sizin için uygun olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx 460 4gb ~ rx 560 4gb tercih edebilirsiniz. ilerleyen donemde vramden dolati darbogaz da yemezsiniz uygun fiyata freesync monitor de alip kullanabilirsin ilerleyen donemde crossfireyle performansi da baya toparlayabilirsiniz.

• Yanıtlar için teşekkür ederim.
  • Aynı işlemci 3.7 overclocklu hali ile bende wow oynuyorum. Ekran kartim hd7850. Raidlerde low ayarda bile 15fpslere düştüğü oluyor. Alacaksan daha güçlü bir gpu seç derim. 1050ti düşünebilirsin daha fazlası işlemci bakımından darboğaz olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 10 Eylül 2017; 11:48:21 >
  • @VisamLord 1050ti ben de düşünmüştüm fakat darboğazdan çekindiğim için vazgeçtim. Overclock yapmasını bilsem alacaktım sonra vazgeçtim. Durduk yere CPU'dan da olmayalım şimdi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgndz

@VisamLord 1050ti ben de düşünmüştüm fakat darboğazdan çekindiğim için vazgeçtim. Overclock yapmasını bilsem alacaktım sonra vazgeçtim. Durduk yere CPU'dan da olmayalım şimdi:)

Şanslıysan voltaj vermeden 3.9 ghz falan oluyor bizim işlemciler. Biraz araştırın deneyin derim. 1050ti wow önceliğiniz ise alınmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde sizinkiyle çok benzer bir sistemim var. işlemcim de AMD Phenom II x4 965BE
    benim eski gtx560 9 ay önce bozulunca epey düşündüm gtx1050 ler o zamanlar daha yeni çıkmıştı ve pahalıydı. Gerçi bugünde öyle bitcoin vs derdi yüzünden neyse konuyu dağıtmayalım. Bende sizin gibi basit oyunlar oynuyorum. ( world of warships ve war thunder gibi ) gtx750ti almaya karar verdim. neden amd rx460 almadın dersen amd işlemci kullanırım ama amd ekran kartlarına her zaman uzağım forumlarda gördüğüm kadarıyla nvidia ya göre her zaman çok daha fazla sorun çıkarıyor. Kafan rahat olsun istiyorsan nvidia al geç ister 750ti ister 1050ti 965 çok kayba yol açmaz herhalde 1050ti ile oc yapmana bile gerek kalmayabilir. youtube da birçok video var 965 ve 1050ti ile oyun oynayan ayrıca az biraz araştırma yapılırsa nette çıkar en azından 3-4 sonuç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEPHYR

Benimde sizinkiyle çok benzer bir sistemim var. işlemcim de AMD Phenom II x4 965BE
    benim eski gtx560 9 ay önce bozulunca epey düşündüm gtx1050 ler o zamanlar daha yeni çıkmıştı ve pahalıydı. Gerçi bugünde öyle bitcoin vs derdi yüzünden neyse konuyu dağıtmayalım. Bende sizin gibi basit oyunlar oynuyorum. ( world of warships ve war thunder gibi ) gtx750ti almaya karar verdim. neden amd rx460 almadın dersen amd işlemci kullanırım ama amd ekran kartlarına her zaman uzağım forumlarda gördüğüm kadarıyla nvidia ya göre her zaman çok daha fazla sorun çıkarıyor. Kafan rahat olsun istiyorsan nvidia al geç ister 750ti ister 1050ti 965 çok kayba yol açmaz herhalde 1050ti ile oc yapmana bile gerek kalmayabilir. youtube da birçok video var 965 ve 1050ti ile oyun oynayan ayrıca az biraz araştırma yapılırsa nette çıkar en azından 3-4 sonuç.

Dünyanın en büyük yalanı

AMD ekran kartları çok sorunlu yha

Ben sürekli AMD kullandım

Sürücü hatası var mı ? Son güncelleme ile yok .

Kart da bozulma varmı 7870 var 2013 çıkışlı. 4 yıl olmuş yok.

Hele birde AMD ısınır yha diyenler var Intel baba baksınlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.