Ben bu işlemciyi aldigimda belkide piyasadaki en iyi işlemciydi daha 2500k falan cikmamişti. Ancak şurda 1 hafta önce servise gönderdim çünkü alet stok fanıyla makina boştayken 50 derecede xigmatek 9cmlik sogutuyuclya boşta 38 dereceyi görmeyi başlamişti. Yükteki halini siz düşünün. Eğer servis para iadesi verirse kabul etmeyecegim cünkü vatandan %25 indirimle dolar 1.4 iken falan almiştim. Şuan o paraya bu işlemciye denk işlemci bile yok %25 indirim yapsalar dahi. Yerine bir üst modelini isteyecegim ama satın alırken araştirdigim kadar bilgim var sadece. Şimdi 960T diye bir model duyuyorum ve Fx serileri çikmiş. Bunlar hakkında tam bir bilgi sahibi değilim. Yerine hangi işlemciyi istemeliyim ? yada hangi işlemciyi önerirlerse kabul etmemeliyim ? Anakartım Gigabyte 890GPA-UD3H modeli.
Şimdiden tşkler üstadlar.
anakartin am3+ ise bence islemci olarak fx 4100 verirler x4 955 e karsilik
Peki kabul etmelimiyim ? Fx4100 mü daha iyidir yoksa 955 mi ? Sonucta O/C için aldim o işlemciyi ancak daha işlemci oc yapamadan stabil çalişamadi.
Defalarca aynı Konu acıldı şuan x4 955 in yerine alınıcak en iyi işlemci 960t dir 95 w biraz forumda araştırma yapmanız yeterli saygılarımla.
fx4100 veya 960t iste ben olsam 4100 isterim ama 960t core unlock ile 6 cekirdek olma ihtimali var ama bir ihtimal tabi