Şimdi Ara

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.244
Cevap
21
Favori
207.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba hafta icinde 5200+ islemcimi x4 965 be c3 ile degistirerek pc me yavas yavas yukseltme çalışmaları na basladim bu islemciye onereceginiz bir sogutucu over clock ofakk capta olsafa yaptim x19 da voltaj 1.3 v gbi 3.7 ghz stock fanla aldim prime testinde reset atinca fansiz olmayacagina karar verdim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederim
  • LasTcaLienTe kullanıcısına yanıt
    Merhaba , soğutucular arasında çok uçurum fark olmuyor sıcaklık açısından , bütçenize uygun herhangi bir model alabilirsiniz , tavsiyem 12cm fan olanlardan olursa daha sessiz çalışır.
  • sen o kartı satma çerçevelet duvara as
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg2601

sen o kartı satma çerçevelet duvara as

Yok be abi ihtiyacı olan o.c isine meraklı bir arkadaşımiza gitsin istiyorum. Ben Hevesimi aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evde Masanın üzerinde dursa, duvara assan yine mutluluk verir öyle kart :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Evde Masanın üzerinde dursa, duvara assan yine mutluluk verir öyle kart :)

Arada seviyorum okşuyorum anakartı

Açıkcası halen UEFI bioslardan nefret ediyorum bir türlü ısınamadım Bu anakartın biosunu gözlerim kapalı hallediyordum artık. Ayrılık vakti geldi çattı

Amd PhenomII ailesi gibi yeni bir seri daha düşük mimaride çok sıkı işlemciler yapmadıkca FX ailesi bu haliyle tam bir fiyasko bence. 1090T işlemciden de çok memnundum. Şuanki kullandığım sistem yedek pc olarak bu da Amd Fx6 serisi fakat nedense hiç huzur ve mutluluk vermiyor. Kendimi çok kısıtlanmış hissediyorum

• Evet konuyu gördüm bende daha sonra editlerim. bendede phenom 2 955 be var ve 2. 955 im oluyor ilki takozdu bu baya iyi çıktı. bios üzerinden + 0.100 volt ile 4.00 i rahat görmüştü. soğutucu stok olduğu için daha fazla denemedim ama baya gideri var gibi duruyor. Müsait bir zamanda biraz deneme yaparım.
  • kesinlikle sana katılmıyorum Kadirim Fx fiyasko falan değil, hava soğutma ile 4 dünya rekoru kırdığım 1100t(yanlış hatırlamıyorsam 4.3ghz civarı günlük kullanıyordum ki sınır sayılır) den sonra bunu takınca makine çok farketti, ram ve ssd performansı phenomII lere göre çok çok farklı, sana keyif vermemesi (banada aynı şekilde ) gazlamadık hiç bunlarla ben aldığım gün 4.5ghz yaptım bir daha ellemedim , düşünsene 4.6 yı görmedi işlemci denemedim yani, eski halim olsa gideri ne lan bunun diye ateşlerdim bilirsin phenomII yakmışlığım var
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Asrock z77 formula alacağına alsaydın ya bi Crosshair
  • quote:

kesinlikle sana katılmıyorum Kadirim Fx fiyasko falan değil, hava soğutma ile 4 dünya rekoru kırdığım 1100t(yanlış hatırlamıyorsam 4.3ghz civarı günlük kullanıyordum ki sınır sayılır) den sonra bunu takınca makine çok farketti, ram ve ssd performansı phenomII lere göre çok çok farklı, sana keyif vermemesi (banada aynı şekilde ) gazlamadık hiç bunlarla ben aldığım gün 4.5ghz yaptım bir daha ellemedim , düşünsene 4.6 yı görmedi işlemci denemedim yani, eski halim olsa gideri ne lan bunun diye ateşlerdim bilirsin phenomII yakmışlığım var

Aynen abi haklısın ama zevk meselesi işte FX9590 kullanan var mı acaba ? 4770K ile 3770k arasında kalıyor. Fena değil gibi. Acaba gideri ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 21 Aralık 2014; 13:58:40 >

• 965 islemcim icin cpu cooler alicam. Red scorpio sun beam ve contac 30 var hangisini onerirsiniz yada elinde olan varsa yardimci olursa sevinirim

• 9590 a bulaşma derim , bizim günlük kullanımımızda yazdığın işlemciler arasında fark görmemize imkan yok , benim işyerindeki sistem 2500k force 3gt v.s evdeki makineyle hiç fark görmüyorum hatta çoklu işlemlerde + virüs tarama sırasında 8350 daha ferah diyebilirim.
  • quote:

9590 a bulaşma derim , bizim günlük kullanımımızda yazdığın işlemciler arasında fark görmemize imkan yok , benim işyerindeki sistem 2500k force 3gt v.s evdeki makineyle hiç fark görmüyorum hatta çoklu işlemlerde + virüs tarama sırasında 8350 daha ferah diyebilirim.

Bu satten sonra uzun bir süre Amd kullanmayı düşünmüyorum abi. Lakin yedek pc zaten FX6'lı bir sistem olduğundan. FX9590 neymiş öyle yük altında 300W+ ısınmasıda var. Dediğin gibi FX8350 heryönden daha mantıklı ve alınabilir bir işlemci. Aralarında performans farkı yok denecek kadar az.
  • Buda benden... stabil çalışmakta, 4230 kadar cooler master hyper 212x rahat sonrasında resetleme. Bu yüzden aşağıdaki hızla stabil.

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ
  • Buda benden, cooler master hyper 212x ile 4230'a kadar çakabiliyor lakin sonrası resetleme... Şuan aşağıda ki hızla stabil bir şekilde kullanıyorum.

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ
  • Hayırlı akşamlar hocam, Phenom x4 965 Bellek kontrolcüsü: DDR3-1333 (en yüksek) kadar destek veriyor.

Ben 2Team Xtreem LV 4GB DDR3 2000Mhz rami M5A97 R2.0 (max. DDR3 2133(O.C.) Anakartım için kullanmayı düşünüyorum.

Kullanabilirsem burada ki işlemci ram kontrolcü sınırı neyi ifade ediyor. Teşekkür ederim.
  • arkadaşlar kolay gelsin elimde AMD x6 1055t var ve 8gb 1600 mhz ram var ben oc yaptım işlemciye hızını 245 ve ramide 1300 mhz civarı yaptım turboyu kapattım voltaj değerlerini sabit bıraktım fakat işlemci çok ses yapmaya başladı ne yapmayı unuttum acaba yardım ederseniz sevinirim

• Hocam ekleyin 1055t voltage 1,40 3,96ghz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Hocam ekleyin 1055t voltage 1,40 3,96ghz

hocam tam anlamadım tedaylı açıklar mısınız işlemcinin sesinin çok artması normal mi

• Vay be bizim 1090T'ye bak sen.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.