Şimdi Ara

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.244
Cevap
21
Favori
207.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartı ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP.

Değer mi overclock yapmaya? %20 hızlanır mıyım genel itibariyle? %5-%10 hızlanacaksam hiç gerek yok diye düşünüyorum uğraşmaya? Haksız mıyım?

Teşekkürler
  • maximreality kullanıcısına yanıt
    İşte bunu denemeniz lazım, playclaw tarzı bir programla oynayın kastıracak bir oyunu birde oc ile deneyin, tabi bu hali oyunlar sizi tatmin ediyorsa ve takılmalar yaşamıyorsanız gerek yok tabi ki overclock yapmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

Ekran kartı ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP.

Değer mi overclock yapmaya? %20 hızlanır mıyım genel itibariyle? %5-%10 hızlanacaksam hiç gerek yok diye düşünüyorum uğraşmaya? Haksız mıyım?

Teşekkürler

Haksızsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ,

Sistem bilgilerim aşağıdaki gibidir. İşlemcim için Overclock 101 anlatabilecek bir site (yada konu/mesaj) tavsiye edebilir misiniz ?

Kendim bulmaya çalıştım fakat çok fazla bilgi kirliliği var yanlış işlemler denemek istemiyorum. Bu başlıkta benimle aynı işlemciyi kullanıp oc uygulayan kişilerin

kılavuzluğuna danışmak çok daha mantıklı geldi .

Destekleriniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Anakart : Gigabyte GA-890XA-UD3
    İşlemci : AMD Phenom™ II X6 2.8 Ghz
    Ekran kartı : Sapphire R9 290 BF4 Etd.
    RAM : Corsair 2x4 GB 1333 Mhz DDR3
    Psu : High Power Absolute 850W
    soğutucu : corsair h100i
    İşletim sistemi : win 8.1-64bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgeng -- 17 Kasım 2014; 18:09:52 >
  • Herkese merhaba

X6 1090T veya X6 1100T işlemcisini satmayı düşünen arkadaşlarla ciddi düşünebilirim :)
  • x6, x4 955 veya 965 satan varsa pm lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 25 Kasım 2014; 10:12:52 >
  • x4 955 almış bulunmaktayım

şimdi overclock yapmak istiyorum ama bütçem kısıtlı. 50 tl ye sıfır/ikinci el cpu soğutucu tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

x4 955 almış bulunmaktayım

şimdi overclock yapmak istiyorum ama bütçem kısıtlı. 50 tl ye sıfır/ikinci el cpu soğutucu tavsiyesi olan var mı ?

Xigmatek red scorpion ama biraz büyük ona göre kasanı ölçüp öyle al...

• genelkurmay89 kullanıcısına yanıt
    ona bende bakmıştım benimde gözüme büyük gelmişti. şimdi kasayı açtım baktım kasanın genişliği 18cm. anakarttan ölçersem 14-15 cm lik bir boşluk var. red scorpion da 12cm. sığar heralde.
  • Benide eklermisin listeye
    amd x4 955 be @ 3.9ghz
    İşlemci Fanı: Zalman CNPS7X LED
    http://www.zalman.com/eng/product/Product_Read.php?Idx=614

Voltaj Değerleri
    Cpu Çekirdek: 1.440V SABİT
    +3.3V: 3.296V, SABİT
    +12V: 12.302V, 12.366V

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler X4 955 be için sunbeam ccf mi yoksa red scorpion mu daha mantıklı olur?

• evet arkadaşlar sunbeam ccf yi de almış bulunmaktayım. şu an her şey hazır gibi. bana overclock için yardımcı olacak birisi var mı ?

psu: xigmatek 600w NRP-VC603

anakart: gigabyte GA-MA770T-ES3 (rev. 1.0)

cpu: amd phenom ii x4 955 be

cpu cooler: sunbeam ccf

gpu: zotac gtx670 2gb

ram: kingston 2x2 gb 1333 mhz
  • Bu sayfalar altın madeni gibidir, biraz araştırmadan o iş olmaz. Sayfalarca OC yapılmış resimler var.

Anakartın çok zorlamaya müsait bir anakart değil. Fazla zorlama. Çarpanla oynasan kafi. O işlemci için yapacağın 4.0, daha fazlasına gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

evet arkadaşlar sunbeam ccf yi de almış bulunmaktayım. şu an her şey hazır gibi. bana overclock için yardımcı olacak birisi var mı ?

psu: xigmatek 600w NRP-VC603

anakart: gigabyte GA-MA770T-ES3 (rev. 1.0)

cpu: amd phenom ii x4 955 be

cpu cooler: sunbeam ccf

gpu: zotac gtx670 2gb

ram: kingston 2x2 gb 1333 mhz

İşlemcinin versiyonu C2 mi C3 mü?
  • tg2601 kullanıcısına yanıt
    revision rb-c3 yazıyor cpu-z de. sorduğunuz şey bu mu bilmiyorum ama başka bilgi de bulamadım.
  • evet o , sadece çarpan arttırarak 3.8gh çalışma ihtimali yüksek , Q&Q ve turbo core u disable seçin.
  • S.a arkadaşlar cümleten : )

@tg2601 Tuğrul abi nasılsın ? :)

Arkadaşlar kendim kullanmakta olduğum ASUS CROSSHAIR 4 FORMULA anakartım satılıktır (300TL) !!!!! ilgilenenler PM atabilirler.

2.el ilan açmadan önce emek verdiğim AMD kulübümüzde paylaşmak istedim.

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ

Eski Nick : -ExTReMe-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 18 Aralık 2014; 21:04:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KODTECH

S.a arkadaşlar cümleten : )

@tg2601 Tuğrul abi nasılsın ? :)

Arkadaşlar kendim kullanmakta olduğum ASUS CROSSHAIR 4 FORMULA anakartım satılıktır (300TL) !!!!! ilgilenenler PM atabilirler.

2.el ilan açmadan önce emek verdiğim AMD kulübümüzde paylaşmak istedim.

AMD PHENOM II OC KULÜP -EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR-- 4.93 / 4.54 GHZ

Eski Nick : -ExTReMe-

iyiyim Kadirim sen nasılsın? canavarı neden satıyorsun bea az kastırmamıştık onu zamanında

• İdare ediyoruz abim aynı tas aynı hamam vallahi ne yapalım. İhtiyaç fazlası abi şimdiye kadar satmaya kıyamadım ama artık dedim meraklı ve hevesli birilerine gitsin azcıkta o oynasın istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 19 Aralık 2014; 14:17:00 >
  • Oynasın tabi :)
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.