Şimdi Ara

AMD PHENOM 9600 QUAD-CORE 2.3GHz Mİ INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHz 8MB CACHE 1066MHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR İKİ İŞLEMCİ ARASINDA KALDIM SİZ OLSAYDINIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ ?

• phenom maalesef ki Q6600 den geri kalıyor ben alsam Q6600 alırdım
  • am2+ platformu gelecek vaad ediyor ancak sen yine de q6600 al
  • amd şu an satılan 4 çekirdeklilerinde l3 önbellek hatası var ya yeni revizyonları bekle yada arkadaşların dediği gibi q6600 al zaten yapılan testlerdende anlayacağın gibi q6600 daha iyi veçok iyi oc oluyor.
  • intel gene inteldir kalite ayrıntıda gizidir

çok iyi slogan oldu
  • http://www.thgtr.com/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=1075&model2=871&chart=436
    burdaki test de aynı saat hızında kafa kafaya q6600 ile burdaki test full fpu biriminde şleniyor baya bir geliştirmiş anlaşılan amd yeni revizyonlarda .

burada da nerdeyse kafa kafaya afferin amd ye baya bi yol almış
    http://www.thgtr.com/cpu/charts/index.html?modelx=33&model1=1075&model2=871&chart=419

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbiter -- 21 Ocak 2008; 20:37:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat performas açısından bence AMD hep önde peki sizce???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknwrx69 -- 21 Ocak 2008; 20:48:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: srknwrx69

fiyat performas açısından bence AMD hep önde peki sizce???

iyide kimse anlamaz ceptede nokia böyledir.
  • Şuanda Quad core dan uzak durmakta fayda var kanımca, çünki bir ay sonra wah anam vah dememek için biraz daha sabretmek lazım..Şu sıralar tam bir muamma hakkaten , eğer AMD nin yeni revision quad core ları iyi gelirseki inşallah iyi olur ( çokda ümidim yokya neyse ) Asıl ozaman karışır piyasa , peşpeşe indirimler görebiliriz...
  • İyide arkadaşlar Q6600 e o parayı verceğine fx62 alsak daha iyi değilmi oyun için FX lere oyun canavarı deniyodu hala öylemi bilemem Sizce?
  • q6600 al keyfine bak...ben öyle yaptım.bu arada dolarda çıkışta haberiniz olsun
  • 2 hafta bekle b3 revizyonlu phenomlar gelcek..onları görmeden alma derim ben.
  • dolar git gide artıyor ama istersen biraz bekle belki indirim yaparlar fiyatlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.