Şimdi Ara

AMD Phenom 2 X4 965 BE & HD5870 Oyun Sistemi (Crysis performansı eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaca maal oldu sıstem merak ettm bnde toplamayı dusunuyormda fkrm olsun bu arada monıtor alıcaksan 21' serısınden pes 2010 da oynarım dıosan LG nın bı tane war samsung p2250 modelıyle kıyaslıyorlar hanı ondan al cnku samsung cular pes oynayamıo...

Bide son olarak intel mi amd mi diye sormıycam i5 mi yoksa 965 c3 mü
  • dante
    sımdıden hayırlı olsun ben sureklı takıp edıyorum monıtor ve hardısklerı
    seagate alıcaktım Reallocated Sector hatası duydum vazgectım wd cavaır alıcaktım onda dedıler seslı calısıyor samsung ıse hıc bakmadım performans dusuk dıye ama Samsung Spinpoint F3 performanslı tavsıyem o sısteme 32 Cache 1 tb hardısk alman
    samsung
     AMD Phenom 2 X4 965 BE & HD5870 Oyun Sistemi (Crysis performansı eklendi)

samsung okuma yazma hızları cok ıyı ısınmıyor ses problemı yok
    seagate
     AMD Phenom 2 X4 965 BE & HD5870 Oyun Sistemi (Crysis performansı eklendi)

seagate vazgecemedıgımız hardısk ama 11 ve 12 serısı sorunları bıtmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 28 Aralık 2009; 17:23:56 >

• @Dante
    Hocam şu testi bir incele istersen. Kasa PcLabs editörü tarafından çok beğenilmiş
    http://www.pclabs.com.tr/2009/12/04/dark-racer-incelemesi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kubilay

@Dante
    Hocam şu testi bir incele istersen. Kasa PcLabs editörü tarafından çok beğenilmiş
    http://www.pclabs.com.tr/2009/12/04/dark-racer-incelemesi/

Bende kasadan çok memnunum da sürgülü ön panel aşağı yukarı iterken tutukluk yapıyor.

Birde paneli tam aşağı çekince power tuşu panel tarafından kapatılıyor.

Ön paneli sık sık kullanıyorsanız sorun olabilir bu olay ama ön panelle fazla işiniz yoksa canınızı sıkmayacaktır.

Tabii paneli ortalayıp fan kontrol bölmesi,usb yuvalarından bir tanesi,kulaklık ve mikrofon giriş çıkışlarını kullanabilirsiniz.Ben öyle yaptım power tuşunuda kapatmıyor böylece.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

kaca maal oldu sıstem merak ettm bnde toplamayı dusunuyormda fkrm olsun bu arada monıtor alıcaksan 21' serısınden pes 2010 da oynarım dıosan LG nın bı tane war samsung p2250 modelıyle kıyaslıyorlar hanı ondan al cnku samsung cular pes oynayamıo...

Bide son olarak intel mi amd mi diye sormıycam i5 mi yoksa 965 c3 mü

ahhaa bu ne ya ,niye oynuyamıyor musuz?
    benim kac yıldır oynadıgım ne peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Arkadaşlar Türkiyeye gelme işleriyle uğraştım bütün gün telaş koşuşturmaca vs. 30 saattir uykusuzum. 2-3 güne topluyorum sistemi aksilik olmazsa.

Şimdi şu ses kartı konusuna değineyim. X-fi ses kartının driverları sorun mu çıkarıyor win7'de? Ne yapacağız öyleyse?

Harddisk konusunda Bethrezen'in söylediği modele de bakacağım, ama seagate'e de sıcak bakıyorum pek sorun yaşayan olmuyor genelde bu markayla, ama WD nin son modelinde bile sorun yaşayanları görüyorum, kararsızım Wd konusunda o yüzden.

Diğer parçalar artık kesin. Yukarıda @High Woltage arkadaşın önerdiği kasalara da baktım ama benim için şekil de biraz önemli. Bir de yan panelde dev bir fan olması önemli ekran kartına etki etmesi açısından.Büyük ihtimalle Dark Racer'ı alacağım. OCZ güç kaynağı zaten kaliteli bir marka diye biliyorum. 600W'da olunca ekran kartı için de epey yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

Vista ve Win 7'de directsound destegi kaldirildigi icin ses kartinizin eax ozelligin kullanamazsiniz (seslerin ses kartinin islemcisi tarafindan islenmesi), ses cevirme isini de cpu yapmaktadir. Ses kartinizi sorunsuzca kullanabilirsiniz ama XP'deki ses kalitesini alamazsiniz sadece.

HDD konusunda kararsiz kalma, bu konuda sana bircok sekilde yardimci olmaya calistim ve alabilecegin en iyi bilesenleri onerdim hep. Samsung hdd de bu bilesenlerden biridir.

Dark Racer kasa eger OCZ psu ile alicaksaniz isinizi gorur.

Samsung Spinpoint alabilirim o zaman hocam hiç samsung kullanmadım, pek şikayet de duymadım. Alalım gitsin

@Kubilay, hocam zaten benim alacağım kasanın dizaynı da o linktekinden, ama ek olarak yan panelde büyük bir fan var, çok işime yarayacağını düşünüyorum.

• @Dante
    hocam ortalık bağayı bir karştı, millet iyice birbirine girmeden al artık şu sistemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@Dante
    hocam ortalık bağayı bir karştı, millet iyice birbirine girmeden al artık şu sistemi...

İlginç bi şekilde her parça önerisinde sürtüşmeler yaşandı hdd inden anakartına işlemcisine kadar

Bu ses kartı işini napmalıyım arkadaşlar? Bethrezen arkadaşın dediği gibi bir problem olduğuna göre boşa 140 lira bayılmayalım karta. Çözüm nedir?

Bir de sistem şu haliyle 2400 liraya geliyor ortalama. Soran arkadaş için.

• Arkadaşlar Samsung Spinpoint f3 500gb nereden bulacağız peki? Novada yok eksende yok hepsiburada'da da yok.

ekleme:

http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/451480-x-fi-windows-7-beta-drivers.html

Arkadaşlar x-fi için driver geliyormuş w7 için. napsak alsak mı? ses kartsız da olmaz ki öyle sisteme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Aralık 2009; 9:58:59 >
  • Samsung Spinpoint F3 500GB HD502HJ şu an İnventus ve Sanalmarketim'den alabilirsin.

http://www.teknofiyat.com/?search=Samsung+500gb+hd502hj&altlimit=&ustlimit=

ben geçen hafta aldım İnventus'dan.
  • Anladım peki HD103SJ mi iyi yoksa HD502HJ mi?

Yoksa sadece kapasiteye göre mi değişiyor model isimleri?
  • quote:

Arkadaşlar Samsung Spinpoint f3 500gb nereden bulacağız peki? Novada yok eksende yok hepsiburada'da da yok.

ekleme:

http://www.overclock.net/sound-cards-computer-audio/451480-x-fi-windows-7-beta-drivers.html

Arkadaşlar x-fi için driver geliyormuş w7 için. napsak alsak mı? ses kartsız da olmaz ki öyle sisteme.

W7 icin driver cikmasi onemli degil cunku directsound destegi directx'den kapali. Hicbirsekilde XP'deki ses kalitesini alamazsiniz. Yerinizde olsam onboard ses karti ile idare ederdim belli bir sure.

Hocam su sistemi al artik sende kurtul bizde kurtulalim

• Alıcam alıcam da bu ses kartı olayı kafamı bozdu şimdi. Yepyeni işletim sistemi kuruyorsun ve ses dandik oluyor öyle mi? Nasıl saçma iş ya. Şimdilik onboard alalım o zaman napalım.
  • @Dante
    quote:

Anladım peki HD103SJ mi iyi yoksa HD502HJ mi?

ikiside iyi yalnız kapasiteleri farklı, HD103SJ 1TB olanı HD502HJ ise 500GB olanı.
    fakat ikiside yeni Spinpoint F3 serisinden...

bu linkten performanslarını inceleyebilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_34304828/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@Dante
    quote:

Anladım peki HD103SJ mi iyi yoksa HD502HJ mi?

ikiside iyi yalnız kapasiteleri farklı, HD103SJ 1TB olanı HD502HJ ise 500GB olanı.
    fakat ikiside yeni Spinpoint F3 serisinden...

bu linkten performanslarını inceleyebilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_34304828/tm.htm

Ön Bellek: farkı var 500 gb 16 1tb 32 1tb onbelegın 32 olması bence + dır
    ıkısıden bırını alabılırsın sana hangısı yeterlıyse onu al tek parca 1tb 500 gb 50 tl fark var oyunlar artık 11gb 15 gb 22 gb kadar cıktı artık ufak kapasıtelı hardıskler ıskence bır oyunu sılıp yuklemek con uzun suruyor

• Arkadaşlar bende de Creative Audigy Value var herhalde win7 driverı yok yani onu kullanamayacak mıyım ? Ne zaman çıkar ki driverlar ?
    Edit:Buldum driverları http://support.creative.com/kb/showarticle.aspx?sid=61105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreeKocc -- 28 Aralık 2009; 17:53:56 >
  • hocam valla kısa sürede al sistemi. ses kartınada sonra bakarsın. ha şu şöyle ha bu böyle yok şunu değiştireyim vs diyene kadar sistem eskiyecek . bir an önce alda tadını çıkarmaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethrezen

quote:

Arkadaşlar Samsung Spinpoint f3 500gb nereden bulacağız peki? Novada yok eksende yok hepsiburada'da da yok.

ekleme:

W7 icin driver cikmasi onemli degil cunku directsound destegi directx'den kapali. Hicbirsekilde XP'deki ses kalitesini alamazsiniz. Yerinizde olsam onboard ses karti ile idare ederdim belli bir sure.

Hocam su sistemi al artik sende kurtul bizde kurtulalim

bence de onboardla idare edin ilk basta..
    hocam su library olayı filan ne ,eax icin birsey yüklüyormusuz her oyun icin ayrı mı yoksa nasıl bisey
    ben de win7de bi paket buldum kurdum da hic anlamıyorum xpdeki gibi oldu mu ,xi-fi gamer var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 28 Aralık 2009; 18:47:01 >

• Anladım arkadaşlar şimdilik 500gb alacağım fazla para vermek istemiyorum harddisk için. 500gb yeterli olur benim için, arşiv yapmıyorum öyle. Ses kartı da onboard olsun artık ne yapalım.

Windows 7 gibi bir işletim sistemi neden böyle saçma bir soruna sahip anlamadım. :) Sistemi bugün sipariş geçmeyi düşünüyorum aksilik olmazsa. 2-3güne gelir umarım.

İşlemci, anakart, ram, kasa ve dvd sürücüyü nova bilgisayardan, ekran kartını eksenden, hdd yi de sanalmarketim'den alacağım. bulduğum en iyi uygun fiyatlar bu şekilde oldu. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Amaaa bir soruyla daha karşınızdayım Şimdi kardeşimin bilgisayarına Windows 7 kurdum yeni sisteme şimdiden alışmak için. Şimdi bu Win7, ekran kartı sürücüsünü de otomatik kuruyor. HD5870 gelince 9.12 catalyst kuracağım tabii, ama daha windows kurulurken bir sürücü kurduğu için, 9.12 yi yüklemeden önce (ve anakart sürücüleri için de bu sorum geçerli aslında) windows'tan sürücüleri kaldırmalı mıyım? Yoksa üzerine mi kurayım? Çünkü ne kadar kaldırmayı denesem de açılırken yine sürücü kurulu açılıyor Win7. Hiç sürücü kaldırmadan mı kuruyoruz yeni sürücüleri?

Ayrıca birkaç oyunda sorun yaşadım (Torchlight ve Cod Waw). Bu Win7'de hep oyun sorunları oluyor mu? Malum oyun için alıyoruz bilgisayarı. Çıldırtmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Aralık 2009; 12:15:19 >

• ben direk hiçbirşeyi silmeden üzerine güncel driverları kurdum herhangi bir sorun veya performans düşüşü olmadı merak etme . ayrıca win7'de şuana kadar hiçbir oyunda xp ve vistaya göre sorun yaşamadım. ( shift , cod6 , gta 4 , wc3 , cs1.6 ..)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.