Şimdi Ara

AMD'nin stabil olmayan 20.4.2 sürümü WHQL sertifikası aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD'nin stabil olmayan 20.4.2 sürümü WHQL sertifikası aldı. Artık önerilen sürüm diye geçiyor. Ben stutter sorunu yaşadım bu sürücüyle zamanında kaldırdım. 20.2.2 kullanıyorum halen.

• https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-4-2

İnsan utanır, hala siyah ekran sorunu var diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Mayıs 2020; 16:49:42 >
  • Şu amd nin driverların da sorun yaşamayan tek benim herhalde.
    Yıllardır amd kullanıyorum. Oyun ve windows da crack yine sıkıntı yok yine.

edit: fanboy falan değilim. hangi kartı ucuz bulursam 2.el onu alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 27 Mayıs 2020; 17:33:23 >
  • AMD nin tüm kartları driver problemleri ile boğuşuyor deyince kızıyorlar. AMD kendi bile kabul edip driver notlarına siyah ekran sorunları yaşanabilir diye yazarken ağır fanboylar bende yok diye kendini avutuyor
  • amd'nin şu yazılım sorunları olmasa 5600xt 14 gbps modeline hücum ederdim ama ama işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    nvdia yazılım konusunda çok önde zaten nvdia tekel oldugu için böyle fayiş fiyat istiyorya kartlara

bügün rtx 2060 süperin var tertemiz her oyunu oynarsın
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Normal Rtx 2060 hocam gerçi o da epey götürür keske super olsaydı ama alim gücü maliyet baya aşardı beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    normal 2060 da güzel kartta 6 gb dan sırıtıyor şimdi beni korkutan yeni ps5 ve xbox series x şimdiden m2 ssd bakınıyorum kelepire bişi yakalarsam kapacam çünkü 2 konsoldada m2 ssd 1tb var 2 konsolda da 2080 süper gücünde kart var 8/16 cpu var ki oyunlar konsoldan pc ye port genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

amd'nin şu yazılım sorunları olmasa 5600xt 14 gbps modeline hücum ederdim ama ama işte
    Ben de 5600xt var sıkıntılar bırakmıyor peşimi .
  • Arkadaş ben cidden ve hakikaten anlamakta zorluk çekiyorum. Ryzen5 2600 işlemci kullanıyorum 1 senedir, acayip de memnunum. Şaka gibi fiyata sistem topluyoruz AMD sayesinde iyi güzel hoş.

Yahu koskoca AMD nasıl oluyorda konu ekran kartı olunca senelerdir sürücü konusu çözemiyor ?

Hakikaten TV'de tartışma konusu olabilecek kadar suyu çıkmış durumda bu işin. Ekran kartı sürücülerini yazan adamlara maaşmı vermiyorlar anlamıyorum ki. GTX 1660Ti kullanıcısıyım, çok şükür sorun yaşamıyorum ama halen siyah ekran sorunu nedir arkadaş...

Bu insanlar tonla para verip kart alıyor, sürücüyüde mi biz yazalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 11 Haziran 2020; 3:33:24 >
  • bende yok 5700xt nitro
  • Sistemin optimizedir, ben lga775 sistemime rx580 takmıştım, torent ekranında bile mavi ekran veriyodu pc kullanamıyodum resmen.
    Am4 soket sistemimde ise hiç sıkıntı yaşamadım rx580 ile, yani adamlar tamamen am4 sokete göre optimize etmişler driverı başka sistemi olanlar problem yaşıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.