Şimdi Ara

AMD M2 3800+ mı CD2 E6300 MÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİ BİR SİSTEM TOPLUYORUM AMA AMD M2 İLE CD2 E6300 ARASIN DA KALAKALDIM. LÜTFEN BİLGİSİ VE GÜZEL BİR FİKRİ OLAN VARSA BANA YARDIMCI OLSUN BENİM KAFAM KARIŞTI. SİZLERDEN HANGİ İŞLEMCİYİ TERCİH ETMEMİ ÖNERİRSİNİZ ONU SORUYORUM. AMD NIN BU MODELI INTELIN BU MODELINDEN UCUZ AMA HIZ VE PERFORMANS ACISINDAN NASIL ONU BILEMIYORUM. BANA TERCIH ETME KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

• bütçe uygunsa tabiki e6300 modelini almalısın.
  • e6300 am2den daha hızlı ve ovırkılok performası dha iyi geleceğin işlemcisi e6300 dür..

forever_e6300_
  • tabiki e6300
  • off forumda en az 100 tane konu açıldı AM2 mi Conroe mu die biraz konuları araştırıp soru sorsanız çok güzel olucak.. hergün aynı cvpları veriyoruz INTEL ALIN INTEL ALIN diye..
  • Kendim e6300 kullaıcısıyım hele ki overclock yapılınca (ki yapılmadan oyunda x2 4600 seviyesinde bir performansı var) overclock ile fx62 yi rahatça devirebilen hatta fark atabilen bir işlemci(overclock ile 3.8 GHZ gören bulunuyor forumumuzda 3.7 gören var ki bu mimaride 3.7 GHZ normal pentiuma göre kıyaslarsan 10 GHZ gibi birşey yapıyor ki bu her türlü ekran kartının darboğazından rahatlıkla kurtulacak bir değer)
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Kendim e6300 kullaıcısıyım hele ki overclock yapılınca (ki yapılmadan oyunda x2 4600 seviyesinde bir performansı var) overclock ile fx62 yi rahatça devirebilen hatta fark atabilen bir işlemci(overclock ile 3.8 GHZ gören bulunuyor forumumuzda 3.7 gören var ki bu mimaride 3.7 GHZ normal pentiuma göre kıyaslarsan 10 GHZ gibi birşey yapıyor ki bu her türlü ekran kartının darboğazından rahatlıkla kurtulacak bir değer)

+100 DoğRu SöyLüyoRsun Fakat ;
    Bana CahiL DiyebiLiRsniz Ama Ben KesinLikLe AMD DiyoRum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 3 Ocak 2007; 22:24:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabi ki e6300 .oc siz haliyle bile gayet iyi bir işlemci ki oc olunca müthiş bir hale geliyor.aradaki fiyat farkınada(saniosam yaklaşık 30-35$)sonuna kadar değer
  • Burda anket yapsan 10 da 9 E6300 der
  • e6300
    arama butonunu kullanarak yapılan testlere bak
  • tabikide e6300
  • Tek geçerim E6300 ü ama yakında E4300 dü galiba oda çıkacak onuda bi bekle istersen o/c performansı daha iyi olucak diye beklentiler var.
  • Benim de aklımdan E6300 işlemcili sistem kurmak geçiyor ama, bu işlere uzak olduğum için Overclock yapmazmışım gibi geliyor.

Bu durumda ben saf durumuna mı düşmüş oluyorum, yoksa E6300'ler O/C olmadan da bedellerini hakederler mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Benim de aklımdan E6300 işlemcili sistem kurmak geçiyor ama, bu işlere uzak olduğum için Overclock yapmazmışım gibi geliyor.

Bu durumda ben saf durumuna mı düşmüş oluyorum, yoksa E6300'ler O/C olmadan da bedellerini hakederler mi

ölüsüde yeter diriside merak etme
  • bu konudaki herkesin dedigi gibi tabiki e6300 oc yada oc suz. fp işlemci. ama daha once arkadasın dedigi gibi yakında e4300 cıkıyor. eger vaktim var dersen o işlemci e6300 cok iyi bir alternatif olacak diye bekleniyor
  • ARKADAŞLAR BENİ AYDINLATTIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. ARTIK BENIM ALACAGIM İŞLEMCİ E6300 OLMUŞTUR. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • Benim de aklımdan E6300 geçiyor ama, bugüne kadar acele edip aldığım cihazların fiyatlarında keskin düşüşler yaşanmasından artık gına geldi.

En azından Ocak ayının ortasına kadar beklemeyi ve mümkün olduğunca fiyatlar konusunda "insider" lardan tüyo aranıyorum;
    Türkiye'deki yeni işlemci fiyatları konusunda netleşen indirim oranlarını ve tarihleri merak ediyorum.
  • kesinlikle e6300
  • bu e4300 ne kadar olucak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.