Şimdi Ara

AMD KURULUM SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaptıysam bir türlü olmadı. Kurdugum ATI 10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc normalde bu olması gerek ama yüklüyorum. HER SİTEDEN HER SÜRÜM İNDİRDİM SORUN AYNI. Pc kapatıp acıyorum her şey tamam yükleniyor. Tekrar kapatmamda siliniyor Doğru yüklenmedi diyor. Her şeyi denedim. Win 7 Update Yapmadım pc mi kastırdıgı için sorun ondan kaynaklanabilir mi net cevap alabilir miyim. Önceki konumda Bütün Veriler var.

Dxdiag'da Ekran sekmesinde notlarda--- atiumdag.dll,atiumdva.cap,atitmmxx.dll Dosyası dijital imzalanmamış, yani Microsoft WHQL (Windows Hardware Quality Labs) tarafından sınanmamış. Donanım üreticisinden WHQL logolu bir sürücü alabilirsiniz.--- Yazıyor.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105660485

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan ÖNDER -- 16 Mayıs 2015; 21:02:12 >

• windowsunda sorun olabilir mi baska iso'dan baska bir windows cekebilirsin cunku dedigin gibi 10.2 diyen surucu senin cipseti kuruyor zaten sende de kuruyormus ama bastan acinca gidiyormus imza vs ayari yuzunden windows siliyor mu ne yapiyor senin sorunun surucuyu bulmak degil bulmussun ama kalici hale getiremiyorsun sanki deepfreeze var.windows her acilisinda sistem noktasina mi atiyor ne yapiyor bence baska windows kur 7 ise xp kur ultimate ise home premium kur 64 ise 32 kur vs deneme amacli hani.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

windowsunda sorun olabilir mi baska iso'dan baska bir windows cekebilirsin cunku dedigin gibi 10.2 diyen surucu senin cipseti kuruyor zaten sende de kuruyormus ama bastan acinca gidiyormus imza vs ayari yuzunden windows siliyor mu ne yapiyor senin sorunun surucuyu bulmak degil bulmussun ama kalici hale getiremiyorsun sanki deepfreeze var.windows her acilisinda sistem noktasina mi atiyor ne yapiyor bence baska windows kur 7 ise xp kur ultimate ise home premium kur 64 ise 32 kur vs deneme amacli hani.

Bundan önceki Xp kullanıyordum ta ki virüs yada bir sorundan kaynaklanan bir donarak acılma donarak işlem yapana dek. Formata yolladım. Win7 hızlı diye win7 kurdurdurttum. Xp de böyle bir sorun yaşamıyordum. Her kapatıp açmamda gitmiyor mesela 2 Gün önce kurdum 3 4 Kapatmaya dayandı gitmedi. Daha sonra tekrar gitti. Ben açıkçası böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum . ATI 'nın kendi sitesinden oto yükleyiciyi indirdiğimde Benim ekran kartı driverimi bulamadı verdiğiniz bu AMD linkten indirmiştim ve işe yarıyor ama imzalanmamış . Dün internet cafeye gitmiştim. Dxdiag'a baktım. Orda İmzalanmamış vs yazmıyordu yani imzalanmış hepsi. AMD nin HD sürümü kullanılıyor. Acaba AMD xpress 200 de mi sorun yaratıyo win 7 için doğru olan bu olması gerek.

• internet kafedeki windows neydi?belki dedigin gibi kurdugun suruculer imzasiz olabilir eski bir cipset win7 uyumlu olmayabilir sonradan inf dosyasi vs uydurarak destekletiyor olabilirler.kafedeki de win7 bile olsa senin cipsetten degildir daha yeni bir kartsa win7 uyumlu olabilir.yani kisaca sorun bence elindeki cipsetin cok eski olmasindan ve tam olarak win7 uyumlu olmamasindan olabilir.windows'un surucu imzasini devre disi birak gibi bir ayari olmasi lazim acilista win logosu gelmeden f8'e bastiginda orada dedigim secenek cikabilir.

• quote:

internet kafedeki windows neydi?belki dedigin gibi kurdugun suruculer imzasiz olabilir eski bir cipset win7 uyumlu olmayabilir sonradan inf dosyasi vs uydurarak destekletiyor olabilirler.kafedeki de win7 bile olsa senin cipsetten degildir daha yeni bir kartsa win7 uyumlu olabilir.yani kisaca sorun bence elindeki cipsetin cok eski olmasindan ve tam olarak win7 uyumlu olmamasindan olabilir.windows'un surucu imzasini devre disi birak gibi bir ayari olmasi lazim acilista win logosu gelmeden f8'e bastiginda orada dedigim secenek cikabilir.

Cafedeki HD... Sürümdü farklıydı. Neyse kardeşim Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. f8 'e de bakıcam. Senide yordum kusuruma bakma. Format attırdığım arkadaşa götürcem veyahut cipsete uygun bir ekran kartı ayarlatcam. Tekrardan teşekkür ederim.

• adam gibi win7 destegi olan cok ucuz kartlar var ayarlayabilirsen bu eziyetten kurtulursun ya da xp kurmak lazim cunku win7'ye tam destegi yok gibi geldi bana sonradan zorlama eklemis olabilirler.yorulmak yok est. ama olmamasi canımı sıktı umarim bir cozum bulursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia temiz sürücü kurulumu
    8 yıl önce açıldı
    İntel driver sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adam gibi win7 destegi olan cok ucuz kartlar var ayarlayabilirsen bu eziyetten kurtulursun ya da xp kurmak lazim cunku win7'ye tam destegi yok gibi geldi bana sonradan zorlama eklemis olabilirler.yorulmak yok est. ama olmamasi canımı sıktı umarim bir cozum bulursun.

İnşallah Benim düşüncem 2 Sorun arasında git gel yapıyorum.

1.si İmza F8 de devre dışı moddan girdim yine aynı. İmzadan dolayı yanlış sürüm yüklemiş olabilir.
    2.si Dediğiniz gibi win7 destegi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan ÖNDER

Ne yaptıysam bir türlü olmadı. Kurdugum ATI 10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc normalde bu olması gerek ama yüklüyorum. HER SİTEDEN HER SÜRÜM İNDİRDİM SORUN AYNI. Pc kapatıp acıyorum her şey tamam yükleniyor. Tekrar kapatmamda siliniyor Doğru yüklenmedi diyor. Her şeyi denedim. Win 7 Update Yapmadım pc mi kastırdıgı için sorun ondan kaynaklanabilir mi net cevap alabilir miyim. Önceki konumda Bütün Veriler var.

Dxdiag'da Ekran sekmesinde notlarda--- atiumdag.dll,atiumdva.cap,atitmmxx.dll Dosyası dijital imzalanmamış, yani Microsoft WHQL (Windows Hardware Quality Labs) tarafından sınanmamış. Donanım üreticisinden WHQL logolu bir sürücü alabilirsiniz.--- Yazıyor.

driver Vista olarak görünüyor. win7 için driver bakman lazım.
    driver booster ile sürücüyü güncelleyebilirsin.
    işletim sistemi sürümünde de sorun olabilir.
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Ne yaptıysam bir türlü olmadı. Kurdugum ATI 10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc normalde bu olması gerek ama yüklüyorum. HER SİTEDEN HER SÜRÜM İNDİRDİM SORUN AYNI. Pc kapatıp acıyorum her şey tamam yükleniyor. Tekrar kapatmamda siliniyor Doğru yüklenmedi diyor. Her şeyi denedim. Win 7 Update Yapmadım pc mi kastırdıgı için sorun ondan kaynaklanabilir mi net cevap alabilir miyim. Önceki konumda Bütün Veriler var.

driver Vista olarak görünüyor. win7 için driver bakman lazım.
    driver booster ile sürücüyü güncelleyebilirsin.
    işletim sistemi sürümünde de sorun olabilir.

Win7 1 tane indirmedim tümünü kaldırıyorum Tekrar tekrar deniyorum . Uyumlu ne varsa ekran kartı olarak yüklüyorum. Bir sonuça bağlanamadım.

driver booster 'de 4 Güncelleme var Ekran kartını ilgilendiren yok içerisinde.

İşletim sistemi sürümünde hata olacağını sanmıyorum . Herşey var bir ekran kartı sıkıntı cıkarttı.

• quote:

imzayi kapattiktan sonra temiz kursan surucuyu?belki imza varken kuruldugu icin sonradan kapatmak para etmiyordur?

Bizde sorun biter mi :) Bi ekran kartı yükledim ATI Seri Bu seferde Direct X yok ekran kartı özelliğinde. Resimde gördüğünüz gibi bunu nasıl halledicez :)
     AMD KURULUM SORUNU !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan ÖNDER -- 17 Mayıs 2015; 17:15:33 >

• Nasıl bir ekran kartı yüklediysem ATI kaldırdım . ATI yok VGA var . :) Kalkmıyor . Deli oldum :(

quote:

imzayi kapattiktan sonra temiz kursan surucuyu?belki imza varken kuruldugu icin sonradan kapatmak para etmiyordur?

Bizde sorun biter mi :) Bi ekran kartı yükledim ATI Seri Bu seferde Direct X yok ekran kartı özelliğinde. Resimde gördüğünüz gibi bunu nasıl halledicez :)
     AMD KURULUM SORUNU !

dx 'i sen yükleyeceksin. genelde driverların içerisinde oluyor. yok ise herhangi bir oyunun iso dosyası içerisinde dx klasörü vardır. oradan yükleyebilirsin.
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.

• o karta windows 7 kurulmaz bence,
    ekran kartım bozuldugu için yeni kart alana kadar 1 hafta kullanmak zorunda kaldım o ekran kartını,ömrümden ömür gitti resmen(ati radeon x1550 den bahsediyorum ben muhtemelen senın kartında ona yakın bişeu)
    windows 7 için amd nin 3000/4000 serisi kart lazım en az,windows 8 için ise 5000 serisi üstü lazım diğerlerinin driverleri uyumsuz
    nvdianın driver desteği bu konuda amd'den kat ve kat ötede,8800 gt ile driver sorunu çekmeyen arkadaşım var ama amd nın eski kartlarında bu hayal resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 17 Mayıs 2015; 19:49:59 >

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

o karta windows 7 kurulmaz bence,
    ekran kartım bozuldugu için yeni kart alana kadar 1 hafta kullanmak zorunda kaldım o ekran kartını,ömrümden ömür gitti resmen(ati radeon x1550 den bahsediyorum ben muhtemelen senın kartında ona yakın bişeu)
    windows 7 için amd nin 3000/4000 serisi kart lazım en az,windows 8 için ise 5000 serisi üstü lazım diğerlerinin driverleri uyumsuz
    nvdianın driver desteği bu konuda amd'den kat ve kat ötede,8800 gt ile driver sorunu çekmeyen arkadaşım var ama amd nın eski kartlarında bu hayal resmen

Şimdi ATI radeon xpress 200 Benimkisi. Xp de hiç bir sorun yaşamıyordum yetiyordu yani bana. Azcıkda ram rahattı. Pc arıza yapınca win7 planım vardı rahat olsun diye yüklettim. Rahatına rahat bişi demiyorum ama bu Ekran kartının Win7 Si var mı o bile şüpheli win7 diye indirdiklerim işe yaramadı saglam 15 adet ekran kartı indirip denemişimdir hiç biri uyumlu değil.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    vga Sürüme gelince o zaten kendi bilgisayarda sıradan ekran kartının özelliğiymiş yani hiçbir directx fayda etmez zaten güncel 11 yüklü . Değiştiği yok .

İllallah ettim AMD 'den 2 Sene daha dayansa iyi olcak. Sonrasında laptop almayı planlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.