Şimdi Ara

amd kullanan arkadaşların önerileri lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki başlıkları elimden geldiğince okudum biraz fikir sahibi oldum tabiide tam olmadı.ben bir sistem toplamak istiyorum işlemcisi kesinlikle SOCKET 939 AMD ATHLON 64 3000+ BOX İŞLEMCİ olacak şimdi bana önerebileceğiniz ideal donanımı soruyorum özellikle anakart ve ekran kartı teşekkür ederim.

• epox 9npa+

dfi nf4 ultra infinity

x800gto

veya 6600gt
  • Dikkat etmen gerekenler;
    Nforce4 Ultra çipsetli anakart, en az 512 Mb ram ( 2*512 çok daha iyi) , 120 Gb sata Hdd, 128 veya 256 Mb X800GT ekran kartı ve iyi bir 350 watt kasa. Aopen,Foxconn,Asus veya coolermaster markalarını düşünebilirsin. İki tanede farklı tasarımlarda kasaları olan marka var. Feel ve Pegasus.
  • ultra chipset olayı nedir? ha bide sanırım sata iki olayını destekleme diye birşey var o ilerde bir sıkıntı yaratırmı.tamam çok başınızı ağrıttım ama birde ben bu sistemle kendi ide 80 gb samsung harddisdkimi kulanmak istiyorum mümkünmüdür
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlindGuardian

epox 9npa+

dfi nf4 ultra infinity

x800gto

veya 6600gt

güzel olmuşta ekran kartı gto2 olmalı mutlaka 350 watt yetmez ayrıca amaa gerçek olursa sorun yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtyvz

ultra chipset olayı nedir? ha bide sanırım sata iki olayını destekleme diye birşey var o ilerde bir sıkıntı yaratırmı.tamam çok başınızı ağrıttım ama birde ben bu sistemle kendi ide 80 gb samsung harddisdkimi kulanmak istiyorum mümkünmüdür

başımızı ağrıtmadın bizim işimiz bu

evet elindeki hdd yi kullanabilirsin

zaten sata anakart demek anakart ide ama sata da var demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.