Şimdi Ara

AMD, INTEL PENTIUM LARA GÖRE DAHA MI ÇABUK BOZULUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar varmı böyle bişey.......bide amd 9800 x2 işlemci için bi anakart önerirmisiniz.......

• hiç öyle birşey duymadım ve amd 9800 diye bişey yoktur 3800 veya 4800 diye birşey vardır..

anakart olarakta şu linkehttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1951 bakabilrisin..Falat intel 4300'üde tavsiye ederim onun yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 29 Mayıs 2007; 15:52:25 >
  • valla şöle bi şeyle 1 kez karşılaştım paylaşmak istiyorum

Arkadaşım kendine msi via kt400 board ile sanırsam ya 2500 xp yada 2000 xp idi almıştı bi süre kullandı sabah akşam açık bırakıyodu download için sene 2004 bu arada bi gün işyerine geldi dedi işlemci çok ısınmaya başladı ne yapmam lazım diye bana sordu bende kaliteli bi termal macun alıp sürmesini tavsiye ettim aldı sürdü hiç bişey olmadı gene gitti cpu fanı aldı gene bişey olmadı sonunda işlemciyi gene aynı olan ama sıfır olan bi tanesiyle değiştirdi ve sorun ortadan kalktı ilk aldığı işlemci oemdi ikincisini bilemiyorum.böle bi olaya ilk ve son defa rastladım.
  • böyle bir şey yok arkadaşım, şimdilerde çok abartı o/c yapmazsan işlemciler bozulmuyor.
  • saçma bi soru olmuş
  • Bu güne kadar belki 20 tane işlemci geçti elimden, intel olsun , AMD olsun, bozulan işlemciye rastlamadım.
    İşlemci bozulmaz, en fazla kendi hatan nedeniyle yakarsın.
    Merak etme hangi işlemciyi alırsan al, sorun çıkarma olasılığı en düşük parça işlemcidir.
  • 2 yıl semp 2800 kullandım okadar söktüm taktım bişi olmamıstı

2 ay e6300 kullandım sıvı soğutma bloğu agır geldi baskında dolayı e6300 yüzeyindeki beneklerin biri cıtlamıştı 3günde onu deiştirdiler 1ayda ankartı bekledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

2 yıl semp 2800 kullandım okadar söktüm taktım bişi olmamıstı

2 ay e6300 kullandım sıvı soğutma bloğu agır geldi baskında dolayı e6300 yüzeyindeki beneklerin biri cıtlamıştı 3günde onu deiştirdiler 1ayda ankartı bekledim

Eeeeeeee e? Yani?

______________________________________________________________________________________

8 yıllık P3 sistemim var, ilk iki yıldan sonra 4 ayda bir fanı ve işlemciyi temizlemek için çıkarmaya başladım. (Tabi anakartı da) Hiç sorun yok.

Bir kaç yıl da AMD Sempron kullandım onda da sorun yoktu. (Ve belki hala yoktur. Bilgisayar artık bende değil de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 30 Mayıs 2007; 9:16:51 >

• psu su sağlam olmayanın fanı bile bozulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

psu su sağlam olmayanın fanı bile bozulur

fanlar bozulmak üzere yapılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.